09 august 2015

Are British special forces targeting Angela Merkel and Germany?

 
Nu prea cred, dar...
British SAS special forces are reported to be dressed up as ISIS rebels in Syria…and ISIS forces in Germany and Austria have just produced their first video threatening Germany and Chancellor Angela Merkel.

https://www.rt.com/news/311696-isis-threatens-merkel-video/

http://www.globalresearch.ca/british-sas-special-forces-dressed-up-as-isis-rebels-fighting-assad-in-syria/5466944

Merkel is certainly unpopular with the City of London bankers, and using British special forces parading as ISIS rebels to wreck havoc on Germany is the kind of false flag plot we are all too familiar with.

9 comentarii :

Riddick spunea...

"Nu prea cred": nu-l văd pe Cameron nici un apărător-cu-orice-mijloace al intereselor naţionale britanice, nici un aventurier care ar risca aşa ceva.

Riddick spunea...

A fost "acel incident ciudat" din 2011 în care a fost implicată Merkel:

WARNING??? Merkel narrowly escapes helicopter crash after its engines fail in mid-air!

The German Chancellor had a narrow escape when her police chopper fell like a stone from the sky just hours after dropping her off.

The pilots managed to restart the engines just moments before it hit the ground.

The Super Puma 332 had left Mrs Merkel at an election campaign event in Waldshut-Tiengen on the Swiss border when disaster struck.

Two-hundred miles into its journey and travelling at an altitude of 5250ft, the helicopter fell for almost two minutes to a height of 1950ft before the police crew regained control.

The 21-seat aircraft had only just entered service, in December 2010, and officials have launched an urgent investigation into the cause of last Wednesday's incident.

Experts told Germany’s Bild am Sonntag that sabotage has been ruled out. [...]

http://www.bbsradio.com/cgi-bin/webbbs/webbbs_config.pl?md=read;id=13544

Riddick spunea...

Acoperirea (prealabilă) ?

Gruparea Stat Islamic a încercat să îi asasineze pe regina Elizabeth şi prinţul Charles

Islamişti britanici din cadrul reţelei teroriste Stat Islamic au pregătit un plan pentru asasinarea reginei Elizabeth şi a prinţului Charles cu ocazia ceremoniilor pentru a marca încheierea celui de-al II-lea Război Mondial, complotul fiind dejucat de Scotland Yard şi de MI5, scrie Mail on Sunday, citat de Mediafax.

Complotul terorist a fost dejucat de Serviciul britanic de informaţii interne (MI5) şi de unitatea specială a Scotland Yard pentru protecţia familiei regale (SO14).

Planul, elaborat în Siria de liderii reţelei teroriste Stat Islamic şi care urma să fie pus în aplicare de militanţi islamişti britanici, prevedea aruncarea în aer a unui recipient sub presiune cu ocazia ceremoniilor programate la Londra pe 15 august, la 70 de ani de la capitularea Japoniei în al II-lea Război Mondial. [...]

http://www.expresmagazin.ro/gruparea-stat-islamic-a-incercat-sa-ii-asasineze-pe-regina-elizabeth-si-printul-charles/

AnonimG spunea...

Incep sa se miste placile tectonice ale societatii!
Sa edem daca DNA va intervene si aici :

http://www.activenews.ro/video/Episcopul-Giurgiului-ia-ATITUDINE-si-cere-romanilor-sa-se-ridice-fata-de-mai-marii-acestei-lumi-Ne-am-saturat-de-obedienta-Este-vremea-sa-va-aparati-123721
Ascultarea ''predicii'' nu pare a fi o pierdere de timp !!!
Cu Biserica nu se pune nimeni, fiindca nimeni nu a reusit, vreodata, in lupta cu Clerul .

Aici nu va intervene, inca, cineva dar, cine stie:
http://www.activenews.ro/stiri-politic/Directorul-Institutului-Elie-Wiesel-sugereaza-ca-Petre-Tutea-ar-fi-autor-moral-al-unor-crime-comise-de-legionari-si-ca-nu-merita-o-strada.-DOVADA-ca-totul-este-o-MINCIUNA.-Tutea-La-comunisti-daca-nu-esti-cu-ei-atunci-esti-legionar-123732

Dar, iata si o veste buna :
http://www.activenews.ro/stiri-politic/Unul-dintre-sustinatorii-Laurei-Kovesi-la-sefia-DNA-senatorul-american-Ron-Johnson-este-anchetat-pentru-coruptie-123691
Nu-i asa ca seaman cu Brucan ?

Riddick spunea...

Bună, predica. Cred c-o postez. "Biserica", încă nu (ca-n Grecia), doar voci răzleţe - să nu uităm că popa Ciobotea ("Patriarhul Daniel") e de-al "lor".

Nici comuniştii n-au născocit o calomnie de acest gen la adresa lui Ţuţea.

Se găsesc să ne dea lecţii toţi nechemaţii, nu se uită la bârna din ochiul lor.

AnonimG spunea...

1. Eu nu cred ca episcopul a vorbit de capul lui !
Daniel asa pare sa fie, ''de-al lor'', dar are prieteni care ar muri cu dusmanii Romaniei de git si care au lucrat pentru ca Daniel sa devina preafericit.
Ori, eu nu cred ca aici se poate cu fundul in mai multe luntri, iar Patriarhul sa fie(mult) diferit de apropiatii sai, fara sa mai vorbim ca nu se poate impotrivi cursului care se dezvolta acum in rindul clerului de nivel inalt.

2. Acum cu legionarii !
Eu nu prea mai ma dau in vint dupa oameni care isi zic legionari, vechi sau noi, dind lectii tuturor de nationalism, anticommunism si crestinism.
Adica, daca ai vederi de stinga si nu prea esti habotnic, nu ai cum sa fii iubitor de Natie si, drept urmare esti dusman, ca asa vrea muschii lor.
Legionarii sa nu uite ca aia de-i scoasera din puscarii in 1964 erau ''comunisti'' si, prin urmare, dusmanii lor de moarte !
Ori, asta e o fractura logica si se sparie gindul.

Pe de alta parte, VREAU SA LE AMINTESC LEGIONARILOR CA, ATUNCI CIND AU FOST SCOSI IN AFARA LEGII, DUPA REBELIUNEA AIA ARANJATA DE SSI, LEGIONARI DE-AI LOR S-AU PRETAT LA O FAPTA CRIMINALA(PRIN URMARILE EI).
ADICA, OAMENII CARE, NEFIIND LEGIONARI, S-AU OPUS ABUZURILOR ACESTORA IN NEFERICITA GUVERNARE DE 9 LUNI, AU FOST TRECUTI CU SUTELE PE LISTELE CUIBURILOR DIN SPIRIT DE RAZBUNARE.
ASA CA AU FOST HAITUITI DE SIGURANTA CARLISTA SI APOI DE SECURITATEA BOLSEVICA, DESI BIETII OAMENI NU AVUSESERA NIMIC A FACE CU MISCAREA, DAR NU-I CREDEA NIMENI.
MAI MULT, COPII SI RUDELE ACESTOR NEFERICITI AU AVUT DE SUFERIT PINA PRIN '65.
As vrea o replica de la un ''cunoscator'', sa stiu si eu daca asta e o fapta legionara, adica demna de un crestin nationalist !!!

Ex.
Un eminent professor a fost luat de acasa cu duba neagra si dus 3 ani la ''stuf'' fiindca, in timpul guvernarii legionare tinuse niste prelegeri la o organizatie legionara, trimis fiind de scoala si nu din proprie initiativa; dupa rebeliune legionarii l-au trecut pe tabelul de membri ai cuibului si asa bietul om a suferit precum Mintuitorul.
As vrea sa aud un punct de vedere ''crestinesc'' da la un legionar , sa ma linistesc si eu !!!

Riddick spunea...

Oficial, poziţia BOR este de "neutralitate politică". Rar apar comunicate ale BOR pe teme "de actualitate".

În 1945 sau 1946 PCR (prin Ana Pauker) a făcut un faimos Apel către legionari, de a se "reabilita" devenind membri ai PCR. Mai încolo (1952, în special) au fost - majoritatea - epuraţi, nu mai era nevoie de ei. Se pare că exista o infiltrare comunistă (NKVD) în Legiune, mai ales la Corpul Muncitoresc Legionar. Chiar şi unii legionari susţin că Legiunea a fost infiltrată (şi nu numai de PCR/NKVD), ba chiar unii îl văd pe Horia Sima ca fiind "infiltratul-şef.

Anonim G spunea...

Ce zici, ne aresteaza pentru asta ?

http://www.activenews.ro/stiri-politic/Acesta-este-textul-pentru-care-vor-sa-l-interzica-pe-Petre-Tutea-Statul-acesta-ii-apara-pe-straini-de-noi.-Ca-n-colonii.-Aici-sta-cauza-indolentei-noastre-in-EXPLOATARE.-De-ce-si-pentru-cine-sa-muncesti-in-plus-123784

Riddick spunea...

Nu, că-l publicăm anonim. ;-)

Eu l-am mai publicat: http://riddickro.blogspot.ro/2011/12/petre-tutea-manifestul-revolutiei.html


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: