02 martie 2015

E-he-heee...


Căci cuvântul din poveste
Înainte mult mai este.

Smolensk-2010, să fi fost un setup îndreptat contra lui Putin ?! Kaczynski fiind doar ţinta secundară.

Marius Mina, pe Facebook:
O fi Putin KGB-ist, sange de criminal sadea, dar cat de prost sa fii, sa pui botul ca l-ar fi dilit pe ala chiar in Piata Rosie, cand ai 85% incredere ? E ca si cum ti-ai infige singur 2 MIG uri in mauzoleul lui Lenin si-ai da vina pe separatistii oseti care n-au vazut, la viata lor, decat trotinete cu rulmenti de Barlad. Era sa uit, avionul presedintelui Kaczynski, care tocmai se luase-n gura cu troika, s-a faramat tot in Rusia, Malaysian Airlines, lovit de gloantele inamice, tot de rusi neidentificati, miroase a steak argentinian cu sange de procuror sinucis de cumatra Kirchner, nu-i asa? ‪#‎retards‬

3 comentarii :

Riddick spunea...

Sau...

Smolensk Crash Was a Russian/NWO Coup

The decapitation of the Polish elite April 10, 2010 was a brazen coup d'etat, aided by traitors, that returned Poland to the Russian sphere of influence.

http://riddick2.blogspot.ro/2013/09/smolensk-crash-was-russiannwo-coup.html

coroborat cu

http://riddickro.blogspot.ro/2012/12/convergenta-globalistii-preseaza.html

Anonim G spunea...

Iata o stire de colectie si foarte edificatoare :
http://activenews.ro/razboinicii-lumii-america-s-a-aflat-in-razboi-timp-de-222-de-ani-din-cei-239-ai-existentei-sale-ca-stat_1889367.html
Intrebare: vom avea un nou razboi ?

Riddick spunea...

Nu cred că acele cifre sunt relevante, sunt şi alte state cu trecut "agitat" (nu mereu ele fiind la originea agitaţiei). Relevante sunt mutările recente şi cele ceva mai puţin recente (adică, post-1989).

Şi, da - va fi război.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: