26 aprilie 2016

Prudenţă inutilă - nu resetarea, ci dizolvarea UE-i sau retragerea din ea

 
Deci, s-a aprobat înregistrarea noului partid naţionalist din România, Forţa Naţională. Dacă ei cred că s-ar putea reseta actuala UE, cum spun în comunicat, e un simptom îngrijorător. Ar fi totuşi posibil, teoretic - dacă ar ajunge la putere partide naţionaliste în majoritatea statelor UE; "teoretic", nu sub aspectul naturii guvernărilor din statele membre, ci prin dificultăţile birocratice şi organizatorice care s-ar ivi urmând procedurile interne ale UE, în mod intenţionat complicate. Şi tot nu merge încă siteul PFN...


Comunicat de presă - Partidul Forța Națională

PARTIDUL FORȚA NAȚIONALĂ

În data de 11 aprilie 2016, în baza hotărârii 63/DEC/P, a Tribunalului București a luat ființă partidul Forța Națională.

Partidul Forța Națională este un partid modern, atașat valorilor democratice, susținător al statului de drept. Partidul Forța Națională este o formațiune politică de orientare național-creștină, fiind un apărător intransigent al identității naționale și al valorilor tradiționale ale poporului român.

În același timp, partidul Forța Națională respinge abordările extremiste, rasismul, incitarea la violență, șovinismul și xenofobia. Noi consideram că a-ți iubi patria nu poate însemna ură față de alții. Naționalismul nostru se bazează pe conceptul de cetățenie, iar acesta, la rândul său, este expresia comunității în care au trăit, laolaltă, de sute de ani, români, maghiari, germani, romi, evrei și alte etnii și care constituie, azi, națiunea română.

Partidul Forța Națională se manifestă ca o forță protectoare a națiunii române față de orice fel de abuz, intern sau extern, precum și față de orice manifestare antiromânească.

Partidul Forța Națională consideră că trebuie întărit rolul statului, ca garant al identității naționale și, în consecință, trebuie revigorate pârghiile suveranității naționale.

Partidul Forța Națională este afiliat în plan european la grupul ENF din Parlamentul European. Fără să fie un partid antieuropean, partidul Forța Națională consideră ca actuala funcționare a Uniunii Europene condamnă România la un statut de rang secund, de periferie. Din acest motiv, noi milităm pentru o resetare a funcționării Uniunii Europene, în așa fel încât toate statele membre să poată coopera în condiții de deplină egalitate.

Trăiască Forța Națională! Trăiască România!

Secretar General interimar

Mircea Găinușă

3 comentarii :

Riddick spunea...

Hai, ca s-o zic pe şleau: "o cam scaldă".

Dacă e din cauza fricii de efectele propagandei europeiste şi nu vor să "şocheze" electoratul propunând direct/acum ieşirea României din UE, tot ar mai fi o speranţă.

Anonim spunea...

O facatura !
Cu Chelaqru in frunte sau, chiar in culise, avem o facatura!
Mai trebuie sa vina si Abraham, colegul lui de loja, precum si altii din grupul de la Cluj si se realizeaza instant ce a vrut sa faca http://mediafaxfoto.ro/Preview.aspx?Id=89111, dar s-a opus un alt mason, roman adevarat nu ''lifta pagina''.
Asta asa, ca sa-si aminteasca lumea cum de ideea regionalizarii revine periodic in prim-plan si cum de in Ardeal si Banat regionalizarea e un ''deziderat indispensabil propasirii economice si culturale a....regiunii'' !
Imi pare rau ca m-am bucurat degeaba.
Pe linga facatura asta PRM-ul era parfum si sper ca gen. Strainu sa-l resuscite fiindca altfel sintem la mina ''lor'' definitiv !
Ca sa vezi ce le-a putut trece prin cap ?!
Partidul Forta(masonica) Nationala ?!

Riddick spunea...

Dâncu,din Grupul de la Cluj, e recomandat de Ponta că șef la PSD dacă pleacă Dragnea.

Să mai vedem, mi-e greu că ar putea fi păcăliți ENF, Marine Le Pen și Front National.

PRM venise cu lozinca "Cu România Mare în Europa unită !" la alegerile europarlamentare 2009. Streinu era căpitan în decembrie 1989 și apare în filmări lângă MApN declarând că cei din comandoul Trosca (aproape lichidat, intenționat) "sunt teroriști".


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Zoe Petre, 2012: "Am preferat votul pe liste fiindcă am considerat întotdeauna că partidele de la noi nu au forţa şi identitatea necesară pentru un alt tip de sistem electoral. Dar, unul dintre argumente pro-uninominal, explicate de Victor Ponta de la tribuna Parlamentului, mi-a trezit interesul: anume că un astfel de vot nu permite intrarea formaţiunilor anti-sistem în ParlamentSau, oricum, aceste puterea acestor partide nu devine mare. În contextul în care Europa se află într-o stare de nedumerire, ideea ca noi să ne pricopsim cu un Parlament plin de dani diaconeşti, mă înspăimântă. Totodată, îmi repugnă total posibilitatea unei guvernări PDL-Dan Diaconescu, după alegeri. Ar fi o catastrofă. Dacă se vrea prevenirea a aşa ceva, prin uninominalul pur, este foarte bine".

 

Postări populare: