21 iulie 2014

Cataramă: Băsescu este mână-n mână cu Ponta


Borfaşii se recunosc între ei, se adulmecă imediat...

Cataramă sabota şi el "dreapta" (aşa schioapă, cum era...) cu PL'93. Şi nu spune că de fapt Băsescu&Ponta sunt la ordinele altora, "mai mari".

Naţional:

In calitate de aspirant la prima functie in stat, Viorel Catarama studiaza cu atentie terenul pe care urmeaza sa joace. 


Dreapta este faramitata, iar pericolul ca Victor Ponta sa castige in toamna este foarte mare,  considera Catarama. Printre cei care au sabotat proiectul dreptei unite, omul de afaceri il aminteste si pe Traian Basescu, sugerand chiar ca seful statului ar avea un blat cu social-democratii. „Dreapta a fost tot timpul fragmentata. Cand trebuia sa se consolideze sub forma CDR, alianta DA, a fost facuta pulbere. Astazi exista o speranta sa fuzioneze. Apar doua personalitati care au contribuit la fragmentarea dreptei: Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu. Tariceanu incearca sa rupa din PNL. Domnul Basescu, suparat pe PDL, formeaza PMP. Domnul Basescu pare a fi prin spate cu PSD”, a declarat Viorel Catarama, intr-un interviu acordat unui cotidian central. In context, omul de afaceri a mai aratat ca o victorie a lui Victor Ponta ar reprezenta o adevarata drama pentru romani. „Daca domnul Ponta ajunge presedintele Romaniei, revenim nu la partidul-stat din vremea lui Adrian Nastase, ci la un partid-stat mult mai bine consolidat din punct de vedere mafiot si fara o opozitie reala in Romania”, a concluzionat Catarama.

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: