06 iunie 2012

Unde este Lista Națională (de dreapta) ?




O mai târâim așa alți 20-30 de ani, cu sorosismul, PPE-ismul și alianțo-civismul lui Arpagic ?

Orice rejectare a partidelor naționaliste și a electoratului naționalist e de fapt jocul făcut stângii și europeiștilor. Nu e de ajuns doar dreapta-cenaclu sau pseudo-dreapta gen Pleșu-Paleologu în fața frontului de stânga mai unit acum ca niciodată.

Batem apa-n piuă. Trebuie totuși să discernem între naționaliștii eurosceptici și tovarășii de drum ai stângii (și care n-ar recunoaște în ruptul capului linia lor reală).

Aici e dilema. Dacă mergem pe aiurelile PPE-iste ale PDL o mai târâim așa alți 20-30 de ani.

Ce mama dracului, mai stăm de fasoane când o jumătate din CDR/DA practic a fuzionat cu PSD ?!

Unde este Lista Națională (de dreapta) ?

... că "ăla e habotnic", "ăla e (sanchi) criptolegionar", "ălălalt nu vrea în UE" & so on, acceptăm etichetările și delimitările puse de stângiști, le preluăm tabuurile. La stânga e grup omogen, brătieniști plus cristian-rakovskiști, ca să zic așa.


Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: