10 aprilie 2012

Spune, spune, moș bătrâne...



Spune - caii când se fură ?

Noaptea, pe fulgerătură,
Atuncea caii se fură.


Radu Câmpeanu, după ce a spus că sub Băsescu România trece prin cea mai neagră și mai periculoasă perioadă a sa, ca “om de dreapta”, a declarat următoarele:

 “PRM este un partid de dreapta condus de un foarte bun român, nu poate fi comparat cu PP-DD”. 

În Linie Dreaptă

2 comentarii :

Anonim spunea...

Să ne amintim şi de o altă cugetare a lui Câmpeanu: "Ion Iliescu a făcut şi multe lucruri bune".
http://wp.me/pjejF-2QD

înregistrare video cu conversaţie ţinută pentru ziarul "Adevărul"
http://adevarultv.net/#categoria-la-masa-adevarului-83-video-la-masa-adevarului-radu-campeanu-3769-lista-pagina-1

Riddick spunea...

Pâi nu Ilici l-a pus la PnL în ianuarie 1990 ? Pe 28 ianuarie 1990 a cerut retragerea manifestanţilor liberali din Piaţa Victoriei, iar în iulie a urcat pe scenă la Ateneu cînd a depus Ilici primul jurământ şi a dat mâna cu el un minut, rânjind. Restul opoziţiei şi ambasadorul american Alan Green au boicotat ceremonia.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: