20 iunie 2016

Eu aş merge pe logică


N-aş vrea să insist prea mult în privinţa impostorului Marian Munteanu, dar fiindcă percep că i se pregăteşte o relansare *, punctez în chestiunea trezirii lui din adormire. Au fost emise opinii pro şi contra autenticităţii unor documente care ar indica o colaborare a lui cu Securitatea. Pot fi contestate documentele, nu însă şi colaborarea lui cu Noua Securitate (Măgureanu) şi cu secţia RO a eurofederaliştilor PPE (adică, PnL).

Pe lângă că ESTE EXCLUS ca un partid europeist precum PnL să propună şi să sprijine candidatura unui naţionalist autentic ("ce, sunteţi nebuni la cap ?!"), nici "selecţionerul" lui MM (Teodor Atanasiu) nu indică vreo afiliere naţionalistă.

Teodor Atanasiu:

- susţine legislaţia "Big Brother" (spionarea de către "stat" a comunicaţiilor cetăţenilor)

- s-a opus depunerii sicriului lui Corneliu Vadim Tudor (fost senator) la Senat: "E o solicitare care nu cred că este în acord cu poziţia geografică a României, undeva în Europa"

- susţine vânzarea pământului către străini, este unul dintre iniţiatorii unei legi pentru gratuitatea întabulării terenurilor agricole, spre a se grăbi vânzarea lor

- susţine regionalizarea

- a fost scos de sub urmărirea penală în dosarul "Referendumul" (probabil, contra servicii)

- sunt zvonuri c-ar fi mason (n-am găsit ceva concret, deocamdată); dar colaborează de minune cu alţii, masoni

- l-aţi văzut cum arată ? cum dracu' să ai încredere într-unul ca ăsta, "omul-broască" ?!

Cine se aseamănă, se adună. 
What walks like a duck and quacks like a duck, it's a duck.


*  Cică de-aia nu s-a mai comemorat anul ăsta "13-15 iunie", ca să nu vină vorba despre Marian Munteanu. Ba dimpotrivă, tocmai astfel a devenit el un subiect al zilei ! În urma controversei iscate ("aha, ca să n-apară MM cu declaraţii la tembelizor").

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: