27 mai 2016

VORBĂ MARE, zis-a Trump


Asta răstoarnă minciunile şobolanilor establişmentului "conservator", care îl acuză pe Donald Trump că ar fi "un Democrat infiltrat în Partidul Republican", ba chiar "un pro-rus" (stânga îl face direct "fascist"). Şi-n spate chiar ei îl sabotează şi trag sforile pentru alegerea unui al doilea Clinton la Casa Albă.
"Vom anula acordul de la Paris privind schimbările climatice și vom înceta toate plățile din bani publici americani către programele ONU privind încălzirea climatică"

"We're going to cancel the Paris climate agreement"
Mă aşteptam mai degrabă să aud asta de la Putin (pe linia altor măsuri conservatoare deja luate), decât de la un candidat la preşedinţia SUA, fie el şi republican. Probabil că Putin n-o face (deocamdată) ca să mai lase Vestul să se autosaboteze prin îngrădirea propriei industrii în numele "salvării planetei". 

O declaraţie "completă" ar fi trebuit să cuprindă sistarea oricăror plăţi către ONU şi evacuarea organizaţiei globaliste de pe teritoriul SUA. Asta în cazul când nu ar fi dizolvată. Poate că "paşii", totuşi, trebuie să aibă o anumită succesiune.

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: