15 august 2017

Anonymous este chiar Sistemul (?)


Am pus "(?)" doar fiindcă se pare că sunt mai mulţi Anonimuşi. Desigur unii dintre ei "contras" autentici, dar mai sunt şi fakers. După cum ne spune chiar Guccifer "RO", Guccifer 2.0 este opera CIA.

Aşadar, siteul The Daily Stormer / https://www.dailystormer.com pe care îl (mai) am în blogroll, coloana din dreapta, apare ieri cu o postare neverosimilă, semnată Anonymous:


END OF HATE: ANONYMOUS NOW IN CONTROL OF DAILY STORMER

THIS SITE IS NOW UNDER THE CONTROL OF ANONYMOUS

WE HAVE TAKEN THIS SITE IN THE NAME OF HEATHER HEYER A VICTIM OF WHITE SUPREMACIST TERRORISM

FOR TOO LONG THE DAILY STORMER AND ANDREW ANGLIN HAVE SPEWED THEIR PUTRID HATE ON THIS SITE

THAT WILL NOT BE HAPPENING ANYMORE


WE HAVE ALL OF THE DETAILS ON THE SERVERS AND WILL BE RELEASING THE DATA WHEN WE FEEL THE TIME IS RIGHT


WE HAVE ALSO GATHERED LOCATIONAL DATA ON ANGLIN HIMSELF AND ARE SENDING OUR ALLIES IN LAGOS TO PAY HIM A VISIT IN PERSON

THIS EVIL CANNOT BE ALLOWED TO STAND

IT TOOK A UNITED FORCE OF ELITE HACKERS FROM AROUND THE WORLD TO BREACH THE SYSTEMS AND THE FIREWALL

WE HAVE HAD THE DAILY STORMER IN OUR SITES FOR MONTHS NOW

THE EVENTS OF CHARLOTTESVILLE ALERTED US TO THE NEED FOR IMMEDIATE ACTION

WE WANT YOU NAZIS TO KNOW: YOUR TIME IS SHORT

WE WILL ALLOW THE SITE TO REMAIN ONLINE FOR 24 HOURS SO THE WORLD CAN WITNESS THE HATE

THEN WE WILL SHUT IT DOWN

PERMANENTLY

Anonymous anunţă preluarea siteului (urmând a-l şterge definitiv) şi adresează o ameninţare autorului, "localizat acolo unde ar fi fugit" (?). Anonymous s-a indignat "în urma relatărilor tendenţioase privind violenţele de la Charlottesville" dar şi "în urma conţinutului fascist, nazist, rasist" (mai degrabă i-aş zice alt-right - dreapta radicală/alternativă).

Nu cred în coincidenţe. Compania de internet hosting GoDaddy care găzduia (pe servere) The Daily Stormer anunţă cu o zi înainte - pe 13 august - încetarea serviciilor pentru acest site. Pe exact aceleaşi motive (formulate gen "încălcarea regulilor de funcţionare") şi tot cu un ultimatum de 24 de ore (pentru găsirea altui internet host). Prea apropiate în timp ambele acţiuni ca să nu te gândeşti la o colaborare extinsă.

Pe contul Twitter "oficial" Anonymous nu este asumat explicit hackingul dar este vizibilă ostilitatea faţă de site şi în general faţă de "alt right" (#1, #2, #3).

Autorul principal, Anglin, declară "recuperarea siteului":
https://web.archive.org/web/20170814213921/https://www.dailystormer.com/anglin-here-ive-retaken-control-of-the-site-the-daily-stormer-never-dies/
... şi confirmă "fuga" din Caucaz (Abhazia, teritoriu desprins din Georgia) până în Africa (Nigeria/Lagos) cu un elicopter militar nigerian (blindat!). Drumul, la acea lungime (de peste 5000 km), ar fi presupus multiple realimentări şi multiple aprobări de tranzitare a spaţiului aerian. Elicopterul (Mi-24 Hind) are o autonomie de 450 km, 1000 km cu rezervoare exterioare.

Aşa apare pe 15 august, deşi acum-acum totuşi nu-l pot accesa:
https://web.archive.org/web/20170815001750/https://www.dailystormer.com

Starea siteului (up sau down), la Is it down right now? (acum este DOWN).

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Ştefan Vlaston, 2013: "Chiar evoluţia spre SUE, Statele Unite ale Europei, cu cedări de suveranitate, este benefică pentru România. Lăsată de capul ei, cu un popor pasiv, care nu ştie să-şi apere democraţia şi statul de drept, se pot întâmpla oricând evenimente precum cele din vara 2012, când justiţia, statul de drept, democraţia, au fost puse într-un imens pericol şi doar intervenţiile UE şi SUA ne-au salvat de la derapajul spre o nouă dictatură, machiată şi fardată ca fiind 'democraţie originală'."


Ştefan Vlaston, 2015 ("Statele Unite ale Europei, acum ori niciodată"): "Este momentul adevărului. Avem nevoie de un nou proiect, un nou tratat, pentru constituirea Statelor Unite ale Europei (SUE). Cu reguli clare, cu avantaje clare pentru cei care aderă la proiect, cu responsabilităţi clare ale guvernelor, cu limitări de suveranitate pntru cei care aderă la Uniune. Fără independenţă economică, dacă independenţa înseamnă să iei bani împrumut, după care să nu-i mai restitui. Un guvern SUE unic, cu prerogative clar delimitate. Un buget al SUE comun, folosit după nevoi, de fiecare ţară, sub control SUE. Ponderea în instituţiile de control să fie dată de nivelul contribuţiei la bugetul comun, altfel ne întoarcem la evenimente precum cele de azi din Grecia."


Postări populare (nu P.P.E. !):