27 iunie 2012

Dai în mine, dai în tine, dai în fabrici și uzine



Adică, chipurile, situația din România, cu USL, e totuși ceva mai bună decât cea din Ungaria, cu FIDESZ, dar începe să semene tot mai mult cu ea.

Cum a fost nițel atinsă clica Soros de la ICR, sar de fund în sus comilitonii, printr-un organ de presă al stângii din SUA, The New York Times. N-are importanță motivația reală a USL (electorală), și USL ar aduce acolo tot același tip de kulturnici, a arătat deja cum abordează istoria și cultura națională, pentru cine a vrut să vadă.
New York Times: "Noua situatie din Romania seamana tot mai mult cu cea din Ungaria, unde un guvern nationalist de dreapta a inasprit controlul asupra libertatii de exprimare si asupra culturii"
"Noua situatie din Romania seamana tot mai mult cu cea din Ungaria, unde un guvern nationalist de dreapta a inasprit controlul asupra libertatii de exprimare si asupra culturii. Romania este diferita de Ungaria in cel putin un aspect: noua coalitie este o alianta intre partide de stanga si centru-dreapta, conduse de Prim-Ministrul Victor Ponta din Partidul Social-Democrat, care este asociat cu Ion Iliescu, un batran apparatchik comunist de 82 de ani".

4 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Comm pe Hotnews:
"Nu exista prieteni exista numai interese -spunea odata un mare politician .
Romania e vanata, urmarita, de hapcaii lumii, pentru
a mai smulge o bucata din bogatiile ei. Clasa politica
e jalnica , face orice pentru puterea lor si mai nimic pentru romania. Vom asista pana in iarna la cele mai
josnice atacuri in mediul politic iar victima sigura va fi romania . Suntem amenintati cu comunismul si ideia
prinde la fraeri. Citim un articol de undeva si ne umezim de emotie ca tot fraerul. Strigam nu ne vindem tara si am ramas cu aproape nimic din ea...
Cand citim ceva bun despre romania sa stiti ca de fapt e de rau iar cand romania va fi criticata sa stiti ca s-a facut in tara ceva care nu le convine lor, celor cu interese aici.
Cat a pierdut romania in ultimii zece ani ?
Cine a aparat romania ?
ASTA E REALITATEA ! "

Riddick spunea...

Sunt două blocuri care se ceartă între ele (PDL și USL), ca nu cumva să apară alternativa reală.

Riddick spunea...

Să ți se sugereze că trebuie să optezi doar pentru una din cele două variante.

Dar după ce a treia forță va intra în parlament, lumea va afla că există alternativa.

Crystal Clear spunea...

Sa dea Dumnezeu ,o data si odata !


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: