14 februarie 2012

Indiferent cum a apărut chestia asta, e clar că Boc nu mai poate continua ca șef de partid de acum înainte




Boc în curu' gol

Nu ar trebui să aștepte până la campanie, când vor apare și celelalte poze, "din alt unghi".

15 comentarii :

Riddick spunea...

Mă întreb dacă nu cumva demisia lui Boc de la guvern nu a fost precipitată de informații interne din trustul Voiculescu, că vor apare acele imagini cu Boc la curu' gol. Probabil s-a tocmit la preț "cameramanul" și s-a tărăgănat tranzacția. O demisie de la guvern pe acest fond nu ar fi putut evita și una de la partid.

Riddick spunea...

E important și timing-ul. Dacă imaginile cu Boc au fost filmate după demisia de la guvern, atunci:
1. Cineva nu-l mai vrea șef la partid.
1.1. Același cineva s-ar putea să-l vrea acolo pe MRU.
2. Altcineva a făcut filmarea, ca să se presupună apoi punctele 1 și 1.1.

Crystal Clear spunea...

Eu cred ca filmul este motivul santajului si asistam la o modalitate de a schimba o persoana aleasa prin vot cu una aleasa de "elitele" depravate...

Crystal Clear spunea...

Vom vedea.
Circul asta apare dupa corul sclavilor :" Multumim, Emil Boc"....

Riddick spunea...

Am văzut și eu pagina aia FB și mi s-a făcut scârbă. "Mulțumim", pentru ce ?!

"Aleasă prin vot" la un congres măsluit. Toată lumea știe cum s-au triat 1300 de delegați convenabili în loc de 4000 din filiale. Au trădat în BPN Flutur, Oltean și alți 2-3, de s-a înclinat balanța spre congres cu număr redus de delegați.

Crystal Clear spunea...

Ma refeream la "ales" ca si candidat la locale..., de populatie, nu la circul de la congres..
MRU nu va fi ales niciodata de populatie.Este extrem de antipatic , arogant si dispretuieste oamenii..

gogu spunea...

Problema poate fi tratata in registru comic si registru serios. Pe mine ma intereseaza ala serios, cel comic fiind, de fapt, cinic(cum se poate simti un om, inevitabil complexat din cauza ''gabaritului'',daca se mai vede si la tv in costumul lui Adam !)
In registru serios as reitera ce spunea cineva la tv: ce s-ar fi intimplat daca cel ce a pus camera intr-un vestiar situat la subsol, punea ceva care sa scuipe plumb, sa zicem ?
Nu e de gluma, indiferent ce simtim noi fata de Boc ! La fel se punea problema cu motociclistul Tariceanu sau altii care se dau cu snowmobilul pe pirtie etc !
Orice am zice , nu sintem o tara normala fiindca ne conduc astfel de oameni !
Si timpul trece, trece si nu ne mai ia in seama !

Riddick spunea...

Am impresia că se vor mai ivi asemenea pățanii tot mai des de acum încolo.

Crystal Clear spunea...

IRESPONSABILI !
Infantilism politic

Crystal Clear spunea...

Boc a zis ceva pana acum ?

Riddick spunea...

Din câte știu, nimic. Au ieșit "cățeii".

Anonim spunea...

Salut riddick!
Io am o mare nedumerire, si anume care-i treaba cu Boc in fundul gol? Chestia e ca si io ma duc sa fac sport la o sala, si din cand in cand imi schimb lenjeria. E o chestie destul de obisnuita, din cate am vazut, iar operatia asta se desfasoara in vestiar. Deci, care-i chestia, ca s-a dus la sala? Ca are un fund (si probabil si ceva in fata)? Ca e om?
Si de ce ar chestia asta compromitatoare?!

Riddick spunea...

Salut !

E vorba de imaginea omului politic. În alte ţări te dau jos militanţii, stafful partidului, dacă nu îţi conservi imaginea personală.

Trebuie să emane forţă, seriozitate, nu să fie prilej de băşcălie. Şi nu am spus că ar fi ceva compromiţător. E ceva jalnic.

Anonim spunea...

Cred ca perceptia asta prin care punem conducatorii pe un piedestal (trebuie sa emane forta, seriozitate etc.) este eronata pentru ca este terenul fertil pe care se dezvolta cultul personalitatii si pentru ca se constituie in piedici autoimpuse intr-o comunicare presupusa libera intr-un context democratic.
Eu cred ca nu este nimic jalnic si nici descalificant in a fi gras, pitic, urat, dezbracat etc. atata vreme cat se prezuma ca esti o fiinta umana.
Respectul, seriozitatea, autoritatea se castiga prin rezultate, prin atitudini si nu pot fi demontate cu imagini de genul asta, decat in cazul unor subiecti care-si imagineaza ca primul ministru nu se screme cand se duce sa-si faca nevoile.
In orice caz, nu mi se pare ca asta e prilej de bascalie.

Riddick spunea...

De-acum e afacerea PDL, n-au decât să se spele pe cap cu el, pentru mine Boc de multă vreme nu mai reprezenta nimic.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: