11 octombrie 2014

Tabăra Băsescu-Udrea lansează iar mesaje pro-Ponta


Ce poate însemna altceva decât că speri/crezi că Ponta ar câştiga alegerile, atunci când susţii că nu va mai fi premier "în câteva săptămâni" ? Că doar n-o demisiona de le va pierde, iar o majoritate parlamentară n-o aduni atât de repede ca să-l poţi demite (nici nu cred că va veni vreo "bombă" judiciară care s-o facă). Pe partea cu Repmoldova, e aproape sigură treaba, clica europeistă va pierde partida.


Victor Ponta s-a dus să taie o panglică acolo unde a pus o piatră de temelie pentru o lucrare pe care nu are cum să o finalizeze. Peste câteva săptămâni, nici Victor Ponta și nici Iurie Leancă nu vor mai fi prim-miniștri. Insist ca premierul Ponta să înceteze această campanie electorală, care se desfășoară în țară sau în Republica Moldova, pe care o face din bani publici.”

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: