17 septembrie 2013

PP-DD, singurul partid parlamentar de opoziţie

Liderul deputaților PP-DD, Daniel Fenechiu a anunțat, marți, retragerea grupurilor parlamentare ale PP-DD de la prezentarea susținută de premierul Victor Ponta, privind acordul cu FMI.
El a precizat că s-a luat această hotărâre deoarece premierul nu i-a consultat și pe cei de la PP-DD, în calitate de reprezentanți ai Opoziției, așa cum a făcut cu cei de la UDMR și de la PDL.

r/NEWS
Falsa opoziție: PDL și UDMR.

PP-DD apare ca singurul partid parlamentar de opoziție: nu a ajuns și la PP-DD varianta finală a scrisorii de intenție cu FMI. Nici nu a existat vreo întâlnire PP-DD - delegație FMI (PDL a participat la "consultări").

Ponta: "De altfel, sub beneficiul confidenţialităţii am pus la dispoziţia domnului preşedinte Blaga, cum am făcut şi cu domnul preşedinte Hunor Kelemen, textul scrisorii de intenţie."

5 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Incredibil !

Pe de alt parte, lui Mihai Neamţu i se permite să facă circ in Parlament deşi nu are parlamentari aleşi..Deh, el e "opoziţie"...

Riddick spunea...

PNR are un singur parlamentar, Valeriu Todiraşcu. Nu mi-e clar cum de a putut ajunge la tribună Mihail Neamţu, care nu este parlamentar.

Crystal Clear spunea...

Bineînţeles că a fost regie, ca iasa NM în evidenţă ca şi "patriot" ..

Riddick spunea...

L-ar fi băgat Remus Cernea (mai nou, sunt "aliaţi contra RMGC"):

http://www.mediafax.ro/politic/ponta-cernea-l-a-adus-in-parlament-pe-legionarul-de-mucava-neamtu-nu-am-decat-sa-ma-supar-pe-mine-11348064

Crystal Clear spunea...

Ce bine i-au zis : "legionarul de mucava"....

"Pretinu" la nevoie de cunoaşte...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: