01 iulie 2012

Pâi de parlament e vorba



Că doar nu e vorba de ajutor reciproc la bătut covoarele. Deci, trebuie recitită fraza:
În ceea ce priveşte speranţa exprimată de Victor Ponta pentru normalizarea relaţiilor putere - opoziţie, Blaga a susţinut că o colaborare cu USL deocamdată nu este posibilă din cauza atitudinii actualei puteri.

"Atâta timp cât singura grijă a USL este să confişte statul, instituţiile lui, să pună sub semnul întrebării decizii ale instituţiilor statului care nu le convin, ca cea a Curţii Constituţionale, să inventeze «grăjdeni» de câte ori au nevoie, pe ultimul îl cheamă Pop, fostul ministru al Educaţiei, nu vom putea colabora. În schimb, în Parlament, pe probleme de interes naţional, de fiecare dată vom colabora", a explicat Blaga.
Da, de fiecare dată... de data asta, și de data asta... 

Și la revizuirea Constituției din 2003, cu referendum falsificat, și la ratificarea Tratatului de la Lisabona, și-și-și...

3 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Homosexualitatea nu este un drept al omului..

Riddick spunea...

La parlamentul European votează cot la cot PDL, PSD, UDMR și PC "drepturile" persoanelor LGBT:

Lobby-ul pro-gay are ecou printre europarlamentarii din România

Parlamentul European a votat Rezoluția referitoare la combaterea homofobiei în Europa (2012/2657(RSP)), printre ai cărei raportori (inițiatori) s-a aflat și Renate Weber (PnL/ALDE).

Lista de vot a delegației de europarlamentari din România - aici:

http://www.votewatch.eu/cx_vote_details.php?id_act=2908&euro_vot_valoare=&euro_vot_rol_euro_grup=&euro_vot_rol_euro_tara=&vers=2&order_by=euro_parlamentar_nume&order=ASC&last_order_by=euro_parlamentar_nume&limit=0&offset=0&nextorder=ASC&euro_tara_id=9&euro_grup_id=&euro_vot_valoare=&euro_vot_rol_euro_grup=

Doar un singur vot împotrivă (Sebastian Bodu, CONTRAR liniei grupului PPE), 8 nu au votat, iar restul până la 32 (adică 23 de europarlamentari) au votat pentru rezoluție. Toate cele trei grupuri care au europarlamentari din România (PPE, S&D, ALDE) au dat consemn de vot pentru rezoluție. Rovana Plumb a demisionat din PE, acum este ministrul mediului, înainte erau 33 de europarlamentari din România. De la grupurile socialist (S&D), liberal (ALDE) și eurocomunist-ecologiste (Greens/EFA și GUE-NGL) nu a fost niciun vot împotrivă, toți au votat pentru, cu excepția a cinci abțineri de la grupul socialist.

http://riddickro.blogspot.ro/2012/05/lobby-ul-pro-gay-are-ecou-printre.html

Crystal Clear spunea...

Cam asta inteleg europarlamentarii prin "emancipare"...Atat ii duce mintea.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: