24 ianuarie 2012

O fi cine cred eu că ar putea fi ?



Sora lui Cristian Preda, Caterina Preda (profesoară la Universitate) a semnat petiţia contra Ungariei a Grupului Spinelli ?

 

Asistenta de la Parlamentul European a lui Cristian Preda, Alina-Roxana Gîrbea, este membru al Grupului Spinelli, organizaţie care militează pentru abolirea statelor naţionale şi pentru crearea unui "stat european".

UPDATE:  

La pagina 26 a petiției s-ar putea găsi și semnătura lui Zoe Petre, fost consilier prezidențial al lui Emil Constantinescu. Poziția nr. 759:

759*****ZoeBucarestRoumanieroumaineprofesseur d'université

Sunt din ce în ce mai sigur asupra identității celor două persoane, numărul asteriscurilor corespunde cu numărul de litere din numele de familie.

2 comentarii :

Anonim spunea...

Dar de ce se pun asteriscuri? Oamenii care semnează petiţiile nu-şi asumă deschis punctele de vedere pentru care semnează? Le e teamă că vor fi prigoniţi pentru că au semnat petiţia?

Riddick spunea...

Probabil asta este politica celor care au inițiat petiția.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: