03 iulie 2017

Urmează ceva cu televiziunile?


Varanu' a bătut palma cu Sistemul şi e pe cale să dizloce personaje-cheie de la A3 sub un pretext oarecare, urmând desigur o şi mai mare moleşeală a postului (afiliat la CNN). La Digi24 este vorba despre pierderi mari şi foarte probabil şi aici va urma un târg (cu PSD?). România TV - am mai zis - va fi închisă chiar de un guvern PSD (desigur, sub un pretext "legal" - Ghiţă, chestii...). Nimic în legătură cu Realitatea TV, intrată în insolvenţă de ani de zile, şi nederanjată până acum.

Comisarul:

Toamna va aduce mari surprize în piața TV de la noi spun surse bine informate. Adevărate mișcări-șoc vor avea loc la principalele guri de foc ale PSD: Antena 3 și România TV.

Aceleași surse mai spun că este probabil ca întreg nucleul dur de la Antena 3 să fie înlocuit și pus la treabă de Voiculescu într-o nouă construcție politică. Pe care s-o verifice în alegeri la europarlamentarele din 2019.

Președintele Iohannis, spun aceleași surse, este la curent cu aceste mișcări.

Însă o adevărată bombă s-ar părea că se va detona la România TV. Care, spun sursele noastre, și-ar înceta emisia după data de 20 septembrie, cel mai târziu pe 10 octombrie. 

Tolontan:

”Pare o mișcare mai amplă, dar nu realizăm despre ce e vorba”, spun jurnaliștii concediați.

Conform unor informații din interior, există un plan al conducerii care ia în calcul și închiderea canalului Digi 24!

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: