20 iulie 2012

Kondyakov a revenit în România



"Ne trebuie un ministru european al Justiţiei, pentru aplicarea statului de drept"

”Dacă vorbim acum de o Uniunea politică, statul de drept trebuie să fie un punct central. Avem nevoie de instrumente mai puternice. Cred că avem nevoie, într-un viitor nu prea îndepărtat, de un ministru european al Justiţiei, care să aibă mijloacele să asigure aplicarea statului de drept în UE, inclusiv să reclame la CJUE, în cazul în care independenţa justiţiei este pusă în pericol într-un stat”, a declarat Reding, întrebată fiind ce poate face UE în cazuri precum cel al României sau cel al Ungariei.

DOCUMENT EXPLOZIV. Aleksandr Kondyakov, consilierul lui Putin și al lui Voronin, implicat în suspendarea lui Băsescu? 

Lăzăroiu: Masonul rus Kondiakov a venit din nou la București

Kondyakov se întoarce? Posibila legătură dintre suspendarea preşedintelui, Rusia şi sectorul energetic

Tăriceanu n-o fi avut secrete, dar statul român avea !

"Ideea de a avea o linie secretă ține de gândirea lui Traian Băsescu. Eu când am fost prim-ministru am refuzat să am o astfel de linie de urgență, foloseam un sistem de comunicații uzual pentru că nu aveam de discutat lucruri secrete".

Cărtărescu, cu două fețe
Acum: "Un referendum lovit de nulitate"
În ianuarie: "Epoca Băsescu mi se pare terminată, cu bunele şi relele ei"

Băsescu a explicat de ce are nevoie de linia telefonică de la STS

Generalul Clark și armata “băieților deștepți”

Recunoaște și Turcan că PDL a greșit în 2010 (când l-a lăsat pe Băsescu să-și asume măsurili )

USL are probleme, de anulează (întârzie ?) planul transpartinic de prăduire a Hidroelectrica

Presa bulgară: "teroristul din Burgas venea din România"

Le Temps: De ce UE le poate mulţumi lui Ponta şi Băsescu

Propunere la Chișinău: Botoșaniul ar putea face parte din Republica Federală Moldova

David Cameron: Austeritatea nu se va încheia înainte de anul 2020

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: