16 august 2014

Posibilul scenariu de propulsare în turul doi a cucuvelei Macovei


Cam S.F., dar cu atât mai comic când se va vedea falimentul clar al eurobăsismului, de sub 10%, adunat. Şandramaua imposturii se va prăvăli cu un vuiet asurzitor.
Sorin Breșug -  Hai, domne, ca miza nu e Udrea candidata, ci tocmai delimitarea lui Basescu de ea ca sa poata sa-si refaca aia 10-15% cu care ar putea s-o sustina pe Macovei. Daca aduni ce ar putea avea Basescu si cu ce poate rupe Macovei din ACL se poate spune ca meciul dintre Macovei si Iohannis se joaca.

Un comentariu :

Riddick spunea...

Bănuiesc că este inutil să menţionez cine ar ieşi preşedinte la un eventual tur doi Macovei vs Ponta. Cu orice alt contracandidat în afară de Macovei şi Udrea, ar mai exista dubii, cât de mici.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: