20 octombrie 2014

România încă nu-i predată complet cum trebuie, cui trebuie


Sub masca "anticorupţiei" se defrişează (cică...) reţelele oligarhice neocomuniste şi doar-oportunist-pro-SUAUE. Spre a se face loc veritabilelor maşinării de exploatare sistematică a României *. În interes aproape exclusiv extern: că doar n-om fi idioţi să credem că SUA şi UEa îşi trimit la lătrat nulanzii de grija binelui nostru ! La PSD situaţia este de un comic nebun: "structurili de partid" au pus la vârf pe nişte unii care le dau sistematic la cap !

* fraza a doua (explicativă) n-apare în mesajele propagandistice anticorupte-n fund

A zis-o şi Ciutacu - este de fapt o acţiune cu comandă externă (având anticorupţia doar ca pretext), iar acum o zice şi un tonomat băsist - Turturică:
Sunt cei ce sabotează, de 25 de ani, România din interior, îmbinând plăcutul cu utilul: se îmbogățesc, distrugând în același timp statul, societatea, comunitățile, fibra socială și morală a națiunii. Dacă ei reușesc să își ducă misiunea la îndeplinire, România va fi înfrântă fără să fie nevoie ca vreun omuleț verde să treacă granița.

Printre ei sunt oameni, relativ puțini, care acționează deliberat pentru a zădărnici îmbrățișarea deplină a modelului democratic occidental. Ei sunt însă doar nodurile unei rețele care cuprinde mii de oameni care habar nu au de legăturile cu Rusia ale unora dintre personajele căzute azi în plasa SRI și a DNA, dar care li s-au alăturat din dorința de a se îmbogăți rapid, sau a urca cât mai sus în ierarhia politică. Momelile vechi de când lumea pe care le întinde un imperiu ce știe că nu mai are nimic de oferit la schimb decât bani pentru a exploata slăbiciuniile unor oameni incompetenți și fără caracter.
La ce asistăm azi, prin anchetarea unor afaceri precum Microsoft, EADS, a retrocedărilor ilegale și câte altele vor mai urma, nu reprezintă altceva decât destructurarea acestei rețele de politicieni și oameni de afaceri, cu jurnaliști în coadă, pe post de trofee și ariergardă propandistică, care au săpat galerii atât de adânci în interiorul statului și au otrăvit în asemenea măsură mecanismele economice, încât au fost la un pas de a face din România o țară predată. O țară pentru a cărei cucerire, Rusia nu ar fi trebuit să tragă nici un foc.

10 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Foarte bine ai sesizat şi ai scris !

"Borşul de peşte"..... ştia Everac ce ştia..

Riddick spunea...

Da, aici:

http://riddickro.blogspot.ro/2013/12/dinozaurul-tare-in-dinti-paul-everac_21.html

Riddick spunea...

Cristoiu:

Izbucnirea Scandalului acum, în plină campanie electorală, poate avea următoarele consecințe:

1.Influenţarea campaniei electorale prin încercarea de a dovedi că Victor Ponta se delimitează de baronii corupţi ai PSD. Lucru nu prea greu de dibuit cîtă vreme ni se dezvăluie, după o reţetă de diversiune abilă, că ancheta DNA şi-a avut izvorul într-un Raport al Corpului de control al premierului şi, mai ales, cîtă vreme ni se induce ideea unui candidat, amant convins al Justiţiei, dar care, iată, n-a avut încotro, a trebuit să mai facă din cînd în cînd concesii baronilor din partid.

2. Prin eliminarea şobolanilor bătrîni de pe portavionul american care e România, se lasă terenul gol pentru şobolanii tineri, precum Sebastian Ghiţă, cooperanţi cu proprietarii portavionului de la Washington, în timp ce şobolanii bătrîni, ghiftuiţi şi aroganţi, începuseră să nu mai asculte.

3. Se pregăteşte terenul şi pentru preşedintele Victor Ponta. Marea problemă a americanilor o constituie nu persoana lui Victor Ponta – pentru a parveni, premierul a semnat Pact cu creierele în cizme de la SIE, cum să nu semneze Pactul cu Stăpînii de peste Ocean? – ci PSD, care rămîne majoritar în Parlament şi în administraţia locală. Un preşedinte precum Victor Ponta ar deveni, în condiţiile noii Legi a Referendumului, victimă a şantajului venit dinspre alde Mazăre, cel care zbiară de sub bereta de carnaval că abia aşteaptă s-ajungă la Cotroceni un preşedinte de-al Lor, de –al Penalilor din PSD. Năvala pe care o dă DNA asupra unor baroni PSD, capabili, la o adică, să-l suspende pe Victor Ponta, dacă nu le face pe plac, în doi timpi și trei mișcări, ca efect al noii Legi a Referendumului, poate fi explicată și prin ampla Operațiune strategică de pregătire a terenului pentru Victor Ponta. Singurul partid care-i poate face probleme lui Victor Ponta ajuns la Cotroceni e PSD.

4. Ancheta DNA făureşte un nou moment de larmă mediatică menită a împinge pe Klaus Iohannis în anonimat, în timp ce Victor Ponta rămîne mai departe în plină lumină de starletă.

Acestea au fost, după părerea mea, calculele declanşării acestui Scandal de către DNA acum, cînd mai sunt doar două săptămîni pînă la primul tur de scrutin.

Dacă am fi avut o Opoziţie de-adevăratelea şi, mai ales o presă independentă de bani şi de Putere, Scandalul Retrocedărilor de păduri ar fi fost prilejul ideal pentru abordarea unei chestiuni complicate ivite în urma Operațiunii DNA.

http://www.evz.ro/romania-lui-cristoiu-cum-va-putea-recupera-statul-roman-avutia-nationala-pe-care-a-pus-mina-mafia-retrocedarilor.html

Crystal Clear spunea...

Păcat că şi Cristoiu slujeşte la guzganii bătrâni.. ;)

Crystal Clear spunea...

Urmează sfâşierea PSD.. nici nu-i rău. Depinde cine se ridică, deşi n-am speranţe pentru ceva pentru noi

Crystal Clear spunea...

https://www.youtube.com/watch?list=PLPZxSyI1-6g0WBrOCFtk12dL57kLz5kuI&v=mQZp0mKaA2I

Riddick spunea...

Cristoiu are o afinitate către ei, doar cu/prin ei s-a ridicat.

PSD are o problemă afară, la "centrală" : foloseşte prea ades tactici de propagandă naţional-comuniste, care blochează mesajul europrogresist ("noua stângă"). Este eficient dpdv electoral, nu şi din perspectiva agendei noii stângi.

Vanghelie a declarat public că nu-i fan Ponta. E considerat "criptobăsist" de talibanii PSD. Oana Mizil (cu care are o relaţie, ambii fiind divorţaţi) a primit recent doar o condamnare cu suspendare.

Crystal Clear spunea...

Cred că PSD va fi preluat de cei de teapa lui Calin Georgescu , Noua Stangă..

Riddick spunea...

Călin Georgescu e mediatizat mai mult în ultima vreme, e "hâţânat de sfori". Nu i se mai poate accesa siteul:

http://www.georgescucalin.ro/

Crystal Clear spunea...

Se face multa propagandă pentru el şi în străinătate


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: