01 iulie 2017

Dezgustător, alarmant, dar edificator


Sicriul lui Helmut Kohl învelit cu "steagul" ueist, depus la "parlamentul" european. Nici nu mă interesează dacă s-a folosit şi steagul german, sau dacă ceremonia are loc şi la vreo instituţie de stat germană.


Trecerea ştafetei (Micron)

N-au relevanţă nici elemente precum că răposatul n-a fost cu adevărat un patriot german ci un europeist (internaţionalist), sau că familia n-a fost de acord ca Merkel să rostească o cuvântare la funeralii, ori circumstanţa în care a fost plasat "steagul". 

Se induce ideea că meriţi o înaltă apreciere dacă îţi dedici viaţa "idealului european", evident dându-i prioritate în faţa intereselor propriei tale naţiuni.

2 comentarii :

Anonim spunea...

Mare "patriot" si Cohn ,pardon Kohl.Crypto.Pitit bine in miscarea conservatoare si scos atunci cand trebuie.Merkel trebuie sa fie invidioasa la ea lucrurile sunt mai vizibile.Deh,si omenirea "a evoluat",este din ce in ce mai proasta/indiferenta.

Riddick spunea...

Mişcare fals-conservatoare (https://web.archive.org/web/20060615091951/http://adieu-epp.com/). Dar nici conservatorii care-şi mai zic aşa nu sunt conservatori din moment ce au votat "căsătoria" gay (Tories în Marea Britanie).


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: