07 decembrie 2014

PSD încă mai joacă sceneta "perpetuăm austeritatea doar fiindcă aşa vin din urmă chestiile negociate de Băsescu"


Nu-mi dau seama dacă mai există public care "să cumpere" aşa ceva. În orice caz, am mari dubii privind condiţia sa psihică.

Ponta
Ei întotdeauna dacă ne găsesc pe noi mai mici, ştiţi cum se face la elevul din ultima bancă, pe ăla se descarcă multe lucruri. Nu, nu vom accepta niciun fel de deficit mai jos de 1,4 şi aşa şi 1,4 cum a fost semnat de domnul Băsescu în 2011, după părerea mea a fost o mare greşeală. Dar a fost, e semnat, nu avem cum să-l schimbăm.
... şi reacţia unui "taliban" USL-ist (care încă nu s-a prins că treaba s-a făcut în echipă):
... numeşte-l ce este cu adevărat ... sabotor, trădător de ţară şi trimite-l în faţa justiţiei ... măcar acuma, în ceasul al 13-lea ... fii o dată bărbat adevărat ... dă-i peste bot, javrei, în sfîrşit !!!!!!!!!!!!!!!!!!! dacă o făceai mai de mult, măcar acum două luni, la cererea lui tăriceanu, căştigai alegerile ... nu ai învăţat din greşeala lui năstase ... năpîrca trebuie ucisă la prima ocazie ... rău te-ai descurcat, băiete ... tare rău ... nici măcar nu ai rezolvat kestia dela referendum cu adăugirea aceea ilegală în monitorul oficial, băgată la crăpat de ziuă ... nici măcar individul sau individa care a permis asemenea ticăloşie nu a fost tras la răspundere ... parcă a fost un complot general ... acuma tragi ponoasele ... cum a spus antonescu, vei dispare în curînd ... păcat că nu ai luptat să păstrezi USL-ul ...
Ponta, "spilling the beans":
La anul avem multe de făcut: revizuirea Constituţiei, legea electorală, organizarea administrativ-teritorială, legea redevenţelor. Asta nu o putem face cu cei 20-30 de parlamentari pe care îi avem în plus. Pe marile proiecte este important să lucrăm împreună.

Un comentariu :

Riddick spunea...

"A da-n vileag" / "to spill the beans"  =  "a împrăştia punga cu boabe [de fasole] [pe masă]":

To give something away; to tell secret information.

I spilled the beans and told Jackie I loved her.

http://ro.urbandictionary.com/define.php?term=spill%20the%20beans


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: