17 septembrie 2017

"Recapitulare"




Pentru mine nu mai este surprinzător. Spre final "naţionalist-ceauşistul" Dogaru regretă că nu s-a ajuns la "Statele Unite ale Europei". 

3 comentarii :

Riddick spunea...

Despre falsificarea istoriei

Emisiunea INFORMAT ȘI IMPLICAT de la Estrada TV din 8 mai 2015. Realizator și moderator: Miron Manega. Tema emisiunii: falsificarea istoriei. Invitat: istoricul militar Mircea Dogaru.

https://www.youtube.com/watch?v=9oXH4CQN8j8

https://www.youtube.com/user/mironmanega/videos

Anonim spunea...

Nu mi s-a parut ca Dogaru ar ''regreta'' ceva in legatura cu imperiul rosu european !
Care sa fie acele fraze ?

Riddick spunea...

De la minutul 23:25. Poate nu pare atât de evident, dar am mai remarcat asemenea "antecedente" la mircea Dogaru, aici: https://riddickro.blogspot.ro/2016/09/nu-multumesc.html

Promisesem (https://riddickro.blogspot.ro/2017/08/dogaru-trebuie-sa-fim-facuti-praf-pana.html) că voi reveni în legătură cu "inconsistenţele" lui Dogaru, deocamdată menţionez doar faptul că face parte dintre experţii agreaţi la nivel european. Mai am nişte linkuri, dar voi face postare separată, curând.


Tema emisiunii este „Uniunea Europeană între ideal și agonie” și îl are ca invitat pe istoricul militar Mircea Dogaru, în calitate de expert istoric al Uniunii Camerelor Experților Europeni.

http://www.cunoastelumea.ro/dezvaluiri-explozive-uniunea-europeana-intre-ideal-si-agonie-istoria-asa-cum-nu-ti-o-spune-sistemul/

Tema emisiunii este „Despre românism și renegați” și îl are ca invitat pe istoricul militar Mircea Dogaru, cercetător principal gradul I și expert istoric al Uniunii Camerelor Experților Europeni.

http://www.certitudinea.ro/articole/emisiuni-tv/view/trezeste-te-gheorghe-trezeste-te-ioane-despre-romanism-si-renegati-cu-istoricul-militar-mircea-dogaru


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: