04 iunie 2013

PnL a plasat la Comisie propaganda pro-gay

 
Propaganda pro-gay a plasat-o la Comisia de revizuire a Constituţiei Chiuariu, de la PnL, partid care se dă "naţional(ist)", dar ALDE, la care este afiliat, face deschis militantism pro-gay la Parlamentul European, şi nu numai.
Membrii Comisiei au adoptat, cu 18 voturi "pentru" şi două voturi "împotrivă", amendamentul depus de Chiuariu, la articolul 4, alineatul 2, astfel: "România este patria comună şi indivizibilă a tuturor cetăţenilor săi. Orice discriminare bazată pe sex, culoare, origine etnică sau socială, trăsătură genetică, limbă, credinţă sau religie, opinii politice sau de altă natură, apartenenţa la o minoritate naţională, avere, naştere, dizabilităţi, vârstă sau orientare sexuală este interzisă".

În forma actuală a Constituţiei, acest alineat prevede: "România este patria comună şi indivizibilă a tuturor cetăţenilor săi, fără deosebire de rasă, de naţionalitate, de origine etnică, de limbă, de religie, de sex, de opinie, de apartenenţă politică, de avere sau de origine socială".
Reiese că cel puţin parţial, leprele băsiste au votat pentru (au trei din cinci membri, doi sunt de la PP-DD).



"Grupul meu (liberal, ALDE) este singurul grup în Parlamentul European care este pe deplin angajat în susţinerea campaniei pentru drepturi depline pentru LGBT. Astăzi, 3 din 5 ţări care au legalizat căsătoriile de acelaşi sex sunt în Europa. Acest lucru este încurajator. Dar, ca în multe domenii, politicile publice nu ţin ritmul cu opinia publică".

- Graham Watson, europarlamentar ALDE, fost lider al ALDE

Conferinţa ALDE pentru drepturile LGBT, Bruxelles, 17 aprilie 2008.

Un comentariu :

Riddick spunea...

Ăştia se bazează pe ceva de vin cu regionalizarea, poponarii şi Casa Duda la referendum. Ori ne cred proşti, ori au un plan de măsluire a referendumului.

http://www.realitatea.net/cernea-legile-restrictive-privind-minoritatile-sexuale-ar-urma-sa-devina-neconstitutionale_1196774.html


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: