10 februarie 2017

Desecretizarea, apoi anchetarea falsului


Va face aşa ceva guvernul GrindeAnus? O poate face independent de CSAŢ, ori poate spune că "nu are documentele şedinţei respective". Dar prevăd că va face pe mortu'-n câmpul tactic. Au trecut deja 48 de ore de când a apărut informaţia şi - nimic.

A fost invocat un protocol inexistent (?) DNA-parchete-SRI care a produs consecinţe juridice în scopuri politice. Care prevedea "echipe mixte". Protocol "legalizat" de CSAŢ, cică. Iar apoi, "anulat". În ceasul al doisprezecelea, chiar şi DNA a negat existenţa acestuia. Băsescu sugerează că guvernul Ponta l-ar fi "acoperit" ilegal!

Băsescu (la dezbaterea moţiunii de cenzură):
"Aș vrea un drept de replică pentru că se extinde o poveste preluată de domnul senator Nicolae chiar de la televiziunile care nu vă plac, povestea cu hotărârile CSAŢ. Vreau să vă lămuresc un lucru, nu există niciu protocol între DNA, parchete și SRI aprobat sau sugerat a se face de către DNA.

Deci, nu vă mai lăsaţi păcăliţi de propagandă, că CSAŢ nu a încălcat legea. Şi vreau să mai ştiti ceva. Vreau să ştiţi că asta s-a decis în 2010, iar din 2012 a fost transferată ca activitate Guvernului Ponta. Deci, vă doresc mult succes! Pâi vedeţi că e la Guvern, oameni buni. Dacă CSAŢ nu vrea să facă hotărârile publice, vă asigur că toate hotărârile CSAŢ s-au aflat în mapa premierului şi ca atare sunt depozitate la Guvern!"

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: