21 martie 2015

Îl spală Luluța pe Băsescu? Cu săpun american

Incep sa cred, ca la Traian Basescu e joc de glezne. Si cu Nana, si cu Firea. Dar si cu Pricop. Asta, ca sa vada poporul ca nici Basescu nu e scutit. 

Ziua News:

Lanțul Slabiciunilor continuă. Băsescu a pus-o pe Kovesi la Parchetul General, postura din care cea alintata Luluța a executat adversarii politici ai presedintelui. Aflam de la Elena Udrea ca executiile erau, mai degraba, comandate de Florian Coldea, intimul intimatului. Apoi, Luluta trece la DNA, bazat pe Pactul de Coabitare Ponta-Basescu, denuntat de PNL. Cu Ponta fost avocat al tandemului Udrea-Cocos, apropiat al Alinei Bica, fosta sefa DIICOT, numita chiar de premier, la cererea lui Basescu.

Pana aici suntem pe mâna americanilor, care americani il comanda pe Coldea - pana si seful FBI a venit taman in Romania ca sa-l ridice la cer pe prim-adjunctul SRI - care, conform unor surse conspirationiste, ar fi nu numai cetatean român. La fel de dublu cetătean ar fi si Luluta, inca de pre vremea când Gitenstein era ambasador SUA, sub patronajul caruia a avut loc la sediul ambasadei o anumita ceremonie secreta. De aici incolo, Coldea a ramas pe mare prietenie cu americanii, iar Luluta pe mare prietenie cu Coldea.

Cat despre Gitenstein, el a ajuns mare sef la Fondul Proprietatea, adica fix acolo unde se spala terenurile retrocedate, banii din actiunile de spaga ale politicienilor, punctul terminus al haltei ANRP, pe unde sef de gara a trecut si Alina Bica, fosta subalterna a Luluței, de la Parchetul General, pe unde a trecut si acarul Horia Georgescu. Asadar si retrocedarile, pe mai departe, au ajuns tot pe mâna yankeilor. Pe ei i-a deranjat faptul ca in ecuatia banilor, zeci de miliarde de euro, au intervenit variabilele Cocos, alde Stelu, Cici, Udrea, Aurel Radu, Truica, Pescariu si toata gașca asta care a ciordit ca la Vadul Lat, inca de pe vremea lui Tariceanu, initiatorul Fondului Proprietatea si artizan al ANRP.Ei bine, Basescu a pupat inca de la bun inceput poala Marelui Licurici, nu este strain de afinitatile cuplului de taina Coldea-Kovesi. Bun. Iese Basescu, intra Iohannis. Tot cu americanii, nene, pentru ca Obama zice: "Yes, we can!". Ponta ramane cu rusii, asa ca incep sa pice, precum popicele, perușii lui Ponta, cei cu care Micutul Titulescu a facut si-a dres intr-un fel sau altul, asa cum a facut si-a dres cu el Adrian Nastase, mentorul, dar si marele invins al Licuriciului. Pica Cocos, pica Udrea, pica Topoliceanu, pica Bica, pica Pinalty, pica Georgescu, pica Valcov, pica Crinuta, pica fix cumnata-su, o ia la audieri pe Mama Ponta, pe Sora Ponta, nici Sebastian Ghita nu se simte bine dupa ce fratele a fost pe la DNA, pica niste primari de Slatina, de Ploiesti etc., cad cei din Microsoft, urmeaza cei din EADS, urmeaza, posibil, Tariceanu, ar fi urmat MR Ungureanu, pupilul lui Bodo Hombach din EADS, dar mâncatorul de vacă Kobe, fostul premier-parfum, s-a repliat la Iohannis ca si consilier-unguent, de unde loc, Cotroceni vasazica, pica Scutaru, descoperit ca om al rusilor lui Ponta. Nasol de tot!

Protectie maxima, insa, la lotul PNL. Nici tu Berceanu, nici tu Blaga etc. Astia sunt priviti ca din partidul lui Iohannis. Videanu, saracu, a muscat ca fraierul, ca juca la ambele capete. Dupa ce a inteles atentionarea, a dat cu subsemnatul ca la concurs. Acum e bine mersi, la domiciliu. Mare noroc si cu Varujan. La cum a plans el in parlament, ar fi scris denunturi printre suspine si sughituri. Nu zic cat de metaforic, omul fiind scriitor de-a binelea... Mai toti, de prin toate dosarele Lulutei, pregatesc mega-dosarul lui Ponta. Pentru ca, mai mult ca sigur, dupa ce Sebi Ghita a fost atacat, dupa ce Vanghelie a fost retinut si arestat - asta pacat ca nu stie sa scrie, ca Balzac ar fi fost mic copil pe langa ce-ar avea primarul "care este" de denuntat - , dupa ce si Dan Sova e amenintat cu arestarea si depinde de votul Senatului, tinta tuturor tintelor e Victor Ponta, varful de lance al Kremlinului, capul de pod al chinezilor.

Incep sa cred, ca la Traian Basescu e joc de glezne. Si cu Nana, si cu Firea. Dar si cu Pricop. Asta, ca sa vada poporul ca nici Basescu nu e scutit. Asa se uita si de clanul PNL, Luluta se face ca lucreaza, americanii par impartiali, dar Licuriciul cel Mare il perpeleste nitel pe fostul sef al statului pentru derapajul cu ALRO, care via Udrea, Cocos, Stolojan, a ajuns pe mana lui Deripaska al rusilor lui Vladimir Putin si nu in sfera de influenta de la Washington. Plus ca Basescu n-a mai putut cu Rosia Montana, n-a mai putut cu Chevron, n-a mai putut cu Cuprumin, Bechtel a fost scos in program, iar rusii au ajuns sa detina prin interpusi jumatate din Romania.

Dar daca Luluta o sa-l spele pe Basescu? Tot la ordinul lui Neica Gitenstein? Apropos, se tot cere un nou ambasador de la Washington pe postul lasat vacant de mai multi ani de Mark Gitenstein. Lumea nu intelege ca, de fapt, tot Gitenstein e. Mai e si Coldea. Mai e si Luluta. Pai, ce mai trebuie ambasador? Asta e cea mai buna spalare, ca la Nufarul. Il acuzam pe Basescu, il chemam in dosare, pe la DNA, apoi il scoatem basma curata. Ba si dosarul lui Pricop, a fost intai la DIICOT, la Bica, dar Bica s-a speriat si i l-a dat Lulutei, la DNA. Fireste, totul trebuie sa fie in hora Lulutei si a lui Coldea, basca Gitenstein. Ei conduc Romania, de fapt. Ei aresteaza pe cine se opune, e denunt dupa denunt, e Politia DNA. Culmea e ca Ponta crede ca inca se mai afla la Putere. Iohannis macar s-a prins! Ca laptele...

Bogdan Comaroni

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: