08 iunie 2014

Regele ciubotelor, regele ciocolatei


Mass-media nu-l mai numeşte pe Poroşenko "oligarh", ci "miliardar"...

INSANITY RULZ

Hău ! Hău ! Hău !

2 comentarii :

Anonim spunea...

Nu am nimic sa reprosez ideii de a sublinia modul original in care este receptat noul ''presedinte'' ales de o parte a populatiei statului artificial, Ucraina.
Ma jenez insa in fata incercarii de a introduce pe presedintele Nicolae Ceausescu in aceasta ''incercare jurnalistica''(?!) .
Macar pentru faptul ca pe el nu l-au pus in tron strainii, sau nu a fost rezultatul unei diversiuni antiromanesti, de asemenea straina, asa cum e cazul regelui(?!) tigan, Cioaba !
Am tinut sa fac remarca de mai sus fiindca ar fi firesc sa renuntam la anumite clisee impuse de lovitura de stat din 1989.

Riddick spunea...


L-am pus pe Ceauşescu fiindcă sceptrul era un element bizar într-o republică socialistă.

Nu-mi aduc aminte ca Ceauşescu să fi fost ales prin alegeri libere, cu mai multe partide şi candidaţi.

În niciun caz nu (mai) sunt sub influenţa acelor clişee, şi asta din 13 ianuarie 1990, când l-am auzit la radio pe Brucan spunând "Frontul Salvării Naţionale se va constitui ca partid şi va participa la alegeri" (conferinţă de presă la Hotel Intercontinental).

Treaba cu "ciubotele" e ca să se lege cu "ciocolata", adică trecutul profesional al celor doi.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: