26 februarie 2014

Începe P.R.-ul de transferare a "votului naţionalist" de la USL la PSD/USD


"El problemo": cu cine se vor da acum şisto-dacii, la ruperea USL ? cu PnL sau cu PSD/USD ?

Mie mi-e cât se poate de clar că netul e împărţit (cele două mari grupări) în comunişti şi băsişti. Primii se mai deghizează şi-n monarhişti sau naţionalişti, iar ultimii nu reprezintă dreapta, şi (mai nou) nu-şi mai arată eurobăsismul în mod direct.

USL a putut atrage votul naţionalist (-naiv) cu mult ajutor de la băsişti (ARD), care au pus în programul cu care au venit la alegeri în 2012 acest punct: "sprijinirea ideii întăririi unității politice a Uniunii Europene, inclusiv în punerea bazelor creării Statelor Unite ale Europei (SUE)".

Cam greu pentru USD: şi cu UDMR să mergi, şi să mai vrei şi regionalizare; cum dracu' să "vinzi" cioaca asta ca să fii votat ? Da' tembelii şisto-daci sunt de fapt comunişti, ce s-o mai dăm pe după cireş.

Ion Coja:

Nemernicul CRIN aduce UDMR-ul la guvernare! 

Nemernicul Crin a adus UDMR-ul la guvernare!

Să nu se amăgească, nemernicul! Să nu-și închipuie că fițele și schimele pe care le face pe micul ecran mai pot păcăli lumea! A avut ordin să iasă din USL și să destabilizeze o guvernare care, dacă mergea prost, mergea aiurea mai ales din cauza liberalilor, a miniștrilor liberali, unul mai incompetent decât celălalt!

Se făcea de rîs și mai și cu următoarele propuneri de miniștri! Care puteau fi noii candidați dintre liberalii lui Crin?! Căci cei care au fost până acum s-au făcut deja de rușine și ocară! Iar alții, mai buni sau măcar de același nivel minor, nu mai are la dispoziție! Și această problemă – lipsa acută de cadre în PNL (în aripa din PNL care-l susține pe incompetentul Crin!), se putea rezolva și așa: rupem USL ca să nu se vadă că n-avem decât mazete în partid!

Iau în calcul numai ministerul culturii și mă rușinez de nerușinarea de a trimte în guvernul României atâția neica nimeni unul după altul… Evident, nici cu miniștrii PSD nu mi-e rușine, dar parcă nu sunt chiar în halul de incompetență al liberalilor!…

…Nevrednicul Crin, ce repede a sărit la gâtul fostului preten și partener, fără să ne poată arăta niciun motiv serios pentru care i-a devenit, peste noapte, dușman de moarte! Îi cere demisia lui Ponta și îl amenință cu moțiune de cenzură, amenințare prin care pur și simplu îl obligă pe Ponta să aducă la guvernare din nou UDMR-ul! Acesta este rezultatul cel mai cert obținut de Crin și Johannis al său! Tandem de indivizi suspecți de asasinate!… Tandem de indivizi șantajați cumva pentru asasinatele de care vorbește toată lumea?!…

Nu cumva chiar asta s-a urmărit: revenirea UDMR la guvernare?! Nu m-aș mira, căci obținerea acestui efect era lucrul cel mai ușor de prevăzut!

Să nu-l aud pe nemernic spunând că acesta este un efect colateral! Și că ar fi urmărit altceva! Ce să mai obțină?! Căci de azi înainte e clar că nu va mai conta în politica românească… Trist câștig pentru noi, plătit însă prea scump!…

Cu ce i-au șantajat pe neisprăviții Crin & Klaus cei care i-au împins la această manevră nu doar sinucigașă, dar și extrem de păguboasă pentru țară?!…

De data asta n-are Ponta încotro: a vrut în 2012 să facă un gest de mărinimie și corectitudine față de UDMR, iar Crin s-a opus intrării UDMR la guvernare! Acum Crin îl obligă pe Ponta să se căciulească de aici înainte și la Budapesta, unde nemernicul Crin a predat, prin trădare, pâinea și cuțitul guvernării Ponta II!

Bravo, PNL-ule! L-ai susținut pe Crin cu 95% din voturile liderilor liberali?! Hal de „partid istoric”!…

Blestemat să fie cine te-o mai vota vreodată!

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: