19 mai 2016

Deocamdată, doar o etapă (?)


Când a fost închisă televiziunea OTV, au tăcut toţi ca şulfele (partide, ong-uri, alte televiziuni...). Când a fost în dificultate Antena 3 (afiliată la goarna globalistă CNN), gata - tămbălău. "Toate Animalele sunt egale, dar unele Animale sunt mai egale decât altele" (George Orwell, Ferma Animalelor).


Criterii Naţionale ("Binomul a pus sechestru pe Ion Cristoiu"):

[...] Evenimentul Zilei este sub sechestrul DNA după ce procurorii l-au trimis în judecată pe patronul Dan Andronic, acuzat de săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, în forma aderării, și de complicitate la trafic de influență, în formă continuată.

De remarcat că patronii principalelor trei ziare ale României au mari problema cu justiţia şi este de aşteptat ca Adevărul, România Liberă şi Evenimentul Zilei să intre în proprietatea unor trusturi de presă străine.

Nici televiziunile nu se simt prea bine, având probleme care ţin de insolvenţă, datorii uriaşe sau procese în derulare ale acţionarilor.

Reţeaua televiziunilor locale a primit, de asemenea, o grea lovitură – încă una. În provincie, acolo unde reclama comercială nu prea funcţionează, televiziunile au rămas fără bani şi din cauză că sunt obligate să deruleze gratuit campaniile electorale.

Presa cu capital românesc se prăbuşeşte după un plan ce pare la fel de bine pus la punct ca în cazul industriei şi agriculturii.

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: