08 august 2015

Ciuvică începe să-mi devină simpatic; deocamdată, "doar la bucată"

 
La bucată/la articol. De-ar ţine-o tot aşa:
„Câteodată, sunt lucruri impuse şi de trinom, şi de troică. În cazul ăsta, cred că sunt impuse de la troică. După ce s-a întâmplat în Grecia zilele trecute, s-au gândit că e riscant să scadă taxele în România – poate că o să dea idei şi altora. Şi atunci, au transmis şi transmit (prin vocea mai molcomă şi mai rară a domnului preşedinte sau prin vocea mai agitată şi apărând mai des a domnului Isărescu) că nu mai e bine cu Codul Fiscal. Nici domnul Iohannis, nici domnul Isărescu nu au avut vreo treabă cu Codul Fiscal până acum câteva săptămâni. Brusc, s-au trezit ei (când or fi primit telefon de la partenerii externi?) şi vin cu teoria drobului de sare: dacă ar fi ceva rău dacă s-ar întâmpla lucrul cutare?”

5 comentarii :

Anonim G spunea...

Nu e prima data cind doctorasul ''o da pe bune'' !
Se vede treaba ca ramine fidel lui Milica, cel nascut la Bender si insurat cu Nadia, care il trecea(pe Milica) clasa la limba rusa in facultate, fiind cea mai buna la aceasta materie(informatie ''divulgata'' de un liberal, coleg de facultate cu Milica si Nadia, liberal trecut,azi, in lumea dreptilor) .
Doctorasul e la fel ca multi altii !
Sa-l vezi pe Mircea Badea cum pune degetele EXACT pe metropola(e).
Si Oana Stancu, cea care mi se pare cea mai curajoasa dintre toti !
De aia e demonizata A3, ca nu tace si pune degetele unde nu trebuie, ca boborul trebuie sa ramana prost si sa delireze de iubire, ca in anii '50.
Ce ani ''gloriosi'' !!!
Nu stiu daca i-ai apucat !
Atunci toti erau cu ''Mareata''in suflet, dar le-a trecut repede, fiindca in '64 , adica la 19 ani dupa razboi, incepeam sa nu mai ascultam.
Prin 1973 -1974 nu prea mai conta daca ai avut rude legionari, taranisti, liberali sau socialisti de la PSDR, sau daca insusi omul in cauza a facut astfel de politica, fara sa fi detinut functii deosebite, desigur.
Oamenii erau pusi unde era nevoie si se pricepeau, iar rudele erau trecute cu vederea tacit, mai ales ca avusese loc amnistia din 1964.
In anii aceia buni Romania a evoluat mult fiindca au pus umarul si majoritatea ''fostilor'', aici, in Tara, si aiurea !!!
Desfid pe oricine ma contrazice fiindca eu am trait si cunosc exemple concrete, nu am citit ce au scris altii !
Si nici neuronul nu-mi mai poate fi spalat !
Acum au trecut 25 de ani si semnele sint diferite de cele ce au inceput sa mijeasca prin '58...
Cit despre Isarescu, va ramine la butoane atit timp cit il vor tine cei care tremura sa nu piarda Romania din plasa(ca de aia se opun orbeste modificarii Codului Penal sau ''comentarii deciziilor(?!) justitiei'' etc.)
Desigur ca cei care-l sustin au si pirghiile cu care il manevreaza, ca nu degeaba a fost declansat razboiul impotriva coruptiei, iar coruptii se stiu ei.....

Riddick spunea...

Şi Oana Stancu a mai zis niste chestii "tari", recent. Nu-mi dau seama de ce nu mai scrie (de prin martie !) Ilie Şerbănescu la Jurnalul Naţional. Altfel, (încă) mai este invitat pe la A3. Care Antenă, să nu uităm, face parte (este asociată cu) din reţeaua globalistă CNN.

În '64 cică a fost un scenariu, ca România să apară drept "recalcitrantul Lagărului"şi să obţină astfel din Vest mai uşor anumite chestii.

Asistăm la cea mai penibilă propagandă, de mulţi ani încoace încă neegalată.

Anonim G spunea...

Eu nu pot nega existent vreunui ''scenariu''.
Dar pot sa-ti spun, cu siguranta, ca pina in 1989 si chiar dupa, romanii au trait cu groaza ca ''intra rusii peste noi''.
1956 si 1968 erau exemple bune, adica justificatoare, mai ales ca nimeni nu explica ce resorturi au determinat ambele momente istorice.
Asa cum (inca) nimeni nu explica de ce Ceausescu a devenit deodata asa de idiot incit si-a infometat si infrigurat, de bunavoie si nesilit de nimeni, poporul din care se tragea si pe care-l pastorea de atita amar de ani !
La intrebarea asta ar putea raspunde cu ''eruditie'' orice sefulet de la OCL Alimentara, sau ICRA, ANTREFRIG etc. la intern, precum si multi dintre oamenii politici de azi in ceea ce priveste partea de extern.....
A propos de maestrul Ilie Serbanescu !
Eu cred ca jeneaza afirmatiile lui extrem de dure, iar Dan Voiculescu nu poate scapa de la inchisoare decit daca licuricii, neofensati de cineva, incep sa lumineze in directia ce-a buna.
Oricum, determinarea copiilor astora de a lupta pentru patronul lor e de toata lauda, chiar daca si partea materiala poate juca un oarecare rol in poveste.

AnonimG spunea...

Iata un exemplu care sustine una dintre afirmatiile mele de mai sus.
http://www.activenews.ro/cultura/Tudor-Gheorghe-implineste-70-de-ani.-Unul-din-cantecele-emblematice-ale-artistului-compus-de-un-legionar-fost-coleg-de-temnita-cu-tatal-sau-la-Aiud-123450
Si nu e singurul om de cultura care are/ a avut in familie rude cu trecut ''interesant'' dar care a facut o cariera stralucita,intr-un domeniu sensibil, fara a fi impiedicat in vreun fel....
E adevarata si reciproca, in sensul ca, cel putin Maestru Tudor Gheorghe nu a muscat vreodata din mina care l-a lasat/ nu l-a obstructionat sa devina ceea ce este; cel putin eu nu stiu asa ceva.
Si, sa nu uitam, ca termina facultatea in 1966, ceea ce presupune ca o incepuse cel putin cu 4 ani inainte, adica sa fi fost prin 1962.
Sa devii actor cu dosar ''patat'' e ceva !!!
Rezulta ca un om de talent, implicat in ''educatia maselor largi populare'' era fiu de legionar sau ceva asemenea !!!
Complexa mai e realitatea asta, vorba maestrului Visan !!!!

Riddick spunea...

Nu sunt sigur că Varanul nu va "abjura" (=capitula) ideologico-politic spre a scăpa mai ieftin. Om vedea, dar deja sesizez o linie la Antene, de a evita "anumite teme", mai recent.

Anatoli Golițin (New Lies for Old) - A cincea operaţiune de dezinformare: "Independenţa" românească

http://riddickro.blogspot.ro/2012/03/minciuni-noi-in-locul-celor-vechi.html


Mircea Dogaru, despre sabotajul din interiorul sistemului, făcut "sub nasul lui Ceauşescu" (1980-1985-1989):

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=05u1pBBziQk


Cei ca Tudor Gheorghe, care aveau "dosare cu probleme", de obicei făceau un pact cu sistemul (socialist) înainte de a primi "verde" să meargă mai departe. Ernest Maftei chiar a şi fost legionar, şi n-a fost blocat.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: