04 iulie 2013

Băsescu a fost demis în 2012


C'mon... TOATĂ LUMEA O ŞTIA!

Anticipez o "auto"demisie la nervi, cu alegeri prezidenţiale cuplate cu referendumul constituţional. Ca să le iasă regionalizarea.

Nu m-am dus la vot, şi regret: unul care susţine "SUE" n-are ce să mai caute la Cotroceni nici 5 minute; "Vine Căcărău !", zic naivii : ba vine şi Scaraoţchi, de suntem idioţi şi-l votăm. Dacă se tranşa chestiunea în 2012, acum nu mai aveau la ce să cupleze referendumul de regionalizare (de "revizuire a Constituţiei").

Când ai contra ta 7+ milioane de voturi, te duci, nenică. Nu contează reale/false: sunt false - eşti scos din joc, nu mai controlezi mecanismul. Eşti acolo la hoha, rupi bilete la intrare la cinema.

RECENSĂMÂNT 2011 – REZULTATE FINALE: Care este populația României. Cvorum depășit cu peste 300.000 de voturi la referendumul din 2012

INS a anunțat numărul populației majore (cu drept de vot) din România: 16.269.839.

Cvorumul din 2012 era calculat la un total de 18.292.464.


Să nu-l uităm pe Căcărău, care a fost omul-cheie al referendumului de demitere din 2012. Anul trecut, promulgă legea referendumului, re-modificată la parlament prin reintroducerea cvorumului de validare. A promulgat-o imediat ce a sosit, mai putea aștepta perfect legal 20 de zile, oricum după 29 iulie (ziua votului). Fără promulgarea cu pricina, referendumul nu se mai ținea cu cvorum, iar rezultatul era altul. Se mai și lăuda - "Voi promulga imediat legea, în forma în care va sosi de la parlament".

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: