31 octombrie 2014

Cui taie cârnaţi ăsta ?!


După operaţiunile de dezinformare ale Sistemului numite PUNR, PRM, PP-DD, PNR, avem acum una nouă, "naţionalistă": Partidul România Unită. Girată de Bogdan Diaconu, ex-PSD.

Care propune dizolvarea partidelor doar pe baza începerii urmăririi penale a unui anumit număr de membri din conducerea lor, fără sentinţe definitive. Adică (evident !) doar pe baza unei mutări de-a Sistemului !

Propunere legislativă pentru modificarea și completarea art. 46

din Legea 14/2003, Legea partidelor politice, republicată

Parlamentul României adoptă prezenta lege:

Art. 46 din Legea nr. 14/2003, Legea partidelor politice, republicată, se modifică şi se completează după cum urmează:

La Articolul 46, alin. (1), având următorul cuprins: ”Un partid politic se dizolvă pe cale judecătorească în următoarele condiții:” se adaugă punctul (h) cu următorul cuprins:

Art. 46. (1) h) când un număr de minim 10 membri ai partidului care au îndeplinit sau îndeplinesc funcții în cadrul formațiunii sau în aparatul de stat se află, pe parcursul unui an calendaristic, în diferite faze de urmărire penală având ca obiect fapte de corupție.

Iniţiator:

Bogdan Diaconu

Deputat independent

Un comentariu :

Riddick spunea...

Nu pot să nu fac paralela la regimul pepe-socialist din Grecia, care înscenează procese partidului de dreapta Zorii Aurii:

http://riddickro.blogspot.ro/2013/10/democratia-fost-asasinata-la-atena.html


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: