10 octombrie 2017

Dacă lui Tudose nu i se va cere imediat demisia, înseamnă că-i teatru kabuki, toţi sunt înţeleşi


"Eu nu cred că cineva ar fi atât de determinat să facă nişte dosare pe bandă rulantă unor nevinovaţi ca să remanieze Guvernul. Nu se joacă nimeni cu aşa ceva. Chiar dacă mai există derapaje, am încredere că lucrurile nu se pot duce în halul ăsta."
El nu-şi crede Partidul, crede Binomul. Partidul... se mai joacă cu aşa ceva sau reacţionează?!

Pe de altă parte, ce devastator ar fi - imagologic - încă un eşec al euroausterizanţilor de a moşmondi o majoritate artificială, opusă celei rezultate din vot şi prezentă în sondaje.Tudose în direct, în discuţie cu Mircea Badea, care la final zice "pentru mine totul este foarte clar".

2 comentarii :

Gabriel spunea...

Chioveşi şi-a pus angajații la poligraf să afle care-a dat din casă. Un abuz fenomenal suportat de cei care ar trebui să fie crema juridică a țării. Şi-a amenințat inspectorii. A încercat să obțină demiterea şefului acestora, când inspecția a încercat un control pe bune. Cum să nu crezi că face dosare politice? Singura explicație: nu crezi dacă eşti securist, ceea ce explică uşurința numirii, care a şocat masa de manevră tefelistă, omul neavând (la vedere) profilul acceptat de aceştia.

Riddick spunea...

Vreau să aud în parlament taxate toate chestiile astea, şi cuvintele preluate de televiziuni. "Şi mai mult decât atât"...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Ovidiu Nahoi, 2016 (printre iniţiatorii unui apel, "Să ne salvăm Europa!"): "Trebuie să depăşim cadrul strict naţional şi să construim un soclu politic cu adevărat european care să poată înfrunta provocările mondializării, ale modernităţii şi o democraţie renovată printre altele şi prin alegerea directă a conducătorilor Uniunii. Europa este ţara noastră, nu poate exista viitor fără o uniune politică şi fără construcţia unui nucleu dur în jurul unui Stat Unic European. Suntem gata."

Postări populare (nu P.P.E. !):