09 decembrie 2011

"Există un loc liber la curățat cartofi"



Via Conu Mişu

Lagărul UEist s-a construit

Circul politic în care a eșuat dezastrul economic, produs al jafului incredibil prin care bancherimea a transferat o mare parte a planetei (cu tot cu locuitori) în buzunarul propriu, continuă cu agenții globaliști Merkel-Sarkozy (bad cop, good cop sau invers, amîndoi joacă prost și nu se înțelege) care forțează apariția statului unic ueist, ca soluție pentru… nimic.

Stat ce a fost predat la roșu, finisajul nu e gata încă, bancherimii (vezi numai ultimele numiri de premieri și cea a eurobancherului-șef).

Nu cred că Adrian Năstase are remușcări pentru ce a făcut cu constituția României în 2003, cu toate că înțelege bine, spre deosebire de mulți alți colegi politici de-ai dumnealui, gravitatea actului prin care a renunțat la suveranitate. El și complicii de atunci, nația nu știu cît a înțeles, nu știu cîți s-au informat, că pregătire corectă nu a existat. Dar știu că nu a ieșit referendumul decît printr-o fraudă clară (vot prelungit ilegal la două zile), ajutată de complicitatea liberalo-pedistă din opoziția de atunci, care a îndemnat lumea să voteze “nu” dar să participe la referendum (neparticiparea echivalînd cu un “nu” mult mai puternic avînd în vedere necesitatea unei prezențe de peste 50% din întreg electoratul). Mesajul public, pentru că fidelii lor au primit îndemnul să voteze și să facă propagandă pentru “da”.

Acesta a fost punctul în care s-a pornit pe calea dezastrului garantat. Aici s-a aflat sursa răului pentru noi. Faptul că și alte nații, mai puternice, au fost eventual călcate în picioare rămîne, în ultimă instanță, problema lor.

Nici remușcare nici eșafod. Permiteți atunci să vă urez bun venit în blockhaus-ul cu numărul 26 (sau 27) din lagăr! Ne pare rău, avem kapo potrivit, pe nea Băse, dar există un loc liber la curățat cartofi.

17 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Super titlu !

:)))))

Riddick spunea...

:)

turmentat spunea...

Coane, nu te inteleg. Ti-ai identificat gresit inamicul si mergi voios in bratele celorlalti (la fel ca sarbii, care si-au indreptat toata ura pentru razboaiele din '90 catre SUA si acum merg in ritm de sarba spre Germania ;)).

La ora asta nu am prea multe date, doar limitarea deficitului si restrictii privind imprumuturi; poate or mai fi si altele, dar nu le stiu.
Legat de astea doua, e similar cu modelul la scara mica dintr-o familie: iti intinzi cheltuielile atat cat iti permite venitul, iar imprumutul il faci la buna intelegere cu soata.

Important ! Jaful bancherilor nu ar fi putut avea loc nicicum daca nu ar fi existat imprumuturile.

Cand tu, cu manuta ta, ai depus cererea de intrare intr-o 'gasca', atunci tu, sau oricare din membrii gastii, renuntati de bunavoie la suveranitate in beneficiul grupului.
Nu poti iesi fara sa fii stingher sau sa te arunci in bratele altei gasti, dar atunci vei fi tratat ca un tradator si de unii si de altii...

P.S. Ca alternativa, 600 de lei (atat era cand ma interesam pentru diversi), cerere de renuntare la cetatenie si asezarea la coada cea mare cat Siberia pentru viza de URSS - sa vezi acolo democratie si suveranitate...

Riddick spunea...

Turmentatule, nu ţine cioaca ta cu URSS, acolo merge Germania (eu am depus de vreo trei ori cerere la Visa Lottery USA, fără succes):

   Rusia, în „Triunghiul de la Weimar"

          

(februarie 2011)
  

După reuniunea de marţi, de la Varşovia, a liderilor statelor din „Triunghiul de la Weimar“, din care fac parte Franţa, Germania şi Polonia, preşedintele polonez, Bronislav Komorowski, a anunţat că l-a convins pe omologul său rus, Dmitri Medvedev, să participe la următoarele summituri ale acestei iniţiative.

Nikolas Sarkozy şi Angela Merkel au fost încântaţi de perspectivă. Această invitaţie este primul semn concret de îmbunătăţire a relaţiilor dintre Moscova şi Varşovia, scrie analistul rus, Andrei Fediaşin, citat de Ria Novosti.

Pentru a aprecia la adevărata sa valoare importanţa acestui gest, trebuie spus că cei douăzeci de ani de existenţă a „Triunghiului de la Weimar" au fost marcaţi de multe dezamăgiri. Până acum, Varşovia, Berlinul şi Parisul nu au reuşit să creeze o alianţă durabilă, care să poată deveni motorul unei Europe extinse, scrie „Gazeta Wyborcza".

Eşecurile din trecut sunt datorate în primul rând ambiţiilor politice excesive ale Poloniei, şi în al doilea rând viziunii pe termen scurt şi lipsei de interes din partea liderilor germani şi francezi, care ne-au considerat multă vreme ca rude sărace, subliniază publicaţia poloneză.

Crystal Clear spunea...

@Turmentat
In URSS ne duce Germania fara viza, cu lagar cu tot ...

La Loterie am depus si eu cerere .Sa vedem ce iese.
Mai caut si alte posibilitati legale.

Las'ca ramaneti, voi muuuuuult mai fericiti, fara carcotasi,intr-o deplina armonie .N-o sa va mai deranjeze nimeni din visat.
Cand o sa va treziti va fi prea tarziu si o sa muscati pamantul.

Anonim spunea...

Coane, bancherimea nu a jefuit planeta (doar) prin incurajarea traitului pe credit. Apropo, acum nu mai se incurajeaza acelasi lucru? Cu ce bani crezi ca au cumparat americanii de black friday, cu aia de cosnita?

A facut-o cind a multiplicat abracadabrant banii fictivi (in mod legal pot imprumuta de 10 ori peste cit detin), cind s-a lansat in speculatii cu "instrumente financiare" - scheme piramidale, escrocherii aprobate tacit de cei care, cica, supravegeheau -, a facut-o cind a devenit "jucator" la burse, indirect, a facut-o cind si-a mutat ciracii din sefia corporatiei financiare in guvern si invers. Prostirea omului obisnuit, momit sa cheltuiasca peste cit isi permite, la fel ca insistenta cu care se arata cu degetul numai spre "prostime", ascunde corpul iceberg-ului.

Se poate inlocui timpul trecut cu cel prezent, ca viitor nu mai avem oricum.

Cei care economisesc sint pedepsiti sistematic, de multi ani, cu dobinzi care nici nu tin pasul cu inflatia, iar acum sint ostateci, traind sub dubla amenintare a falimentului bancilor si a prabusirii valorii monedei (oricare din ele). De ce ar economisi atunci? Din masochism?

N-am prea inteles, de ce sa plec eu din tara mea si sa nu-i gonesc, cu suturi in cur, pe banditii straini ?

Ca sa ma exprim cult, urinez pe gasca de banditi ueisti, iar tilhar tradat poate fi, cel mult, un oximoron. Nu la fel de puternic ca tilhar cinstit, dar nici prea departe.

Riddick spunea...

Noroc, Coane ! :)

Fazele cu Visa Lottery erau ante 2005, cam aşa ceva.

Acum examinez alte variante, să stau în coasta lor şi să le dau la cap la momentul potrivit.

Crystal Clear spunea...

De plecat nu-mi da inima ghes sa plec DELOC .Am mai emigrat o data si m-am intors.Ma simt bine unde m-am nascut si-mi place.
Daca voi face pasul asta va fi numai si numai din considerente politice.
Pana atunci stau si eu pe baricade,cat pot si eu....

Radu Humor spunea...

Am incercat sa pun asta la Conu Mishu, dar n-a intrat :
Astia se cred atat de siguri pe ei, ca ca (merge-asa!) si-n alte dati o vor lua peste bot !
Ceea ce se intampla acum sfideaza orice inchipuire, felul in care se numesc de fapt ( ca alegerile sunt doar pretext) cei care conduc tarile Europei , numai dintre urmasii lui Israel sau rude cu ei, arata o obraznicie si o aroganta specifica celor care se si vad cu toti sacii in caruta.
Daca din partea noastra a europenilor se pare ca nu mai intampina prea multa rezistenta, de castigat au fcelelate mari puteri China si Rusia in primul rand, care le pregatesc deja antidotul,
Si dupa aia iar se vor plange ca are lumea ceva cu ei ca-s taiati prinprejur si nu pentru ca sunt procedeaza ca niste veritabili samsari distrugand orice bruma de onoare si bun simt, ataland pe taraba intreaga gama a tarelor lor atat de paguboase pentru omenire.
America din pacate va avea prima de suferit din cauza situatiei deplorabile in care au adus-o iudeomasonii :
Peste 85 % din congresmani sunt din poporul ales ( sa distruga lumea!), FED-ul ce se vroia o banca nationala, este doar o banca privata, cu bani americani si cu proprietari necunoscuti !
Biet popor !
Intemeietorii Americii se intorc in mormant cand vad pe ce maini a incaput creatia lor !
Incerc la tine...

Riddick spunea...

"N-a intrat" ? Poate are moderare, şi apare mai târziu.

Ai o fixaţie cu Israel, e mai complicată treaba, nu e chiar aşa cum o spui tu la modul general.

Soros e atipic în schema asta, de exemplu.

Crystal Clear spunea...

Ei, na !

Cand se supara nora-mea pe fii-miu zice ca eu sunt de vina ca l-am nascut.....

corneliu spunea...

Sper sa fie izolata Marea Britanie complet, in sensul ca sa se puna taxe pe orice tranzactie intre Marea Britanie si Europa. Tranzactii comerciale, financiare, interbancare... absolut tot.

Sa vezi atunci show.

Riddick spunea...

...iar eu sper - ba nu: știu ! - ca idioții de genul tău să fie o specie pe cale de dispariție.

corneliu spunea...

De ce imi zici idiot?

Riddick spunea...

Pentru că faci jocul unor cercuri care sunt contra României, fie și indirect, fie și inconștient, prin părerile de genul aceleia pe care ai scris-o aici. Adică, cum, trebuie acceptat tot ce spune UE ? Și dacă România, cândva, va considera că nu-i mai convine ceva - ce, să se ia măsuri contra ei, nu ?!

corneliu spunea...

Mie mi se pare ca tocmai tu faci jocul bancherilor din city-ul londonez, plini de bani rusesti si chinezesti, care prospera capusand piata financiara europeana.

Atunci eu cum pot sa-ti zic, ca sa nu ma banezi?

Riddick spunea...

Hai sictir, prostu' dracului. Să nu mai apari p-aci.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: