10 octombrie 2017

Dacă lui Tudose nu i se va cere imediat demisia, înseamnă că-i teatru kabuki, toţi sunt înţeleşi


"Eu nu cred că cineva ar fi atât de determinat să facă nişte dosare pe bandă rulantă unor nevinovaţi ca să remanieze Guvernul. Nu se joacă nimeni cu aşa ceva. Chiar dacă mai există derapaje, am încredere că lucrurile nu se pot duce în halul ăsta."
El nu-şi crede Partidul, crede Binomul. Partidul... se mai joacă cu aşa ceva sau reacţionează?!

Pe de altă parte, ce devastator ar fi - imagologic - încă un eşec al euroausterizanţilor de a moşmondi o majoritate artificială, opusă celei rezultate din vot şi prezentă în sondaje.Tudose în direct, în discuţie cu Mircea Badea, care la final zice "pentru mine totul este foarte clar".

2 comentarii :

Gabriel spunea...

Chioveşi şi-a pus angajații la poligraf să afle care-a dat din casă. Un abuz fenomenal suportat de cei care ar trebui să fie crema juridică a țării. Şi-a amenințat inspectorii. A încercat să obțină demiterea şefului acestora, când inspecția a încercat un control pe bune. Cum să nu crezi că face dosare politice? Singura explicație: nu crezi dacă eşti securist, ceea ce explică uşurința numirii, care a şocat masa de manevră tefelistă, omul neavând (la vedere) profilul acceptat de aceştia.

Riddick spunea...

Vreau să aud în parlament taxate toate chestiile astea, şi cuvintele preluate de televiziuni. "Şi mai mult decât atât"...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

P.S.D. Belgia, 2011: MANIFEST POLITIC PENTRU O EUROPĂ FEDERALĂ - O iniţiativă a Forumului Permanent al Societăţii Civile Europene
Forumul face apel la o idee de Uniune care este diferită de cea practicată de guvernele Statelor Membre. În special cu privire la Europa Mediteraneana şi de Est, Uniunea trebuie să mai vadă încă o dată (să revizuie) politicile de vecinătate. Trebuie sa creem noi legături cu “societatea civilă” care se „trezeşte” din ce în ce mai mult în ţările menţionate şi care speră în democratizarea instituţiilor. Deja prin 2006 Forumul sugera ca UE să co-fondeze, împreună cu ţările din jurul Mării Mediterane, Mării Negre şi Mării Caspice, o Alianţă a Celor Trei Mări, inspirată dealtfel şi din precedenta ECSC (Comunitatea Cărbunelui şi a Oţelului) şi de Procesul Helsinky. Luându-se în considerare insuficienţele Tratatului de la Lisabona, ar fi indicat să se revizuie fundamentele Uniunii, angajându-ne în dezbateri vaste în cadrul societăţii europene, în toate Statele Membre, pentru un Proces Constitutional European, care să răspundă aşteptărilor cetăţenilor europeni cu privire la democraţie, nevoilor epocii în care trăim, pentru a putea face faţă crizei multiforme actuale şi rolului Uniunii Europene în lume. În acest cadru, Forumul a decis să lanseze o dezbatere asupra metodei şi o agendă, care vor sta la baza acestui proces constituţional.Forumul Permanent al Societatii Civile Europene este convins de necesitatea de a inventa, prin dezbatere democratică şi respectând persoanele şi culturile, O Nouă Formă de Federalism la nivel de continent, adaptată la diversitatea europeană şi consolidându-i unitatea.

Postări populare (nu P.P.E. !):