01 martie 2017

Când renunţăm la surogate?

Don't play your rock'n'roll to me,
That ain't the way it's meant to be,
I ain't so blind that I can't see,
Just let it lie, let it be.
Smokie
De la acest moment avem încă o dată confirmarea că votăm degeaba surogate. Ultimele dăţiUSL-PPDD, PSD-ALDE.ro; partide sau coaliţii (sanchi...) "antiausteritate", "patriotice". Cu "dreapta" Soros-PPE-ALDE.eu (PnL, PnŢCD, PD/L, USR, PMP) e tot la fel de clar.

Invectiva:

Ocupația salvează nația -VI-. Ghiulul și papucul

[...] Cum este de așteptat ca partidul condus de Liviu Dragnea să desființeze ”cîmpul tactic” din Justiție, cînd ia măsuri în ceea ce privește SRI și DNA, precum și legate de cei conduc aceste instituții profund decredibilizate în ochii opiniei publice din România, doar atît cît i se permite și cînd primește acceptul de la Stăpînirea străină?

Și, mai presus de toate, cum poate promite PSD că va apăra interesele românilor, în războiul economic dus de marile puteri internaționale împotriva țării noastre, cînd guvernul Grindeanu nu a fost în stare să își apere punctul de vedere în legătură cu niște amărîte de acte legislative privind grațierea condamnaților pentru infracțiuni mărunte?

Dacă nici cu majoritate de 60% în Parlament PSD nu poate destructura Binomul și umblă cu ”sărut mîna” pe la ambasadele străine, se cheamă că românii iar s-au prezentat degeaba la vot.

Nu are nici cea mai mică importanță ce clan de boieri fanarioți conduce România și cum se numesc sultanii ce conduc Stăpînirea străină, dacă trădătorii de la noi se bat între ei care să le pupe mai abitir ghiulul și papucul.

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: