06 decembrie 2012

AJUNGE !


AJUNGE !!!.....o data sunt si eu de acord pe deplin cu frate-miu...cineva trebuia sa-i spuna odata “AJUNGE !” paduchelui asta de Giurescu...
Expert in chestii tainice, tot frate-miu, cu ani in urma, a dat in gat care-i treaba cu organizatia asta a Clubului de la Roma din care face parte patriotul de opereta Dinu Giurescu (alaturi de imputzitul de turnator de Voiculescovici.....si alte libarci de aceeasi teapa)

Grupul ARCOR

• La Bucuresti fiinteaza o Asociatie Romana pentru Clubul de la Roma (ARCOR), cu 80 de membri, la care intre vice-presedinti sunt Mircea Malita si Sergiu Celac, iar secretar general un anume Calin Georgescu. Printre membrii asociatiei se gasesc personalitati si fosti presedinti si prim-ministri ai Romaniei – cum ar fi Ion Iliescu, Emil Constantinescu sau Petre Roman – dar si, ultimul pe lista, cu voia lor, magnatul Dan Voiculescovici. ARCOR este partenera a mai multor initiative institutionale care se ocupa de “dezvoltarea durabila” a Romaniei, inclusiv cu sprijin guvernamental. Printre acestea se regaseste si Institutul de Proiecte pentru Inovatie si Dezvoltare (IPID) din al carui Consiliu Director fac parte atat Malita, Celac sau Georgescu cat si Ecaterina Andronescu, Daniel Daianu sau Dan Puric. Mircea Malita, fost demnitar comunist de rang inalt remarcat pentru operatiunea de cosmetizare a imaginii regimului in lume, un apropiat al lui Ion Iliescu, s-a raliat si initiativei acestuia din urma pentru un “Club de la Bucuresti”.
Victor RONCEA

bibliografie despre securistii Clubului de la Roma din care face parte istoricul turnatorului de Voiculescovici....

http://roncea.ro/tag/clubul-de-la-roma/page/3/

http://roncea.ro/2009/05/18/ceausescu-a-refuzat-grupul-bilderberg-altii-s-au-asezat-cuminti-in-anticamerele-lui-trilaterala-clubul-de-la-roma-arcor-etc/

http://roncea.ro/2010/10/15/iluminatii-din-trilaterala-cfr-bilderberg-si-clubul-de-la-roma-au-ajuns-la-bucuresti-conducatorii-din-umbra-ai-lumii-ocupa-bucurestiul-pentru-trei-zile/

 
http://roncea.ro/2010/10/07/trilaterala-la-bucuresti-guvernul-mondial-din-umbra-se-intruneste-in-romania-mugur-isarescu-alaturi-de-zbigniew-brzezinski-tartorul-trilateralei-grupului-bilderberg-si-clubului-de-la-roma/

http://roncea.ro/2010/10/08/video-dan-puric-despre-angajamentul-la-securitate-si-cum-trebuie-secretarul-clubului-de-la-roma-din-bucuresti-calin-georgescu-sa-ajunga-prim-ministru/


http://roncea.ro/2010/07/14/realpolitic-ro-trilaterala-se-intruneste-in-toamna-in-romania-sub-auspiciile-lui-mugur-isarescu-guvernatorul-bnr-este-si-membru-al-clubului-de-la-roma-alaturi-de-mircea-malita-si-al-ipid-alaturi/

http://roncea.ro/2009/08/29/propaganda-masonica-a-clubului-de-la-roma-la-bnr-calin-georgescu-seful-lui-dan-puric-la-trinitas-tv-pana-la-1848-nu-a-existat-nimic-bun-in-romania/

_________________________

Spre completare, despre sluga Giurescu si banditul de Felix - vezi Ordonanţa Voiculescu - am si eu de adaugat vreo doua vorbulite...ca Victor este putin ocupat acum sa-i demaste pe ailaltii :)

Dinu Giurescu si mascarada dublului discurs

Cu o ipocrizie demna de “profesorul” – turnator Dan Voiculescu, caruia ii este subordonat politic, istoricul Dinu Giurescu practica pretutindeni in spatiul public un discurs nationalist, “patriotic”, in timp ce afilierea sa mai putin cunoscuta la Clubul de la Roma se afla in perfecta contradictie cu alegatiile sale raspandite in aparitiile mediatizate intens, pe tema regionalizarii. Clubul de la Roma este o institutie de tip masonic, cu o agenda definita clar de catre fondatorii sai, agenda ce invoca dezarticularea natiunilor si topirea acestora intr-o fantomatica forma de organizare suprastatala.

Intr-o luare de pozitie gongorica si demagogica, Giurescu a lansat un asa zis “Manifest pentru sanatatea Romaniei!” in care invoca ipocrit patriotismul. Pe site-ul PNL-ului Brasov, dar si in numeroase publicatii ale arcului USL se gasesc astfel de mostre de discurs (http://www.pnlbrasov.ro/articole.php?stid=2928):
„Ce se intampla acuma cu desfiintarea judetelor, v-am spus, se inscrie in doua tendinte foarte clare din ultimii ani. Pe de-o parte destramarea teritoriala a Romaniei, si pe de alta parte stergerea identitatii noastre ca romani, sa nu mai fim romani. Si iata sa va dau exemple: Intai: regiunile de dezvoltare. Acel faimos proiect, din pacate al UDMR-ului: 50.000 Km², tai Transilvania in doua, pe linia trasata de arbitrajul de la Viena din ’40. Acesta este un fapt. Am sentimentul ca sunt in 1940, in preajma prabusirii hotarelor noastre!!


Initiativa de regionalizare, federalizare, de a desfiinta judetele se inscrie intr-un sir de actiuni care sunt menite, pe de-o parte, sa destrame unitatea teritoriala a tarii si, pe de alta parte, sa stearga identitatea noastra nationala. Se anuleaza, cu o trasatura de pix, toata aceasta intocmire care are o vechime intre 600 si 700 de ani, intrata in constiinta noastra, a mea!


Daca doriti sa rememorati, sau sa vedeti pentru prima oara, cine au fost cei care au distrus judetele Romaniei, sa ne intoarcem in 1950, ca sa va arat o lege adoptata de Marea Adunare Nationala, chiar in anul care reprezenta debutul obsedantului deceniu. As spune cel mai urat, cel mai trist si cel mai greu de suportat deceniu din istoria moderna a Romaniei. E vorba de *Legea nr. 5 din 1950*, cea care desfiinta judetele Romaniei, si o facea sub conducere sovietica."

Demagogie sterila

Fie "patriotul" este cvasi-senil, fie este de o nerusinare fara granite, ca si principiile Clubului din care face parte. Dinu C. Giurescu, membru al Asociatiei Romane pentru Clubul de la Roma, condamna cu mult parapon regionalizarea doar in privinta desfiintarii judetelor (varianta PDL), desi USL, pentru care candideaza, propune, de asemenea, regionalizarea. Iar mentinerea judetelor este prevazuta doar "intr-o prima etapa" (document PNL). Dupa aceea ales bules...

Discursul lui Giurescu este in toatala contradictie cu programele politice ale PNL si PSD. In programul PNL de aici - http://www.pnl.ro/subpagina/capitolul-2-administra-ia-i-afacerile-interne - se regasesc clar exprimate principiile regionalizarii condamnate doar din gura atat de vehement de Dinu Giurescu. Citam din program:
5. Crearea regiunilor, ca unitati administrativ-teritoriale, in paralel cu mentinerea actualelor judete, intr-o prima etapa. Regiunile nou create ar urma sa cuprinda 2-4 judete, ceea ce inseamna 15-20 de regiuni. La conturarea regiunilor se vor avea in vedere zonele istorice dar si aspecte de ordin economic si social. Regiunile vor fi conduse de catre un Consiliu Regional, in calitate de autoritate deliberativa si de o Comisie, condusa de un Presedinte, in calitate de autoritate executiva. Reimpartirea administrativ-teritoriala se refera la descentralizarea regionala care presupune crearea unor noi colectivitati teritoriale la un nivel superior celui al actualelor judete, calificate ca regiuni. Regiunea capata, astfel, o expresie institutionala specifica, care se caracterizeaza prin aplicarea unui regim general al colectivitatilor teritoriale. Reimpartirea administrativ-teritoriala a Romaniei, prin crearea regiunilor, are la baza transferul unor atributii de la nivel central la nivel regional.
6. Transferul treptat a unor atributii de la nivel central la nivelul regiunilor, in vederea asigurarii coerentei politicilor regionale si crearea unor unitati administrativ-teritoriale pe model european, in cea de a doua etapa.”

Atat PDL-ARD cat si USL promoveaza regionalizarea

Pe scurt, in realitate, atat PDL-ARD cat si USL canta aceeasi melodie, cu diferite nuante nesemnificative, pe tema reorganizarii administrative a tarii care se numara printre prioritatile programelor de guvernare ale formatiunilor, fiecare avand o viziune proprie asupra regionalizarii. USL vrea un model cica european, fara desfiintarea judetelor, prin referendum. Pe de alta parte, maghiarii vor o regionalizare cu 16 regiuni si daca se poate desfiintarea totala a Romaniei in timp ce Basescu a propus o impartire pe opt regiuni.

Comentatorii avizati din mediul online, cum ar fi cei de la “prioritate de dreapta” au sanctionat fara drept de apel fatarnicia discursului public al USL pe tema regionalizarii:

“Introducem UN NOU NIVEL ADMINISTRATIV - REGIUNEA - compatibil cu cel european. Este vorba despre o reforma mai ampla a aparatului administrativ, care nu presupune desfiintarea judetelor.
- Aiureala - asta nu reduce birocratia, ci o extinde, o multiplica. Iar "nedesfiintarea judetelor" nu-i decat o propaganda ca sa accepte lumea sa voteze inclusiv regionalizarea, la referendumul constitutional. Programul PnL mentioneaza pastrarea judetelor doar "intr-o prima etapa".
- Sustinem un proces de regionalizare decis prin referendum, de catre cetatenii Romaniei. Orice modificare trebuie discutata cu cetatenii, agreata politic si acceptata de Uniunea Europeana.
- De-aia a renuntat USL sa mai tina referendumuri judetene "anti-regionalizare" in 2011, te pomenesti! Oricum, intrebarea era pusa la misto: "sunteti de acord cu desfiintarea judetului ***?", in loc de "sunteti de acord cu regionalizarea?".
Programul de guvernare USL este o otrava UE-ista cu glazura demagogica ce invoca "interesul national".

http://riddickro.blogspot.ro/2012/11/programul-de-guvernare-usl-otrava-ue.html

Dinu Giurescu utilizandu-si autoritatea de istoric “nationalist”, intrece in demagogie toti liderii USL si ARD la un loc...

Dinu Giurescu vinde emblema familiei sale unui turnator care si-a vandut familia

Pentru a-si asigura si pe mai departe imunitate si influenta acum Voiculescu vrea sa se foloseasca din nou de locuitorii sectorului 4 al Capitalei, pe care ii crede probabil mai slabi de minte si de memorie. Dan Voiculescu va candida pentru un nou mandat de senator, in sectorul 4, la alegerile parlamentare din 9 decembrie. PC a primit trei colegii in sectorul in care primar este Cristian Popescu Piedone, un alt membru al partidului - doua de deputati si unul de senator.

Voiculescu vrea sa intre inapoi in Senat si se ajuta de o carje, de carja unui batran istoric, ajuns la varsta senilitatii, istoricul de serviciu al unui turnator abject, ce face parte dintre acei slujbasi ai Partidului si Securitatii care i-au nenorocit familia. Dinu Giurescu vinde emblema familiei sale distruse de Securitate unui turnator care si-a vandut familia Securitatii.

Familia lui Dinu Giurescu a fost nenorocita de Securitate. Si familia lui Dan Voiculescu a fost nenorocita de Securitate. Cu sprijinul chiar a sobolanului din familie, a turnatorului abject care-si turna rudele “ca sa mananca si gura lui o paine cu unt”, pentru a-l cita chiar pe Voiculescu. Lui Voiculescu ii placea mult untul, chiar si untura, oricat de ranceda, nu degeaba este definit drept un personaj unsuros. Pana nu demult, unsoarea imputita de pe Voiculescu, damful de turnator, parea sa fie o aroma a sa specifica si inconfundabila.

Dinu Giurescu a devenit samsarul memoriei unei familii ilustre, in beneficiul unui personaj mizerabil, care are nevoie de un paravan de respectabilitate pentru a-si masca hidoasele insusiri, scoase la iveala de dosarele de la CNSAS.

Voiculescu procedeaza exact ca un cersetor imputzit si plin de bube cu puroi, care se foloseste de un caine schiop flocos si orb pentru a atrage mila publica si a culege niste bistari – voturile oamenilor. Utilizat pe post de caine schiop si orb, acest mare istoric, face un gest ce-l va defini postum ca o jalnica fantosa a unui personaj lugubru, reptilianul Voiculescu, poreclit de popor Varanul.

Impostura, nesimtire, abjectie

Saracanul de Dinu Giurescu este agatat la reverul hainei zdrentuite de securist a lui Voiculescu, alaturi de personaje jalnice ca “invatatatoarea grevista” Cristiana Anghel, platita sa faca greva foamei cu 3000 de euro de Antene, pentru spectacol desigur, nu pentru vreo cauza autentica. Un fel de Bianca Dragusanu, si ea tot o grevista, a bunului simt. Tot a fractura a bunului simt l-a adus in barca Securitatii pe urmasul unei victime a Securitatii, devenit apoi un colaborationst al Securitatii.

Istoricul Dinu Giurescu provine dintr-o familie unde si bunicul, si tatal au fost istorici importanti ai Romaniei. Tatal lui Dinu C. Giurescu a fost Constantin C. Giurescu, profesor universitar, membru al Partidului National Liberal si prin 1939, dupa instaurarea regimului carlist, a fost numit rezident regal al Tinutului Dunarea de Jos. Mai tarziu, a fost ministru secretar de stat, responsabil cu organizarea Frontului Renasterii Nationale, ministru al Propagandei Nationale si ministru al cultelor si artelor, in timpul regelui Carol II. Pentru aceasta a fost arestat in 1950 iar urmatorii cinci ani, pana in 1955, i-a petrecut in cumplitul penitenciar de la Sighet, ca detinut politic.

Dupa eliberarea din inchisoare isi reneaga crezul doctrinar si la solicitarea amabila a Securitatii scrie in publicatia GLASUL PATRIEI, care continea texte odioase de propaganda comunista, destinate numai emigratiei romanesti, care trebuia sa fie convinsa de binefacerile socialismului. Devine un sordid colaborationist. Dar macar cu scuza fricii de puscarie.

Urmasul tatalui sau, istoricul Dinu Giurescu a ales si el haina comoda a colaborationismului, acceptand functia de membru al pseudo-Consiliului Stiintific al asa zisului Institut al asa zisei Revolutiei Romane, o constructie inventata de Ion Ilici Iliescu, pentru a da lustru “stiintific” unei odioase lovituri de stat sovietice, in care el si-a adjudecat rolul de calau kaghebist al familiei care l-a infiat practic si l-a crescut, familia Ceausescu.

Securitatea care l-a tradat pe Ceausescu si apoi l-a servit pe Iliescu este una si aceeasi Securitate pe care, in tineretea sa, Dan „Felix” Voiculescu a slujit-o plin de abnegatie, din calitatea sa de turnator, una si aceeasi Securitate care isi lustruieste acum bocancii cu turul pantalonilor unui istoric, fiu de detinut politic.

Fiul fostului detinut politic a ales astazi sa scuipe cu fariseism pe memoria unor ani lungi petrecuti in puscariile politice comuniste, iar tatal sau probabil s-ar rasuci in mormant, scarbit de optiunea politica a paravanului utilizat de Voiculescu pentru a se strecura iarasi in Parlament. Tortionarii tatalui si epigonii acestora din perioada ceausista de teapa lui Voiculescu capata acum un neasteptat suport din partea fiului celui chinuit in temnita.

Nu este prima oara cand Dinu Giurescu ridica semne de intrebare. In 1988, dupa ce i s-a demolat casa parinteasca, a plecat in America, desi Securitatea cu greu dadea drumul din tara cuiva, fara sa-l recruteze mai intai. In 1990 a fost recrutat de fosta sefa a Biroului de partid a Centrului Universitar, sinistra si odioasa komisara Zoe Petre, care l-a adus din America, profesor la Facultatea de istorie din Bucuresti. Asta dupa ce i se refuzase net celebrului istoric George Uscatescu pana si dreptul de a vizita Facultatea de istorie.

Uscatescu a fost interzis, Giurescu a fost binevenit. Oare ce-i departaja pe cei doi istorici, amandoi aflati teoretic in acelasi exil? De ce unul a beneficiat de favorurile komisarei hidoase de Zoe Petre, un zbir comunist, iar celalalt a primit un blam inexorabil? Numai DSS stie raspunsuri complete la astfel de semne de intrebare...

Oricum abia acum se amplifica semnele de intrebare, dupa implicarea politica alaturi de securistul veros Dan Voiculescu, un personaj tenebros ce trimite umbre si indoieli si asupra integritatii istoricului, atata cata o fi fost ea. In fond si viespile au cuib, de ce n-ar avea si fostii securisti, un loc comun de adunare la varsta senectutii si a dosarelor penale?

Este evident ca putin ii pasa de Senat, ca loc de munca, lui Voiculescu, el are nevoie doar de influenta politica si mai ales de imunitate. In mandatul pe care l-a intrerupt, in perioada 19.12.2008 - 25.06.2012, prezenta sa la vot nu a depasit nici macar 21 la suta din sedintele Parlamentului. Recordul pupilului sau Crin Antonescu, de zero cu virgula prezenta la munca, in Parlament, este greu de batut.

Profilul unei dezgustatoare lichele securistoide

Cu niste ani in urma, pentru a-si spala imaginea patata atat de decizia istorica CNSAS, potrivit careia a facut politie politica, precum si de falsul in declaratii pe care l-a comis negand ca ar fi colaborat cu fosta Securitate, Voiculescu a apelat la gaselnita racolarii unui specialist in cosmetizarea imaginii politicienilor.

Inalbirea, pe bani multi, spera sa o obtina prin serviciile fostul sef de campanie electorala a premierului britanic Tony Blair, James Humphreys, cel care scria speech-urile si documentele politice ale premierului britanic. Humphreys, un reputat profesor de stiinte politice la Universitatea Kingston din Londra, a ajuns, contra unei sume nestiute inca, coordonator al lucrarii de master a lui Voiculescu. Dar asocierea asta nu i-a servit cine stie ce lui Voiculescu, un impostor al diplomelor de facultate. Voiculescu si-a cautat disperat onorabilitate prin asocierea particulei de “profesor”, la eticheta de turnator odios si lichea securistoida.

Insa “profesorul” Voiculescu, cu arici la buzunar, arghirofil si zgarcit pana la dementa, si-a facut rost de o diploma contra sumei de 240 de dolari, intr-o prima faza. Ticalosia, subcultura si minciuna constituie buchetul, savoarea specifica a „profesorului“ Voiculescu. Falsul doctor Felix, profesorul in ale turnatoriei Dan Voiculescu, s-a manjit cu o diploma de doctor pe care a achizitionat-o de la o universitate americana ilegala (dezvaluirile apartin chiar fostilor slujbasi ai lui Rosca Stanescu, actualul „partener “al agregatului media al lui Voiculescu).

In CV-ul lui Voiculescu troneaza impostura, dar asta nu l-a impiedicat sa fie profesor la Academia de Stiinte Economice. Ca sa fii profesor de Universitate trebuia insa sa ai patalama de doctor, iar Voiculescu si-a cumparat una „de afara “, pe langa cea romaneasca, obtinuta cu sudoarea fruntii Crescent, in 1987, chiar de la ASE. Cum doar o diploma de doctor nu dadea bine la CV, „dom’ profesor “s-a gandit sa o altoiasca pe cea autohtona cu o alta cu pedigri american.

Asa se face ca, in 1990, cand toti studentii erau ocupati cu protestele de strada, studiosul Voiculescu s-a pus cu burta pe carte si a studiat cat a fost ziulica de mare, prin birourile Crescent, pana ce a obtinut, tocmai din indepartata America, la institutia de invatamant Pacific Western University, o diploma de “doctor”. Pacific Western University (PWU), institutia care i-a eliberat lui Dan Voiculescu diploma de doctor in 1991, si-a schimbat in 2007 numele in California Miramar University (CMU). Nu s-a schimbat insa nimic in nivelul de pregatire pe care il ofera asa-zisa universitate, nefiind acreditata de niciuna dintre agentiile recunoscute de Departamentul American pentru Educatie. Pacific Western University are un „renume “aparte: de scoala neacreditata in Statele Unite si aflata de zeci de ani pe lista neagra a universitatilor din toata lumea, o paria in sistemul american de invatamant.

O facultate fara sediu care, pentru cativa arginti, te face intr-o clipita doctor in ce vrei tu, desi nu are voie sa emita astfel de diplome. Pacific Western University era o pseudoinstitutie care, din cauza scandalurilor, isi schimba denumirea si locatia ca pe ciorapi. Murdari, evident.

Diplomele emise de fosta Pacific Western University nu aveau, practic, nicio valoare in fata companiilor private sau a institutiilor publice. Mai mult, potrivit legislatiei americane, folosirea in unele state a acestor diplome era ilegala sau cel putin supusa unor restrictii, tocmai pentru a preveni eventuale fraude.

Dupa ce si-a adjudecat de la Pacific Western University statutul de doctor cu numai 240 de dolari, „Felix“ Voiculescu s-a grabit sa predea la ASE. Astfel, incepand cu 1996, bazat pe diplomele sale contrafacute, Voiculescu a ocupat vremelnic, la ASE, Catedra de Relatii Economice Internationale, disciplina Competitie si Competitivitate. Competitiv, deoarece doctoratul lui Voiculescu nu este lipsit de valoare, ci doar foarte ieftin: 240 de parai. Pretul corect pentru o diploma universitara, in viziunea lui Voiculescu. Nu la un pret mai mare si-a cumparat probabil si un universitar in viu, pe profesorul Giurescu, paravanul sau electoral.

Notele informative ale lui Voiculescu dovedesc ca personajul era un penibil semi idiot, mostrele de caligrafie scrise cu manuta sa reliefand profilul unui troglodit semianalfabet (scria de exemplu „fica mea“, in loc de „fiica mea“, greseli specifice celor care au lipsit de la scoala primara). Tiripliciul ciocofonist a evoluat, a ajuns kapitalist, dar alfabetizarea nu s-a prins de el neam.

Intr-un film al unui fost coleg de banca, de la Tonitza, Solomon Alexandru, despre reteta capitalismului post-impuscare a cuplului Ceausescu, a caror presupusa avere a devenit „averea diavolului“ - adica a miorlaitului motan al DSS, il auzim zgariindu-ne urechile pe „profesorul“ Voiculescu si ciumpavind limba engleza cu frazari de genul „The money are“ care e echivalentul lui „ei este“ - cam in stilul Vanghelie, cu nimic mai putin „profesor“ fata de Voiculescu.

Macar Vanghelie nu este promotorul show-urilor desantate pe Antene, in care stoarfele se intrec care mai de care sa-l excite pe batranul libidinos raschirandu-se in fel si chip. Faptul ca „profesorul“ traieste (si) de pe urma Biancai Dragusanu, oferita ca materie de consum la nivel national, nu este decat efectul unui tip de gandire excrementiala tipica membrilor de lumpen ai gastii securistice, ce s-au catarat pe umerii curvelor siliconate si trag din toate pozitiile direct in creierii cretinilor de romanasi hipnotizati cu secvente fierbinti, cu sex, poponauti si manele, dupa ce inainte de „revolutie“ le ardeau creierii romanilor cu textele peceriste. Turnatorii ca Voiculescu isi serveau cica tara, nenorocind pe aceia care aveu opinii naspa despre Carmaci sau PCR.

„Profesorii“ gen Voiculescu aplica o metodologie standard de idiotizare, experimentata de Tataia Ilici, „profesorul“ tuturor, cel care inca ofera natiunii hipnotizate, la televizor, povesti despre „Revolutie“, in loc sa-si primeasca tainul cuvenit, de criminal cu mainile rosii de sange pana la coate.

Turnatorul Voiculescu - model de insanitate obscena a cleptocratiei rosii

Cei doi vrajitori bosorogi imbatraniti in rele, demonicul Saruman - Ion Iliescu - si sluga sa, Sauron - Voiculescu, deveniti komisari politici ai asa-zisei Uniuni Social Liberale, uniunea turnatorilor si securistilor, pe fond, nu si-au epuizat inca energia sinistra (de stanga adica) trebaluind ca si inainte de ‘89 pe aceleasi coordonate, de smintire obscena a romanilor.

Mizeria morala a turnatorului este egalata si intrecuta doar de asa-zisii intelectuali ce au abandonat orice principii si valori morale, slujind agregatul sau media, pe caciuli cu bistari varsati in poala. Printre editorialistii ciocofonistului depravat de Felix-Mircea-Voiculesu s-au aflat personaje ca Dorin Tudoran, Andrei Plesu, Mircea Cartarescu, Vladimir Tismaneanu si Emil Hurezeanu, antamati ulterior in cusca cu maimute fie a Realitatii lui SOV, fie in portofoliul lui Patriciu, alt kapitalist rosu la baza, elevat la nivelul de „cap de crima organizata“, conform Rechizitoriului Parchetului.

Toti „miliardarii“ de carton, toti mafiotii, toti escrocii adunati sub steagul Kremlinului purtat de karpa kaghebista, tov. Ilici Iliescu, au fost implicati in distrugerea Romaniei ca stat, dar si a neamului romanesc - spalat pe creier, inima si minte, nu prin reeducarea de la Pitesti sau prin inchisorile comuniste, ci prin manele, telenovele, reality-show-uri, sex, droguri, violenta, prin promovarea agresiva a homosexualitatii, pedofiliei, zoofiliei, incestului sau violului, prin impunerea ca „modele“ morale, nationale a celor mai josnice boarfe, prostituate de centura, pesti, proxeneti, poponauti, pedofili, turnatori, crini etc... intr-un cuvant, a tuturor gunoaielor societatii romanesti.

Pe de o parte gasca ii cretinizeaza pe romani, iar in plus isi mai si indeasa sarsanalele cu milioane de euro pe o audienta obtinuta exclusiv pe baza acestei retete.

“Profesorul” Voiculescu - un moftangiu securist, pretins "om de afaceri"

Acest personaj sinistru al societatii romanesti post-decebriste nu este altceva decit un potlogar care toata viata s-a ridicat pe scara valorica turnind la Securitate si cind a ajuns in virf s-a pus pe furat. Banii care i-a avut "Felix" la inceputul anilor '90 nu proveneau din salariul in valuta care provenea de la "Crescent". Escapadele familiei Voiculescu inca de pe vremea impuscatului depaseau cu mult venitul legitim al securistului.

Restul proveneau din comisioane ascunse, comisioane percepute la tranzactiile girate de ministerul comertului exterior. Practic "Felix" fura cu nemiluita de la stat sau asa cum a indicat comisia de experti contabili din Canada (niste naivi) care recomandau in 1990 noii guvernari sa-l aresteze pe Voiculescu. Nu-l aresteaza insa nimeni pe Felix care la inceputul anilor '90 vine in tara si continua sa faca "afaceri" in stilul sau personal adica cu mana infundata pina la cot in averea statului.

Legatura dintre Stanculescu si Voiculescu a fost una foarte intima. Nu degeaba si-au plasat-o unul altuia pe roscata Liliana Minca. Voiculescu ajutat de Atanasie Stanculescu si generalul Smirnov (director la Intreprinderea de Avioane Bucuresti) pune mina pe cladirea fostei mosii a Banesei.

Este vorba de sediul actual al televiziunilor prostituate care pina atunci apartineau fabricii de avioane. In acesta cladire functionau ateliere de proiectare, departamentul "service" si departamentul "piese de schimb" Desi fabrica de avioane se afla intr-o stare falimentara Voiculescu ia intreaga cladire cu o chirie de 50 000 de LEI pe an. Vorbim de valoarea leului la acea data adica un dolar US echivala cu 120 de lei. Afacerile murdare ale "talentatului” Felix au continuat cu aceiasi gasca de cunoscuti din Armata si Securitate.

Stanculescu, Smirnov si Voiculescu deschid o companie la New York care se ocupa cu vinzarea avioanelor bi-motor BN2. Avionele erau construite la fabrica de avioane Bucuresti sub licenta britanica si nu puteau fi vindute de nimeni decit de partenerul englez.Voiculescu a fost implicat si in afaceri cu armament, export de rmament in tarile aflate sub embargou impus de Natiunile Unite.

Nu in ultimul rand sa mentionam cazul "Grivco" Pe scurt folosindu-se de mafia din ministerul economiei si ajutat de colegul de partid Dan Ioan Popescu Voiculescu incheie contracte de energie electrica cu Hidrotehnica. Energia electrica de la Hidrotehnica era cea mai ieftina si Voiculescu forteaza nota si incheie contracte pe cantitati de energie (MW) mult mai mari decit capacitatea de obtinere. In concluzie Hidroelectrica ca sa evite conflictul juridic cu Voiculescu cumpara curent electric mai scump de la termocentrale si il vinde mai ieftin lui Voiculescu care apoi il vinde mai departe tot la statul roman cu un adaus de 50 %

Acesta este "omul" Voiculescu - un exponent mizerabil al mafiei comuniste, al securistilor care timp de decenii au distrus acesta tara dar in acelas timp aveau tupeul sa lanseze lozinci pentru cretini de genul “Nu ne vindem tara!”, in timp ce miinile le erau ocupate cu caratul averii acestei tari in conturile lor din Elvetia.

• “Bucatica de paine cu unt” a lui Voiculescu, coapta la cuptorul infect al Securitatii

Despre Dan Voiculescu bosorogul semi-senil, bolnav dupa bani, au inceput sa iasa la iveala incetul cu incetul destule date ce intregesc profilul acestui specimen clasic al imbogatitilor Securitatii. Director la controversata firma de comert exterior Crescentm inainte de ’89, Voiculescu a intrat inca din facultate, in timp ce-si turna familia, in randurile celor cu scoala la apelul bocancilor. Bocancii apasati pe gatlejul poporului in timp ce ei traiau un puf capitalist

Inca din 01.12.1969 Voiculescu a fost angajat economist stagiar la TEHNOFORESTEXPORT Bucuresti, care i-a deschis cartea de munca seria AH nr 57436/08.05.1970, intr-o perioada cand stagiarii fara anumite apucatiri pidosnice, cum ar fi turnatoria, nu aveau ce cauta in comertul exterior;
- La 15.08.1970 a fost transferat la ICE VITROCIM, unde, la 01.09.1978 a fost avansat sef birou;
- La 01.03.1982 este transferat la Camera de Comert si Industrie a RSR - Oficiul ARGUS (firma a Securitatii, care selecta forta de munca pentru firmele de comert exterior) in functia de director;
- La 01.08.1984 a fost avansat director general al Oficiului ARGUS, functie pe care a detinut-o, conform cartii de munca, pana la data de 01.06.1990, cand in baza Deciziei A59/15.06.1990, a fost transferat in interes de serviciu si numit director general al firmei CRESCENT, cu un salariu lunar de 1.800 dolari;
- In perioada 1982 - 1984, Felix a fost incadrat de Argus, pe perioada determinata, ca Director (la Crescent-Grecia), ulterior fiind avansat la functia de Director General (Crescent-Cipru). Comandantul Oficiului Argus unde era Dan Voiculescu incadrat era la vremea aceea colonelul DIE Dragos Diaconescu, al carui sef a fost generalul Constantin Rotaru (ulterior, dupa ’89, fostul comandant al firmei lui Voiculescu, INTACT SA in perioada 1994-1998 si, apoi, reincadrat in SIE ca prim-adjunct al sefului SIE in perioada1999-2000.
- In perioada 1984-1989, cand s-a vehiculat oficial ca Voiculescu a fost directorul general al CRESCENT Bucuresti, Dan Voiculescu aparea in cartea de munca drept directorul general al firmei Securitatii - Oficiul ARGUS (dosarul nr. 13761/1992 de la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti).

Cartierul general al firmei CRESCENT si al celor peste 30 de firme si fundatii ale concernului GRIVCO din Strada Aviator Zorileanu nr. 80 a functionat sub foc continuu, CRESCENT exportand prin, in tari de pe toate continentele, materii prime si produse cu mare cautare, la niste preturi fara concurenta (arme si compusi ale industriei militare, ciment, alumina, otel, lemn etc). Legaturile CRESCENT-ului cu Departamentul Securitatii Statului (DSS) aveau un numitor comun: conturile secrete, dirijate de la cabinetul 1 al R.S.R. Aceste conturi erau deschise la Banca Romana de Comert Exterior si se aflau in administrarea unei echipe de inalti functionari bancari.

O parte dintre acesti fosti directori ai BRCE, se regaseau peste ani, deloc intamplator, in calitate de actionari sau administratori in firmele grupului GRIVCO: Crainicean Gheorghe, fost vicepresedinte BRCE, azi actionar al ROMBELL SECURITIES SA, a caror actiuni sunt controlate de Dan Voiculescu si cateva firme GRIVCO; Dima Gheorghe, fost director al Directiei credite externe si disponibilitati valutare a BRCE, actionar si administrator al unui pui al firmei GRIVCO INTERNATIONAL S.A.;

Dupa decembrie 1989, o mare parte din securistii de la ICE Dunarea au devenit asociati alaturi de Dan Voiculescu, in firmele GRIVCO, unul dintre ei fiind Mihai Lazar, gestionar executor al averii lui Voiculescu.

CRESCENT era o firma “off-shore”, infiintata pentru a fi scutita de taxe si impozite in Romania, conform legilor internationale in materie, tocmai pentru ca banii castigati de ea sa nu ajunga la buget, ci in conturile controlate de Dan Voiculescu. Profilat in special pe afaceri cu ciment si alumina, Dan Voiculescu-CRESCENT a scos din Romania cantitati gigantice din aceste materii prime, obtinand profituri calculate la cel putin 1,5 miliarde dolari, intr-o perioada in care toata Securitatea Statului era transformata intr-un urias mecanism de producere de bani, prin orice mijloace, cu scopul achitarii integrale a datoriei externe a RSR, de 21 miliarde de dolari.

In 1990, zeci de ofiteri de securitate cu misiuni de aport valutar (AVS) s-au imbogatit devenind proprietarii sumelor valutare pe care le-au depus in anii comunismului, in conturi secrete de la BRCE, deschise de Securitate pe numele lor. Pentru ca nimeni nu a mai revendicat sumele din conturile acestor lucratori AVS, care in fapt alimentau conturile lui Ceausescu, a facut posibil ca fostii securisti sa devina azi cei mai mari oameni de afaceri.

Ofiterii Securitatii aveau misiunea sa aduca dolari, prin orice mijloace, pentru vistieria tarii. Cu totii erau inregistrati in Serviciul de Aport Valutar pentru Stat (AVS) si aveau fiecare conturi deschise la BRCE (viitoarea BANCOREX). Acesti lucratori de Aport Valutar aveau norma sa stranga bani, sub sanctiunea retrogradarii.

BRCE a fost in fapt banca in care toti cotizantii AVS au avut conturi personale. Dupa 1990, functionarii BRCE - BANCOREX au sters urmele acestor conturi, distrugand intreaga arhiva. Securistii care aveau aceste conturi pe numele lor s-au lansat masiv in afaceri, tocmai pentru ca banii din aceste conturi le-au revenit. Aceasta este si una dintre explicatiile de ce un procent atat de mare de securisti, au devenit marii oameni de afaceri post-decembristi. Fondurile, din depozitele constituite la BRCE in anii comunismului, de cei din DSS si DIE, se regasesc azi in firmele private ale securistilor care “au reusit in afaceri” dupa 1989.

CRESCENT avea afaceri cu restul firmele Securitatii (ICE Dunarea, ICE Metalimportexport, ICE Vitrocim, Danubiana etc), estimate neoficial la circa 1,5 miliarde dolari. Un raport intern al Ministerul Comertului Exterior si BRCE arata ca numai activitatea financiara a ICE Dunarea a produs 4,4 miliarde dolari si ca toate fondurile de acest gen au fost depozitate intr-un fond valutar centralizat la BRCE.

Intre 1984-1989, vanzarile lui CRESCENT Cipru au fost de 6 milioane de dolari, pana la 1,5 miliarde de dolari, cu un profit de 15%. In majoritate, vanzarile erau pe Romania. Cei 25 de salariati ai CRESCENT primeau salariile prin Argus, firma de reprezentare. CRESCENT putea comercializa in Romania orice produs, avand prioritate asupra altor firme.

Se crede ca fondurile primite de la companiile straine erau canalizate prin Marin Ceausescu, fratele lui Ceausescu, “sinucis” prin spanzurare in noaptea de 28 decembrie, in subsolul Reprezentantei Economice a Romaniei la Viena.

Activitatile sale din Austria, pana la lichidarea sa, vreme de mai bine de un deceniau au inclus primirea si depunerea banilor in institutii finaciare austriece si tinuti in conturi bancare aici sau transferati si depozitati in conturi din Liechtenstein sau Elvetia. Marin Ceausescu a avut legatura cu CRESCENT iar acest lucru era evidentiat de vizitele sale frecvente la Eisestadt, unde se aflau CRESCENT si o companie sub numele de Farmacan. Mai mult, masina sa de serviciu, un BMW, era asigurata si achitata din fondurile CRESCENT.

Printre cadrele de varf ale DSS aflate in combinatiile lui Voiculescu s-au numarat:

- Vasile Voloseniuc, fost presedinte BRCE;
- Gheorghe Crainicean, fost vicepresedinte BRCE, azi actionar si administrator la firmele lui Dan Voiculescu;
- Mihai Lazar, fost functionar la ICE Dunarea, azi actionar si administrator al firmelor lui Voiculescu;
- Rodica Vlaicu, fosta functionara la BRCE, care administra direct contul CRESCENT;
- Nas Leon, fostul sef al Gospodariei C.C. al P.C.R., cel care inventaria fondurile secrete ale Securitatii si ii raporta regulat lui Ceausescu cuantumul sumelor;
- Dan Pascariu, fost vicepresedinte pentru operatiuni internationale la BRCE;
- Col. Gheorghe Badita, fost sef la ICE Dunarea;
- Col. Constantin Gavril, fost sef la ICE Dunarea;
- G-ral. Aristotel Stamatoiu, fost sef la ICE Dunarea;
- Ion Presura, fost director adjunct la ICE Dunarea;
- Nicolae Patrubani, fost contabil sef la ICE Dunarea;

Lepadatura de Voiculescu, lumpen-securist si turnator semianalfabet

Viata si averea avarului „profesor“ Dan Voiculescu, a carui Fundatie recruteaza acum copii supradotati, pentru a-si face imagine pe carca copiilor, este direct determinata de cateva femei penale - si ele supradotate de la natura in diverse feluri. Penalele sale ii aduc bani pentru Antene, respectiv Bianca Dragusanu si Daniela Crudu contribuie la ridicarea cotei de audienta pentru cretini, iar Camelia Voiculescu administreaza circoteca. Daca pe Camelia a invatat-o sa manipuleze Bursa, Daniela Crudu si Bianca Dragusanu manipuleaza cu totul si cu totul altceva, tot pe bani, dar mult, mult mai putini. Fiecare manipulizeaza ce i se cuvine dupa educatie, posibilitati si dotare.

Toate cele trei femei din viata profesorului Voiculescu sunt insa penale in chip diferit - Camelia ar fi putut lua niste ani bunisori de parnaie in speta Dosarului Rompetrol (39 de amanari dupa care deoarece Patriciu "s-a rusinat" dosarul s-a si incheiat frumos, prin exonerare), unde ca urmare a manipularii actiunilor a castigat bani frumosi, in timp ce Bianca si Daniela, care au incercat sa-l manipuleze la buzunare pe bursierul manelelor Leo din Strehaia, n-au luat mai nimic, dar s-au lansat la vreo 100.000 de euro, un mizilic pe langa Camelia.

Astfel, Camelia Rodica Voiculescu, manipuland 480.000.000 de actiuni Rompetrol, in ziua lansarii companiei lui Patriciu pe Bursa (7 aprilie 2004) s-a ales in cateva zile, la revanzare, cu 192 miliarde de lei, un smen mult mai complicat decat adresarea franca si deschisa a Biancai Dragusanu catre Leo din Strehaia, caruia i-a cerut 100.000 de euro pentru sex la comun cu partenera sa de Antena, Daniela Crudu.

Scandalul dintre Leo, Daniela si Bianca este noua tema de paranghelie la Antene, scandal iscat cu cateva zile in urma, cand „printul tiganilor“ a acuzat-o pe Daniela ca l-a lasat balta, dupa ce i-ar fi oferit lovele in schimbul „prieteniei“ de care n-a apucat sa se bucure prea mult. Leo s-a inervat si a dat-o in gat pe Daniela la presa. Bianca, camarada de serviciu cu Daniela si clar mai experimentata in manipularea barbatilor, s-a intromisionat pe fir si a incercat un soi de tranzactionare bursiera cu Leo care a dat apa la moara mai abitir presei de scandal, respectiv Antenei, care a tras un sir de emisiuni de mare complexitate intelectuala pe tema cu pricina.

Daniela si-a negociat farmecele cu gipsy-ul din Strehaia pentru 5.000 de lei, plus un bonus de alti 10.000 de euro, iar Bianca Dragusanu ar fi intermediat, conform inregistrarilor video si audio procurate de „Cancan“, afacerea dintre tigan si Daniela Crudu. Mai mult, Bianca i s-a oferit la pachet, impreuna cu Daniela, lui Leo pentru... 100.000 de euro. „La naiba’n puii mei, dar fetele astea au savarine de platina?“, s-o fi intrebat tiganul ofensat, care a dat totul pe goarna.

Presa de quality bine documentata asupra subiectului descrie astfel en detail desfasurarea evenimentelor: „Daniela Crudu a fost data afara de la «’Neata cu Razvan si Dani» dupa ce a recunoscut, in emisiunea «Un show Pacatos» unde s-a prezentat impreuna cu Bianca Dragusanu (pe post de matroana-pestoaica-prestatoare), ca a luat bani de la Leo de la Strehaia pentru o noapte cu conotatii sexuale cu Printul Tiganilor. Crudu a fost prinsa la inghesuiala de Leo, care a declarat ca are o inregistrare video in care Daniela primeste banii. Adica 400 de milioane de lei vechi, adica aproximativ 10.000 de euro (si nu 100.000, asa cum s-a spus, confundandu-se leii vechi cu leii noi).

Leii lui Leo erau pentru ca Daniela Crudu sa presteze «o partida de poker pe dezbracate» la locuinta Printului Tiganilor, eventual, suma s-ar fi marit pentru o partida sexuala. In ecuatie a aparut si Bianca Dragusanu, cea care a intermediat afacerea si care apoi i-a propus lui Leo ca daca mareste substantial suma, le poate avea «pe amandoua, la pachet». Daca Bianca l-a pierdut pe Printul Cristea, iata ca s-ar fi putut usor alege cu Printul Tiganilor. Deja existau zvonuri cum ca Bianca presteaza contra cost cu diversi magnati, fapt pe care-l facea si o alta asistenta a lui Capatos, celebra Eva Kent“.

• „Nu fi taran, i-ai dat o pereche de chiloti si acum i-o ceri inapoi“

Tare de tot. Marfa. Cool. Dialogurile in emisiunile de la Antena sunt de o savoare indescriptibila. Bianca catre „Printul tiganilor“, Leo: „Pai tu esti prost? Apare SMS-uri, chestii, treburi, nu stiu ce, acuma ma trezesc ca poate apare numele meu intr-un scandal in care eu n-am nicio vina. Eu vreau sa te respect si sa te consider un om de valoare si sa cred ca nu esti atat de retard si de prost incat sa fi spus ceva. Si sa bagi un om care mine care pur si simplu nu are nicio implicatie in acest scandal. Eu am incercat sa va fie bine la amandoi. Eu v-am cunoscut in momentul in care tu-i dadusei deja cadoul. Cine-i proasta sa zica nu? (...) Nu fi taran, i-ai dat o pereche de chiloti si acum i-o ceri inapoi. Eu nu ti-am cerut niciun ban, am incercat sa aplanez un conflict din prietenie pentru Daniela“, i-a spus Bianca lui Leo la telefon.

Leo, la randul sau, vexat, a spus ca are poze cu Daniela, goala pusca pe canapeaua aurita, la domiciliul din Strehaia. Daniela, timorata, a recunoscut ca l-a cunoscut pe Leo in decembrie si ca pentru ea totul a fost ca o joaca prin SMS-uri. „Nici nu mi-a spus cine este. Mi-a spus ca este un anume Mihai, nu mi-a zis cine e cu adevarat. A zis ca vrea sa imi dea un cadou de Mos Nicolae, asa ca am ras si am zis: uite, asta e contul meu! Dar nu mi-a dat alti bani, aia 10.000 de euro nu exista“, a adaugat asistenta TV a lui Dan Voiculescu. Daniela a povestit ca a trecut de la faza cu Mihai cel anonim la next level si a adaugat ca a fost la Leo acasa, insa nu s-a intamplat nimic extrem de sexual intre ei. „A fost la mine acasa, dar eu nu eram acolo, tatal meu i-a raspuns. Si eu am fost la el acasa, dar nu s-a consumat nimic fizic. Eu nu am vrut sa merg mai departe, iar el mi-a cerut banii inapoi. Am vrut sa-i dau banii inapoi si el a zis ca nu ii mai vrea pentru ca vrea publicitate pe spatele meu. Banii au fost un cadou. Am primit 50 de milioane de la el. I-am dat intr-adevar numarul de cont, dar era totul o joaca, o prosteala. Eu sunt o persoana mai zvapaiata“, a recunoscut focoasa bruneta mai cruda la minte, care a stiut insa sa se fereasca de intercourse.

Parangheliile femelelor - model educational national promovat de Voiculescu

Inca o data, toata circaraia de mai sus a tinut ratingul Antenei la cote de varf se pare, confirmandu-se ce am mai demonstrat si cu alta ocazie, respectiv faptul ca boarfe mai mult sau mai putin penale au ajuns sa tina in carca nu mai putin de trei trusturi de presa - de la Trustul lui Voiculescu la Trustul lui Patriciu plus Ringier. Tot acest agregat media traieste de pe urma celor ca Bianca, de la „Libertatea“ la „Cancan“-ul lui Buzoianu, profesorul smenurilor pe energie, mogulul masoneriei si al securimii de pripas, si „Click“, fanionul Holdingului Adevarul al profesorului arhitect Dan Costache, zis Patriciu, unde troneaza la loc de cinste megaprofesorul Andrei Plesu, de la New Europe College.

Toti acesti profesori, moguli si securisti traiesc de pe urma unei amarate ca Bianca Dragusanu, oferita ca materie de consum la nivel national, si care pe deasupra, saraca, dupa ce ca produce, nici nu incaseaza (mai) nimic, nici macar de la un Leo din Strehaia. Gasca mogulilor s-a catarat pe umerii curvelor siliconate si trage din toate pozitiile direct in creierii cretinilor de romanasi hipnotizati libidinal cu secvente fierbinti, cu sex, poponauti si manele, indesandu-si sarsanalele cu milioane de euro pe o audienta obtinuta exclusiv pe baza acestei retete.

Curve, proxeneti si televiziune – “modelul” Antenelor

Modelul educational promovat de profesorul Voiculescu - cu Fundatia sa cu tot - prinde la nivel national, dupa ce fatucile acestei generatii decerebrate au aflat ca e tare cool sa fii ca Bianca, Daniela, Mihaela, Moni, Simona etc. - taraturi toante care tot spera sa intoarca banii cu lopata, expunandu-si viata mizera si pulpele pline de celulita non-stop, pana ce gasesc un bosorog pervers plin de bani pe care asteapta sa-l termine cu abuz de Viagra. Cu Leo din Strehaia insa nu le-a mers. Aviz toantelor: cu tiganii nu merge figura Irinel!

La emisiunile mondene de la Antene vedem doar scandaluri, curve cu aere de vedeta, romani bolnavi de tengatita (vine de la 'te-n gatu' matii), de jmenari care s-au cocotat in high-class si de fufe paradite care se dau virgine, desi tot targul stie istoria orificiilor pe care le au in dotare. Asta a ajuns televiziunea, un film grotesc cu personaje haotice, care urla fara contenire, un film de clasa C cu dialoguri la limita penalului. realizatorii de show-uri mondene baga numai curve penale si proxeneti in platouri, aduc "foste actrite porno" pe post de asistente iar emisiunile sunt aproape de neurmarit. Bombe porno care cand rad, le sar buzele prin plasma de la cat botox si-au injectat. Ologul de Vantu si-a adus si el un intreg bordel la Realitatea...pitica porno de Oana Stancu venita tot de la Voiculescu i-o sugea lui Prelipceanu chiar acolo in platou, printre decoruri...intra in studio cu mehlem la bot, in coltul gurii, sustineau operatorii de platou, dezgustati.

Jaful national pus la cale de ciracii lui Voiculescu

Securistii vanzatori de tara si-au asigurat imediat dupa « rivolutia » din ’89 privilegiile avute si inainte, dar mai ales s-au asigurat ca nu-i va trage nimeni la raspundere, prin cretinizarea sistematica a milioane de romani, folosind ventilatoarele de rahat media. Functionari Securitatii, aflati mereu in contact cu sume imense de valuta inca vreo 3000 de securisti din institutiile mentionate de comert exterior si neamurile lor au pus mana pe toate conturile statului aflate in aria lor de jefuire si si-au dezvoltat, dupa uciderea familiei Ceausescu, o uriasa caracatita care a sufocat economia romaneasca, cu sprijinul lui Ion Iliescu, Nasul Mafiei care a devalizat Romania.

Parazitarea avutiei nationale construita de milioane de romani in trei generatii de munca cumplita, sub regimul comunist a dus la transferul in ghearele celor 3000 a celei mai mari parti a acestei averi. Restul a fost impartit de haita securistilor cu inamicii, cu cei pe care ii supravegheau inainte de ’89. Impreuna Securitatea tradatoare si dusmanii Romaniei au participat la demnatelarea industriei, instrainarea sau distrugerea ramurilor industriale, lichidarea agriculturii, anihilarea marilor bresle ingineresti si muncitoresti.

La managementul dezastruos al regimului comunist s-a adaugat raul absolut reprezentat de jaful celor din fosta Securitate, cea mai tradatoare institutie, cea mai parazita dintre toate institutiile “statului”, o malefica concentrare de ticalosi de cea mai joasa speta. Profitand de informatiile culese din vietile oamenilor, profitand de avantajul accesului la bani si resurse, un grup de aproximativ 3000 de securisti de frunte, organizat militar si ierarhic a pus mana pe tot imediat dupa uciderea lui Ceausescu, au jefuit sistematic toata averea stransa prin munca de salahori a romanilor in cateva generatii.

Securistii lui Iulian Vlad, (ca prin minune singurul neatins de “accidente” ca si multi dintre fostii colegi, mai ales dintre cei pe contrainformatii) ramasi cu totii pe functii de conducere in SRI-ul lui Magureanu au bobinat toate smenurile si combinatiile de jaf din perioada anilor ’90, cand s-au acumulat averile, de la Caritas, la Banca Religiilor, de la SAFI la Banca Dacia Felix, de la SOVInvest si FNI la Gerald si BID si Bancorex plus inca vreo sapte banci matrasite cu tot cu banii oamenilor, asta daca vorbim doar de smenuri la vedere.

Securistii au infiltrat tot, pana si PNT-ul a fost de fapt fondat de niste securisti, care lucrau la MAE, (asta in caz ca nu-si aminteste nimeni, dl cadru Liviu Petrina a infiintat PNT-ul, un bun lucrator de altfel in munca de birou). In ce priveste PNL-ul a fost de la bun inceput locul de adunare predilect al securistilor, care aveau nevoie de un paravan “istoric” pentru a-si camufla arghirofilia. Toate generatiile si speciile de securisti se inghesuiau in PNL inca de la fondare - de la duduia capitan Campeanu, sotia zaharisitului Campeanu, bine cunoscuta in emigratie pentru valentele sale securistice, la capitanul, tot de Securitate, Viorel Catarama plus agenti de la DIE, gen Patriciu, ori surse SMB, gen Tariceanu.

Singura problema, rezolvata cu ciomegele si cu mitraliera, a fost distributia puterii si contestarea acestei distributii de catre pulime, fraierii din strada, de studentii, deveniti si ei, datorita jertfei si participarii la evenimentele din decembrie, factor de influenta si voce politica.

Etichetati drept legionari, de Iliescu, toti cei care au organizat manifestatia maraton din Piata Universitatii sunt si azi etichetati la fel de supapele Corpului kominternist cladit de Brucan si Soros la GDS, nod de retea securistica. Atunci, in anii ’90 dupa ciomageala si represiune militara, securistii s-au grabit sa inhate totul rapid, sa nu cumva sa vina si hienele de afara in numar prea mare, sa hacuiasca ce ramasese din trupul Romaniei.

Securistii “patrioti”, cu miile, s-au pus in slujba inamicului strain, a celor pe care ii documentasera pana in ’89, pe care ii stiau bine si uita asa au facut o hora, au dat mana cu agentii straini si autohtonii nostri “aparatori ai neamului”, cum le place sa li se spuna.

In rest, prin asa zisa privatizare, incepand din 1992, organizata de manuta dreapta a lui Ion Iliescu, Emil Dima, seful FPS, unde s-a capitalizat din 1992 tot patromoniul national industrial (e si acum om politic la PSD Dambovita, dupa ce si-a facut plinul pentru doua vieti), s-a “redistribuit” avutul national - miile de intreprinderi, padurile, licentele de exploatare a subsolului, minele, flota, gazele etc in beneficiul Gastii, a celor care au parazitat ca niste capuse toata economia Romaniei, gasca de cadre strans unita in jurul lui Ilici, ca nu degeaba bastionul FSN-FDSN-PDSR-PSD a fost SRI-ul plus Armata “nationala”, cu otrepe de felul lui Catalin Voicu, Mitica Iliescu, Oprea, Rogojan aeiusdem farinae.

Institutii infestate de agenti si vectori antiromanesti ce purtau totusi, in batjocura, uniforme, inclusiv si mai ales institutia armatei, invatamantul, cultura, au destructurat si distrus tot ce putea adaposti spirit romanesc si identitate nationala.

http://www.roncea.net/index.php/component/k2/item/45-falimentul-educational-si-moral-al-romaniei-de-astazi

*** Mai multe articole din categoria Arhiva articole: http://roncea.net/index.php/arhiva-articole 
*** Mai multe articole din categoria Intelmedia: www.roncea.net/index.php/intelmedia

2 comentarii :

Anonim spunea...

Riddick, autorii materialului de mai sus sint zdraveni la mansarda ?! Nici nu stiu ce sa zic, pentru a nu te ofensa, dar nu cred ca a-i populariza este neaparat un act util ! Oricum, sint sigur ca si ei se bucura de aceeasi ura ca cea pe care o revarsa , otova, peste largi categorii de oameni ! Ura mizerabila, demna de suspiciunea ca este contra-cost ! E plina lumea de nebuni ! Norocinsa ca sint muritori !

Riddick spunea...

Roncea "ăl mic" (Victor) zice că e naţionalist, dar s-a angajat într-o propagandă pro-USL prost mascată.

George are un exces de limbaj, dar cine mai atacă aceste teme, oare ?


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: