23 iunie 2012

PĂRĂSIT DE MASONI ȘI ROTARIENI, PDL SE DEZINTEGREAZĂ



Ar putea fi un început nou, pe baze naționale, nu o dezintegrare. Time will tell. 


”Lăsând la o parte disputele legate de posibilele jocuri de culise ale fenomenului masonic (reunind în acest termen generic Lojele Masonice, Francmasoneria, şi Cluburile Lyons ori Rotary) trebuie acceptată ideea că masoneria reprezintă o pârghie importantă atât în ceea ce priveşte deschiderea de uşi la diferite nivele, cât şi accesul la fonduri prin derularea unor afaceri cu parteneri masoni. Ei bine, hemoragia portocalie din ultima perioadă, exilul masiv al unor nume cheie din PDL spre PC sau PNL (parlamentari, primari, europarlamentari) duce, încet dar sigur, la dispariţia PDL de pe scena politică în actuala formulă. Descompunerea principalului partid de guvernământ , dezintegrarea sa are consecinţe nu numai în cea ce priveşte majoritatea din Parlament. 
Un alt semnal puternic, dar ignorat până acum, este cel al ruperii dintre portocalii şi motorul masoneriei. La fel cum un preşedinte este sortit pieririi în momentul în care nu mai este sprijinit de serviciile secrete, aşa şi un partid, în momentul în care i se blochează accesul la pârghiile masoneriei, este sortit pieririi. Iar masoneria şi-a luat mâna de pe PDL. Un prim semnal extrem de puternic a fost dat o dată cu dezertarea lui Sorin Frunzăverde. Într-o emisiune difuzată de Realitatea TV, el a recunoscut că este mason. Aceasta l-a făcut de nelipsit în majoritatea guvernelor masonice de după ‘89: ministru al Mediului în Guvernul Ciorbea, ministru al Turismului în Guvernul Radu Vasile şi de două ori ministru al Apărării în Guvernele Isărescu şi Tăriceanu. Apoi, când nu a mai fost ministru, Sorin Frunzăverde a primit o călduţă poziţie de deputat în Parlamentul României, apoi europarlamentar şi în fine preşedinte CJ Caraş Severin. Un segment important al Masoneriei, gruparea Marilor Loje, şi-a luat braţul protector de pe PDL. Adio relaţii, posibilităţi, fonduri. Apoi, odată cu trecerea senatorului PDL Ioan Sbârciu, fost rector al Universităţii de Artă şi Design din Cluj-Napoca, la PC a venit un semnal clar din partea Cluburilor Lyons şi Rotary. Senatorul Sbârciu este din iulie 2011 guvernator al Clubului Rotary România şi Republica Moldova. În mesajul adresat membrilor clubului, prof. univ. dr. Ioan Sbârciu a arătat că pentru el "Rotary este o organizaţie de prieteni, o comunitate internaţională care acţionează responsabil spre îndeplinirea scopurilor comune, iar calitatea de membru în această organizaţie presupune un act volitiv, o alegere asumată, de a răspunde chemării comunităţii, de a fi alături de ceilalţi în acţiunile, programele şi proiectele întreprinse". Demisiile celor doi membri marcanţi ai PDL şi ai fenomenului masonic nu sunt deloc întâmplătoare, ele fiind un semnal clar al faptului că masoneria a trântit uşa în nas PDL. Din cele 10 guverne care s-au succedat în România după evenimentele din decembrie 1989 (fără a le lua în calcul interimatele), cel puţin şase au fost conduse în mod cert de prim-miniştri a căror apartenenţă la francmasonerie este confirmată: Petre Roman, Radu Vasile, Mugur Isărescu, Adrian Năstase, Călin Popescu Tăriceanu, Mihai Răzvan Ungureanu. Mai mult, în toate guvernele au existat cel puţin doi, trei sau chiar mai mulţi miniştri, despre care se ştie cu certitudine că sunt masoni: Sorin Frunzăverde, Victor Babiuc, Adrian Năstase, Teodor Meleşcanu, Adrian Severin, Mircea Geoană, Mihai Răzvan Ungureanu, Doru Ioan Tărăcilă, Ioan Rus, Ion Caramitru, Gavril Iosif Chiuzbaian, Ioan Talpeş sau Dan Ioan Popescu, fiind doar o parte dintre aceştia.”

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: