21 mai 2017

More bullshit soon to be exposed







Fostul director FBI concediat de Trump, suspect în atentatele WTC 1993 şi Oklahoma 1995. Portretul-robot al suspectului considerat autorul principal la Oklahoma, similar cu fizionomia lui Comey; coincide şi înălţimea. După explozia de la WTC s-a "accelerat treaba" la Waco, spre a se distrage atenţia publicului. Waco "a pregătit Oklahoma" - Timothy McVeigh a participat la proteste antiguvernamentale la Waco în 1993.

S-or da până la urmă cărţile pe faţă?

2 comentarii :

Riddick spunea...

Russians Push Back

I hope the Libs keep it up, so that more of their BS can be exposed.

https://www.youtube.com/watch?v=n6d9TIDqrRM


Is James Comey John Doe #2

James Comey graduated from the College in 1982, majoring in (chemistry) and religion. John Doe #2 was taller than Timothy. Timothy was 6ft 3, Comey is 6ft 8. Plus majored in Chemistry.

https://www.youtube.com/watch?v=ooAvmPZJ-co

https://www.youtube.com/channel/UCdBUmcQ7Rj0quBoj8QeQpJA/videos

Riddick spunea...

https://en.wikipedia.org/wiki/Murder_of_Seth_Rich


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: