03 februarie 2015

No shit: "Victor Ponta s-a opus cât a putut"
BIG LOL :)))


Ce să se "opună" el, care-i tot un implant...  vrăjeală pentru activul de partid (doar-doar l-or mai ţine cloşcă pe cuibar la PSD).

Marius Mina (pe Facebook):
Deci, Ponta recunoaste ca a numit-o pe Kovesi la ordinul departamentului de stat si nimeni nu scoate o vorba, o consoana macar. In ce tara cu pretentii ati mai pomenit un agent de influenta al unei puteri straine in fruntea unei institutii de forta? Bravo mandrilor !
Ştiri pe surse:
DEZVĂLUIREA serii: Laura Codruța Kovesi a fost pusă la DNA de Departamentul de Stat al SUA

Elena Udrea a dezvăluit că ea l-a convins pe Victor Ponta ca s-o numească pe Laura Codruța Kovesi în fruntea DNA. Însă, afirmațiile lui Udrea sunt spulberate de Cristian Tudor Popescu.

Din ”surse beton pe care mi le asum”, Kovesi a fost numită procuror șef al DNA la intervențiile venite din SUA, spune CTP.

Citește și: Sebastian Ghiță către șefii SRI: Dacă faceți cu mine cum ați făcut cu Traian Băsescu, vă împușc

”Laura Codruța Kovesi a fost numită procuror șef al DNA la insistențele Departamentului de Stat al SUA și al Ambasadei SUA la București. S-a negociat cu cuțitele pe masă. Victor Ponta s-a opus cât a putut.

Cum poate această Elena Udrea să vină și să spună că ea a insistat ca Laura Codruța Kovesi să fie acceptată de Victor Ponta?”, a anunțat CTP la B1 TV.

Citește și: Anunțul ȘOCANT al Elenei Udrea din urmă cu câteva minute

3 comentarii :

Anonim G spunea...

Test de Giga !
Daca nu se opunea trecea testul si era presedinte .
Punct !

Riddick spunea...

Pâi, ce, s-a opus ?! de-adevăratelea, adică să nu fi fost de acord cu desemnarea lui Kovesi (dar a fost !).

Mi-e totuna cine-i prezident dintre Cimpanzeul Mongol şi Kraut Iohannis.

Simeone spunea...

"Mi-e totuna cine-i prezident dintre Cimpanzeul Mongol şi Kraut Iohannis."

Suntem doar un pion in mana unora care se cred sfinti, altfel nu exista sacrificiul.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: