12 iunie 2012

Parlamentul a votat ca să intrăm la cheltuială pentru salvarea euro



Ne prostim cu falsul conflict EuroBăse vs Tonta (care să meargă la Bruxel să se gudure) și prin spate parlamentarii lor votează cot la cot o componentă a eurodiktatului fiscal. Prin care am intra la cheltuială pentru salvarea euro, la o adică. Un vot contra și o abținere, același scenariu ca la ratificarea Tratatului de la Lisabona, ca să nu părem o țară de idioți (2008, Lavinia Șandru și unul de la PC). Tot azi a fost promulgată "legea Big Brother".
Plenul reunit al Parlamentului a adoptat, marți, cu 307 voturi “pentru”, un vot “contra” și o abținere, proiectul de lege privind ratificarea Deciziei Consiliului European din 25 martie 2011. 

Decizia se referă la modificarea articolului 136 din Tratatul privind funcţionarea Uniunii Europene cu privire la un Mecanism de stabilitate pentru statele membre a căror monedă este euro.

Preşedintele Băsescu a adresat vineri, o scrisoare preşedinţilor Camerelor Parlamentului, solicitând adoptarea "cât mai urgent posibil" a proiectului de lege de ratificare a Deciziei Consiliului European privind modificarea Tratatului UE pentru instituirea mecanismului de stabilitate a zonei euro.

7 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate..

Crystal Clear spunea...

Destul de multi din mediul universitar inca n-au priceput care este realitatea si l-au votat pe ND..
Poate afla pana la toamna...
Deocamdata abia pot sa deschid gura in fata lor. Ei citesc Dilema si le stiu pe toate....

Riddick spunea...

Idioți. Niște tuburi digestive.

Simeone spunea...

The dogs of war don't negotiate
The dogs of war won't capitulate,
They will take and you will give,
And you must die so that they may live
You can knock at any door,
But wherever you go, you know they've been there before

Riddick spunea...

Humpty Dumpty sat on a wall,
Humpty Dumpty had a great fall.
All the king's horses and all the king's men
Couldn't put Humpty together again.

From 1996 the website of the Colchester tourist board attributed the origin of the rhyme to a cannon recorded as used from the church of St Mary-at-the-Wall by the Royalist defenders in the siege of 1648. In 1648 the town of Colchester was a walled town with a castle and several churches and was protected by the city wall. A large cannon, which the website claimed was colloquially called Humpty Dumpty, was strategically placed on the wall. A shot from a Parliamentary cannon succeeded in damaging the wall beneath Humpty Dumpty which caused the cannon to tumble to the ground.

http://en.wikipedia.org/wiki/Humpty_Dumpty

Crystal Clear spunea...

Apropos de "tuburi digestive" :
Personajele intalnite de mine ieri sunt dintre cele care-si petrec mult timp la toaleta. Atunci citesc Dilema.
Pe bune.Fara gluma...;)

Au inceput ,totusi ,timid sa-si puna intrebari ...

Riddick spunea...

:)


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: