20 noiembrie 2014

Marea Lojă "românească" transmite mesaje cifrate masoneriei germane prin francmasonul Iohannis


ZiuaNews:

Dupa victoria in alegeri a lui Iohannis, printre primii care s-au grabit sa-l felicite au fost si masonii din Marea Loja Nationala Romana, care considera ca in acest fel in Romania s-a facut un pas major. Mai ales ca "victoria a fost obtinuta de tinerii care au fost batjocoriti de actualul guvern". Brusc, masoneria intoarce armele spre PSD, dupa ce o lunga perioada de timp a fost aliată cu regimul social-democrat.

Cine se pricepe la limbajul masonic isi da seama lesne ca din textul de mai jos nu numai ca rezulta ca Iohannis e mason (daca nu era, MLNR ar fi stiut cu siguranta), dar reprezinta si "mandria de a fi francmason". Despre apartenenta lui Iohannis la masoneria germana, Ziuanews a publicat un amplu documentar. Nu numai ca apare aceasta recunoastere, dar masoneria romana, prin MLNR, asteapta de la masoneria germana de rang superior o veritabila "descatusare", mai mult, fireste, pe plan economic. Redam in continuare, pour les connoisseurs, textul de felicitare.

Marea Lojă Naţională Română 1880
Bucureşti, 17 noiembrie 2014


COMUNICAT DE PRESĂ

General (r) Bartolomeu Constantin Săvoiu,

Suveran Mare Comandor Mare Maestru al Marii Loji Naţionale Române 1880 şi Co-Preşedinte Executiv al Uniunii Mondiale Masonice Tradiţionale:

"Salutăm cu entuziasm victoria Preşedintelui ales Klaus Iohannis"

Duminică, 16 noiembrie 2014, cu o zdrobitoare majoritate, poporul român l-a ales la Preşedinţia ţării pe candidatul dreptei naţionale, dar şi al majorităţii celor care până acum nu s-au exprimat. Coaliţia socialistă a cărei victorie era prezentată ca sigură a suferit o neaşteptată înfrângere. Categorii întregi ale populaţiei, de la tinerii care reprezintă speranţa ţării noastre până la românii din diasporă, batjocoriţi de guvernul actual, care au fost împiedicaţi prin diferite mijloace să-şi exercite dreptul la vot, s-au mobilizat într-un mod extraordinar.


La 25 de ani după ce martirii români au înroşit cu sângele lor lupta pentru înlăturarea tiraniei comuniste, înfrângerea socialiştilor neo-comunişti, a noii generaţii de profitori educaţi în spiritul vechii nomenclaturi, reprezintă un omagiu adus celor care s-au sacrificat pentru libertatea şi democraţia ţării noastre. Klaus Iohannis a fost ales cu o extraordinară fervoare, căci el întruchipează dorinţa poporului român de a se debarasa de stafia comunismului care bântuie încă pe meleagurile noastre.


Propaganda deşănţată cu accente extremiste contra candidatului Iohannis îl acuza pe acesta şi pe partizanii săi cu aceleaşi lozinci obişnuite în toate dictaturile, de toate relele imaginabile şi inimaginabile, pe care duşmanii libertăţii le impută elitelor masonice din lumea întreagă, care sunt de secole în avangarda luptelor pentru libertate, democraţie şi toleranţă.


Nu ştim dacă Klaus Iohannis şi oamenii de ispravă de la Sibiu şi din toate colţurile României sunt masoni, dar dacă ar fi, la întâlnirea unui destin, ca cel al Preşedintelui Klaus Iohannis, cu adeziunea populară, suntem mândri că aceasta înseamnă a fi francmason!


Aşteptăm o descătuşare a economiei româneşti, a administraţiei, a întregilor forţe creatoare ale naţiunii noastre, paralizate şi amorţite de o birocraţie omnipotentă şi omniprezentă întreţinută de clientelismul socialist şi neo-comunist. Mai mult ca niciodată, aşteptăm cu încredere ca Preşedintele Klaus Iohannis să călăuzească, în al 26-lea an după Revoluţie, această nouă Revoluţie paşnică, a modernizării şi transformării României.

6 comentarii :

Anonim spunea...

Vreau si eu mai multe repere despre FRANC-MASONUL IOHANIS.

Anonim spunea...

Tot eu revin. "FRATE" poate tie ti-a scapat acesti doi PORCI http://inregistrari.b1.ro/view-09_Nov-2014-ring_tv-78.html insa mie DUMNEZEU mi-a scos in cale.

Anonim spunea...

Asa sa stiti, ce nu va e clar !?
Ciocu' mic si executarea ca va ia mama Lumii !
Eu nu vad nimic nou, inclusiv in mesajul si ''curtenia'' lui Putin fata de neamt !!!
Totul se petrece conform testamentului, orice analiza ''la metru patrat'', adica fara privire de ansamblu, fiind eronata si pagubitoare !
Va rog sa-mi spuneti daca gresesc; nu cumva si Carol 1-ul a fost adus de Masonerie in ceea ce urma sa devina Romania ?
Iata ca scenariul se rpeta si tot cu liberalii ca actori principali.
Astept acum si reconfirmarea principiului politic ''prin noi insine''.
Ce ziceti, apucam sa vedem asta sau se allege praful de tot ?

Era sa uit !
In contextual de mai sus anonimul ala de ieri alerga voios pe cimpii !
Ca sa vezi cita sfinta naivitate, ca sa nu zic prostie, e in unii......

Riddick spunea...


@Anonim 1+2: Nu ştiu nimic concret, dar probabil de aici se pot afla "mai multe": https://www.google.ro/?gws_rd=ssl#q=Iohannis+francmason
Ring (TV) e al lui Robert Negoiţă (PSD), B1 TV e al lui "Nuţi" de la Partidul Băsesc (PMP). Colaborare fructuoasă...

@Anonim 3: Da, liberalii care l-au adus pe Carol 1 erau şi masoni. PnL e orice în afară de partid NAŢIONAL. "Prin noi înşine" n-a fost decât o lozincă, niciodată pusă în aplicare.

Anonim spunea...

Splendid text.

Dacă s-au oprit la 1880 cu cronometrul, au fixată o limită maximă și pentru IQ-ul membrilor?

(conumishu - nu primește comentariul cu id-ul de la wordpress)

Riddick spunea...

Cred că pe-al nostru îl subevaluează. ;-)

Mi-or fi "lucrat" şi blogul principal - la altul mi-au oprit feed-ul RSS după un articol despre "The NWO Pope" (preluare).


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: