28 iunie 2012

Anihilarea completă a României se votează, la unison, de către putere şi opoziţie



În timpul acesta, duios sesiunea parlamentară trecea şi legile care permit anihilarea completă a României se votează,la unison, de către putere şi opoziţie…  

Da, Adrian Năstase trebuie trimis la închisoare. Dar nu pentru un mizilic, ci pentru subminarea economiei naţionale, înaltă trădare, actiuni impotriva ordinii constituţionale, comunicarea de informaţii false,  nedenunţarea unor infractiuni contra securitatii naţionale… Cam câţi ani de închisoare s-ar strânge? Dar nu va fi niciodată condamnat pentru aşa ceva. De ce? Pentru că majoritatea acestor infracţiuni au fost comise în cârdăşie/parteneriat cu mare parte din actuala clasa politică, în frunte cu Traian Băsescu.

  Astărăstoae: Voi propune sesizarea organismelor internaţionale în cazul Adrian Năstase

Opt sesizări penale depuse la Parchet, pe numele lui Ponta 

Parchetul a confirmat astăzi 5 sesizări pe numele lui Victor Ponta, 4 dintre acestea fiind semnate, iar una trimisă prin email, anonimă. O singura persoană a fost confirmată sub numele de Marius Mistreţu, un blogger din Japonia, care a depus sesizare pe numele premierului. Mistreţu a devenit cunoscut după ce a relatat live cutremurul din Japonia pentru România.

   De ce a vrut Ponta să controleze Monitorul Oficial

Dacă Ponta s-ar fi dus la Consiliul European de la Bruxelles dupa publicarea deciziei in Monitorul Oficial, ar fi savarsit infractiunea de uzurpare de calitati oficiale, care se pedepseste cu inchisoarea, după cum spun specialiştii consultaţi de Rl. Insă, MO era în subordinea Camerei Deputaţilor, unde presedinte este Roberta Anastase, care ar fi putut găsi pârghii ( folosind o metodă practicată şi în alte situaţii, mai ales de PSD) de a publica rapid doar minuta Curţii Constituţionale, fără motivarea deciziei. Ca să se asigure că nu se întâmplă astfel de"accidente", după cum ne-au spus chiar surse din PSD, liderii partidului au lansat in spatial public faptul că Monitorul Oficial trece prin ordonanţă de urgenţă, în subordinea guvernului sub pretextul obisnuit in astfel de situatii: stoparea neregulilor extreme de grave de acolo. Aceste acuzaţii nu au fost însă şi probate.

Șah la Băsescu: USL va cere revocarea a patru judecători ai CCR, înainte de suspendare 

Frunda: Vom modifica atributiile CCR, in mod cert  

Senatorul UDMR are si solutii la problemele pe care le-a enuntat. "Trebuie modificata Constitutia in acest sens, pe sistemul german, as face Curtea Constitutionala parte a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, sa fie formata din judecatori profesionisti. In momentul in care vom revizui Constitutia se va ridica si problema aceasta, in mod cert", a promis Frunda.  El a refuzat sa comenteze decizia CCR in privinta reprezentarii Romaniei la Consiliul European, insa este de partea lui Victor Ponta, in conflictul cu Traian Basescu. "Situatia este o rusine pentru Romania, problema trebuia lamurita. Consiliul European nu are personalitate juridica europeana, nu se impune reprezentarea Romaniei la nivel de presedinte, este un organ de lucru al UE, deci acolo ar trebui sa fie prezent premierul, el trebuie sa plece, el are responsabilitatea, cu ministrii de resort", a concluzionat senatorul UDMR.

5 comentarii :

Riddick spunea...

Țambalagiii media ai "celor două" tabere nu scot o vorbuliță despre ce mandat ar fi avut cei doi de dus la Bruxel.

Ce susțin ei face trimitere la articole din Codul Penal, secțiunea siguranță națională.

Crystal Clear spunea...

Pana unde au putut sa ajunga : mutarea Monitorului Oficial...
NUmai si numai caterinca , iar intre timp habar n-avem ce s-a discutat azi la CE

Anonim spunea...

Asta-i blog sau alcov? Doar tu cu Despina scrieti p-aici? :))

Riddick spunea...

Mai intră și trolii. Băsiștii și uslinoșii stau pe bară, nu le convine ce citesc aici.

Crystal Clear spunea...

Ce oftica au !
S-a trezit lumea..Cam toti...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: