16 octombrie 2012

USL (deci, implicit, și PSD) încalcă ''fatwa'' socialiștilor europeni care cer boicotarea ''extremei-drepte europene'' ?


Ei, na, că doar n-o fi PNG așa ceva (e ''partid antisistem'' clonat de sistem).


2010 - Eurosocialiştii cheamă la crearea unui "cordon sanitar" în jurul ''extremei-drepte europene''

EUobserver: Socialists call for 'cordon sanitaire' around Europe's far right

La Congresul PRM din 2010 au fost reprezentanți de la PSD si PC

Pentru mass-media europeistă, PRM şi CVT sunt "de extrema dreaptă"
 
Curentul: USL - noul patrulater roşu format din secreţia maro a lui Ion Iliescu

Sacerdoții ipocriziei populare  

Care-or fi "partidele democratice" ?

Ce spune Geoană e identic cu ce spune Ungureanu

Băsescu e de acord cu Merkel și Paleologu e de acord cu Severin

2011 (Facebook):
  • Bogdan Ghiu: Hai ca vine! La nevoie putem importa revolte cu ceva revoltati cu tot (saracime, golani, oameni inferiori, sa faca treaba murdara a luptei cu puterea, noi sintem clase de mijloc superioare - de la briu in sus). Sa putem sa stam sa ne uitam la televizor si sa comentam aici. N-ar fi misto? 
  • Claude Karnoouh: Eu sunt si interesat de clase superioare de la briu mai în jos!
  • Avp Viorel Padina: Revolutia aia dupa care tanjesti tu, pretine, ar fi fost binevenita la Romanica acum 30 de anisori, pe vremea "Apelului catre Europa", strict contimporan cu Adam Michnik si Solidarnosc... Dupa 10 ani, in 1989, vazand ca telectualitatea & tinerimea romana dorm ori sunt pierdute in minuscule dispute scolastico-estetice, Tovii si Baietii si-au antamat propria "revolutie", caci doar nu era sa pateasca precum Odiosul si Sinistra, n-asa...? Apropo de indreptatirea rumanilor de a avea "o noua revolutie", care cica sa-i scape de securistii lu Basescu si sa-i readuca la putere pe-ai lu Kaghebescu, nu ti se pare graitor, pretine, ca-n timp ce polonezul Michnik e primit de znobii de la Romanica in urale, in sunet de laute si chimvale, ca un mare hero al nobilei rezistentze anticomuniste leshesti, cei mai mult rumanii nostri n-au auzit nici pana azi, macar, de "Apelul catre Europa"...? Si-atunci, de ce-ar merita rumanii astia o alta "revolutie", fraticule, fie ea si ortofoxa, cum ar venea... ? oops That is the questia, a nu se supala...

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: