10 februarie 2016

Începe contraofensiva ? Sau doar Sistemul mai deschide supapele de siguranţă?

Evident că ştiţi: acest antidot sunt ofiţerii patrioţi din serviciile secrete. 

Ca să n-o mai lungesc: Oculta se întăreşte pe zi ce trece, şi „secretele” trebuie să dea iama în ea, la lumina zilei, altfel, până şi viaţa noastră va lâncezi sub semnul neputinţei. 

Tineti minte ce va spun, ca nu am de gand sa o repet la infinit. Daca si acum acceptati acest urias deficit de democratie doar pentru ca circul este mult prea atractiv, eu si altii ca mine vom alege sa ne vedem de viata, fireste, dupa ce ne dau astia drumul de prin puscarii. Tupeul lor de borfasi ii va impinge sa se razbune. N-au placere mai mare decat sa umileasca, sa inspaimante si sa strice vieti. O putem pati si noi, dar si voi. Asta e. Asa a ales Romania sa se intample. Tara a ales sa arate simpatie extrema pentru o institutie care are obligatia de a nu fi fost protectoarea tuturor golaniilor, dupa care sa faca pe sfanta. 

Să nu uităm de făcătura PP-DD, care a mimat lupta antisistem şi apoi "a transferat" mandatele care aveau în spate 15% din voturi către PSD, PnL/PDL, PC/ALDE şi PMP. Să nu uităm nici de USL, care mesteca antiausteritate de dimineaţa până seara la teve, dar în parlament vota austeritatea. Sistemul îşi moşmondeşte din vreme conserve, clone, pe care apoi le activează sub steag fals (a se vedea cazul Syriza).

Acum, alte voci care (aparent) atacă establişmentul. Peia este PSD-ist monarhodudist, îşi dă doctoratul la "Academia SRI" şi a votat şi pentru legea "Big Brother", şi pentru "steaguri regionale", şi pentru vânzarea pământului către străini. Da' acum invocă (în mod critic) Oculta...

Tema naţionalistă este preluată în parlament de inşi dubioşi, în lipsa unui partid cu program clar asumat pe această linie. Dar, cel puţin, tot e bine că se găseşte cineva care enunţă problema. Nu ?!


Ninel Peia (PSD, ex- PP-DD):

EAE. OCULTA CARE SFĂRÂMĂ ROMÂNIA

„Treceţi dincolo de perdeaua de fum, şi haideţi să vedem adevărul: există o ocultă care sufocă inefabil România” – Deputat Ninel PEIA

În aceste zile de totală confuzie intelectuală, în lipsa valorilor istorice şi a marilor modele de gândire sau măcar de valorificare a capacităţii regenerative a poporului român, circulă încă două cuvinte pe care, dacă le foloseşti, haite de mizerabili te indică imediat fie că eşti ţicnit, fie că te apasă teoria conspiraţiei, sintagmă adusă la o banalizare voit construită.

Aceste cuvinte sunt: ocult şi secret. Ambele sunt la fel de periculoase pentru utilizatorul lor, chiar dacă ştie prea bine ce vorbeşte. Eu le utilizez şi le voi utiliza până când se va găsi cine să îmi dea adevărate şi limpezi argumente contra. Veţi vedea mai jos de ce am scris aceste câteva vorbe.

Imediat după 90, una dintre liniile de luptă împotriva corupţiei şi pentru instituirea unei ierarhii a valorii, în lipsa celor comuniste, a fost „răzbelul împotriva nepotismului”. Ideatic era un vis frumos. Practic, s-a dovedit ceva imposibil. Gândiţi-vă numai la Băsescu şi la europarlamentara EBA şi veţi înţelege totul. Am mai spus faptul că era vorba despre o luptă elegantă cu morile de vânt, dar, pe atunci, încă nu realizasem câte rânduri de astfel de perdele de fum se pot folosi pentru a-i putea lăsa în pace să lucreze temeinic pe duşmanii României şi ai prosperităţii noastre. Căci da, în afară de câteva exemple vizibil ridicole, perdeaua de fum „antinepotismul” n-a făcut decât să canalizeze atenţia celor mai mulţi spre un inamic aparent consistent, dar infinit mai puţin dăunător decât adevăraţii purtători de pericole antiromâneşti.

Vorbesc aici despre reţeaua, plasa, ţesută între sute dacă nu mii de Entităţi Asociative Externe (EAE), între tentaculele lor, respectiv un număr uriaş de ONG-uri care acţionează liber, apărate de frumoasa şi, iarăşi, ideatica sintagmă „societatea civilă” care, din păcate, la noi, nu ia poziţie nici când realizeză că preşedinte lor este un bibelou inutil. La adăpostul acestei veşnic clamate, de la o vreme, „societăţi civile”(care, atenţie, ca şi concept, nu este disecată nicăieri pe la vectorii mass-media) vârfurile de lance ale acestor entităţi, 99% bursieri pe bani străini şi niciodată explicaţi, pun gheara pe poziţii-cheie din toate instituţiile româneşti. De regulă, aceştia se cunosc între ei, se promovează între ei, se susţin reciproc, se ajută şi fac în aşa fel încât reţeaua să se extindă cu fiecare minut ce trece. În esenţă, vorbim despre un simplu principiu de castă aplicat pe spatele unei întregi naţiuni nevinovate.

Nepotismul, pe lângă această insidioasă înşurubare a veninului în oasele Patriei, e un nevinovat strănut.

Ei bine, grămada asta de indivizi lipiţi între ei de nevoi şi interese, de ordine şi planuri o voi numi în continuare OCULTA CARE SFĂRÂMĂ ROMÂNIA. Cu tot riscul de a fi, în continuare, tratat drept sărit de pe fix, de tot soiul de purtători de pix, la rândul lor aflaţi, inconştient, în slujba aceloraşi interese antiromâneşti.

Oameni mărunţi, viziuni mărunte. Din nefericire, nu am mijloace să-i ajut să devină mai mult decât ........, poate chiar sapiens.

Viermii năimiţi au existat mereu în umbra cabinetelor din instituţii, dar, de când avem un guvern tehnocrat (nişte şmecheri care se fac că se închină regimului impotent de azi), instalarea acestor foşti bursieri comandaţi de alţii, nu a fost nicicând mai evidentă, mai obraznică şi mai pe faţă. Proliferează. De ce? Pentru că n-au un inamic natural, aşa, ca în natură, care să le diminueze numărul până la anihilare. De fapt, există acest antidot, dar parcă nu mai funcţioneză de când Iohannis şi Cioloş, ţopăind ştrengăreşte precum Hensel şi Gretel, ca să pupe poalele madamei Merkel, cea iubitoare de migranţi, numai români să nu fie...

Evident că ştiţi: acest antidot sunt ofiţerii patrioţi din serviciile secrete.

Şi aşa am ajuns la cel de al doilea cuvânt pe care nu voi înceta să-l folosesc până când transparenţa va deveni, la nivel de stat, politică prioritară. Cuvântul este „secret”. Nu vi se pare oare că sunt din ce în ce mai multe secrete care nu sunt făcute publice niciodată? Apar frânturi, chiar eu am pus în liberă circulaţie câteva, dar planul global este plin de locuri goale pe care scrie, cinic, „Hic sunt leones”. Şi nu merităm asta.

Ca să n-o mai lungesc: Oculta se întăreşte pe zi ce trece, şi „secretele” trebuie să dea iama în ea, la lumina zilei, altfel, până şi viaţa noastră va lâncezi sub semnul neputinţei.

Şi strănepoţii ne vor blestema numele...

Ninel PEIA

Deputat PSD Ilfov


Cătălin Beciu (PLR, acum ALDE):

Laura Codruţa Kovesi, făcută praf de un fost secretar de stat: 'Vă las cu DNAMANIA'

Atac fără precedent la adresa DNA-ului, dar şi a Laurei Codruţa Kovesi. Şefa de la anticorupţie e făcută praf într-o postare pe facebook de unul dintre oamenii lui Călin Popescu Tăriceanu. Cătălin Beciu, fost secretar de stat la IMM, vicepreşedintele celor de la ALDE, spune că cea mai mare parte a capitalului românesc este distrus prin intermediul DNA-ului. Beciu arata ca doar 20-30% din capitalul care mai circula in Romania mai este autohton si se intreaba daca nu cumva multinationalele sunt cele care „au luat tot, pe ordin de afara”.

„Oameni buni,

De un an ma tot framant prin politica asta. Nu o fac pentru mine, ca n-am nevoie de nimic. O fac pentru ca imi pasa de tot felul de lucruri, de care altora nu le mai pasa. N-are rost sa le mai enumar, ca suntem satui de cuvinte mari. O mai fac si dintr-un soi de orgoliu constructiv, pentru a ma ridica la standardul familiei mele. As vrea sa fie mandri de mine. E gresit? Cred ca nu.

Din pozitia pe care am ocupat-o am reusit sa fac multe lucruri pentru oamenii de afaceri din Romania. Poate ca si pentru altii...N-am furat, n-am traficat, nu v-am facut de ras. Nici colegii mei. Am contribuit cu totii la relansarea economiei romanesti. Atunci, de ce ne lasati singuri in lupta cu fanariotii astia? Nu va pasa? De doua luni incerc sa va spun ca v-au furat unii tara, culmea, in timp ce i-ati aplaudat. Ati slavit anticoruptia care este indreptata exclusiv impotriva capitalului romanesc, pentru a-l distruge. Doar intre 20 si 30 % din capitalul care circula in Romania mai este autohton. Restul este strain. Toata 'anticoruptia' este concentrata pe astia 30%. Este normal? Pe bune? Adica nu multinationalele au luat tot, pe ordin de afara? Da cine, Voiculescu? Doar el? Ailalti nu au furat nimic? N-am niciun vecin care sa fie actionar la ALRO, Lukoil, OMV si altii. Ale cui sunt astea? Vantu a facut escrocheria secolului sau Volkswagenul Angelei Merkel? Unde sunt arestarile, stenogramele 'pe surse' si catusele DNA-ului nemtesc? Ei n-au? Sunt grijulii cu drepturile omului? Adica, doar la noi ii taram pe unii cu catuse, prin fata camerelor de luat vederi, dupa care ii torturam putin, pana spun orice le cerem? Doar la noi urla o cretina de procuroare la un martor, fara ca aia, procuroarea, sa faca o mie de ani de puscarie? Doar la noi lasam procurorii politicieni sa ceara anularea imunitatii altora, in vreme ce ei au imunitate? La noi putem sa umilim arestati preventiv, nevinovati pana cand o hotarare definitiva arata altceva, tinandu-i, cu o nesimtire si un tupeu inimaginabil, in niste conditii inumane? Stiti cat ar costa igienizarea celebrului 'beci domnesc'? Douazeci de mii de euro. De ce nu se face? Din doua motive: tupeul incredibil al unora care vor sa arate cat de smecheri sunt si nepasarea voastra.

Tineti minte ce va spun, ca nu am de gand sa o repet la infinit. Daca si acum acceptati acest urias deficit de democratie doar pentru ca circul este mult prea atractiv, eu si altii ca mine vom alege sa ne vedem de viata, fireste, dupa ce ne dau astia drumul de prin puscarii. Tupeul lor de borfasi ii va impinge sa se razbune. N-au placere mai mare decat sa umileasca, sa inspaimante si sa strice vieti. O putem pati si noi, dar si voi. Asta e. Asa a ales Romania sa se intample. Tara a ales sa arate simpatie extrema pentru o institutie care are obligatia de a nu fi fost protectoarea tuturor golaniilor, dupa care sa faca pe sfanta. Ancheteaza medici? Pai, sa facem schimb de salarii intre procurori si medici, ca medicii sunt mai importanti. Sa vedem unde se muta coruptia, dupa aia. Are Codruta scoala cat Irinel Popescu? Nu? Are aceeasi importanta in societate? Acelasi raspuns, nu? Atunci de ce are salariul de cinci ori mai mare? Risca? Ce? Hepatita C sau HIV-ul, cu care Irinel Popescu se putea infecta oricand - in timp ce salva (si nu distrugea!) vieti - sunt mult mai periculoase decat toti anchetatii DNA-ului la un loc. Mii de medici sunt in aceiasi situatie. Va pasa de ei doar cand faceti cancer? Profesorii nu sunt mai importanti decat procurorii? Cat au salariul?

Cum s-a ajuns aici? Simplu: cu aplauzele romanilor. Nimeni n-a observat cum au protejat astia politicieni hoti, pe care i-au santajat ulterior, punandu-i sa dea legi in folosul procurorilor. D-aia se prescrie abuzul de drept intr-un an, in vreme ce ai nevoie de cinci pentru a castiga un proces impotriva statului. Tare, nu?

Inchei, ca am obosit. Sa recapitulam.

1) Avem guvern fanariot, pus de Angelica, cu misiunea clara de a ne termina, asa cum puteti vedea si din incercarea de a mari (prin taxe) pretul ambalajelor, doar pentru ca produsele alimentare romanesti sa fie mai scumpe decat cele olandeze si nemtesti.

2) Cu Iohannis cred ca va e clar, asa ca nu mai insist.

3) Sistemul bancar este al lor.

4) Institutiile sunt ale lor, asa ca nu va mirati atunci cand ANAF-ul rupe in doua orice depozit de materiale de constructii, ca sa il inchida, exact cu trei luni inainte de sosirea unui retailer din Vest. Normal, daca patronul rezista atunci sigur e corupt, ceea ce inseamna ca vine si restul caravanei.

Asadar, parem terminati. Sigur? Nu. Eu cred ca mai avem o sansa, dar trebuie sa intrerupem sirul asta de abuzuri. Trebuie sa pretuim, din nou, drepturile si libertatile. Daca nu le mai permitem astfel de mizerii, vor face pasul in spate. Sunt lasi, chiar foarte lasi. De aia sunt si atat de salbatici... Intrebarea e daca sunteti in stare. Sunteti? Eu sunt, dar e ultima incercare. Am obosit. Revolutie, mineri, am prins de toate. Uneori imi pare ca a fost degeaba. Daca intr-un an ne aflam in aceeasi situatie, ma retrag. Stiu ca n-o sa fie nicio drama. Nici nu mai revin. Va las cu DNAMANIA.

Faceti cu ei uzine, ferme, baraje, spitale si scoli. Faceti si teatre si muzee. Acolo, de pilda, in loc sa socializeze, oamenii s-ar putea turna intre ei. Eficienta maxima, nu? Facem si firme cu DNA - actionar majoritar. Parca le si vad sigla pe cutiile cu lapte, pe conservele de peste si pe sticlele de ulei. M-am enervat prea rau, asa ca ma opresc”, e postarea dură a lui Beciu.

***************



Iron Maiden - 2 Minutes to Midnight

4 comentarii :

Anonim spunea...

Parcă l-ai scris pentru mine. Aș fi vrut să scriu ceva la fel de puternic, dar nu mai am forță. Nu ar fi fost mai bine scris sau mai la obiect. Mulțumesc, ai spus ce era de spus. Cine înțelege, mai ales dacă e sub jurămînt, înțelege.

Radu Humor spunea...

Salut !
Am dat întâmplător peste blogul tău şi m-a şocat lipsa de comentarii la nişte articole atât de interesante !
Mă bucur că te-am (re)găsit !

Riddick spunea...

Vă salut pe amândoi.

Ca să-l parafrazez pe Elvis, "It's NOW or never...", sau pe Iron Maiden, "Two minutes to midnight".

Ma tem că nu mai este prea mult timp...

Riddick spunea...

Iron Maiden - "2 minutes to Midnight". Watch for the surveillance camera in the clip, link below; la naiba, tare de tot, îl bag cu embed la postare, "sus".

Kill for gain, shoot to maim
We don't need a reason
The Golden Goose is on the loose
Never out of season

Blackened pride burns inside
Shell of bloody treason
Here's my gun for a barrel of fun
For the love of living death

The killer's breed or the demon's seed
The glamor, the fortune, the pain
Go to war again, blood is freedom's stain
Don't you pray for my soul anymore

2 minutes to midnight
The hands that threaten doom
2 minutes to midnight
To kill the unborn in the womb

The blind men shout, Let the creatures out
Let's show the unbelievers
The napalm screams of human flames
Of a prime time Belsen feast

As the reasons for the carnage
Cut their meat and lick the gravy
We oil the jaws of the war machines
And feed them with our babies

The killer's breed or the demon's seed
The glamor, the fortune, the pain
Go to war again, blood is freedom's stain
Don't you pray for my soul anymore

2 minutes to midnight
The hands that threaten doom
2 minutes to midnight
To kill the unborn in the womb

Body bags and little rags
Of children torn in two
The jellied brains of those who remain
Put the finger right on you

As the madmen play on words
And make us all dance to their song
To the tune of starving millions
To make a better kind of gun

The killer's breed or the demon's seed
The glamor, the fortune, the pain
Go to war again, blood is freedom's stain
Don't you pray for my soul anymore

2 minutes to midnight
The hands that threaten doom
2 minutes to midnight
To kill the unborn in the womb

Midnight, all night
Midnight is all night
Midnight, all night
Midnight is all night

Midnight, all night

Iron Maiden - 2 Minutes To Midnight (Official Video) 

https://www.youtube.com/watch?v=9qbRHY1l0vc

https://www.youtube.com/user/ironmaiden/videos


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: