09 octombrie 2011

GeRussia



O serie de patru hărţi geopolitice a apărut pe site-ul specializat pe politică internaţională, Heartland: Euro or not euro, GeRussia, Global Germany şi Germany and Europe.
Aleksandr Dughin: "Crearea axei Berlin – Moscova, ca o construcţie occidentală portantă a Imperiului Eurasiatic, presupune câţiva paşi serioşi privind ţările Europei de Est situate între Rusia şi Germania"
Extrase din lucrarea geopoliticianului rus Aleksandr Dughin, “Bazele Geopoliticii” (Moscova, 1997)
GeRussia:


click aici pentru imaginea la mărimea maximă

6 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Pana unde-i duce mintea pe banditii si teroristii astia internationali !
Trebuie sa scapam cat mai urgent de ei.Acum s-au imbogatit, s-au aliat cu germanii.Impreuna aduc numai catastrofe... Nu-i de ajuns prin cate au trecut parintii si bunicii nostri.Acum trebuie sa ne organiam ca sa nu trecem si noi si copii nostri prin aceleasi tragedii,daca nu mai mari !

Riddick spunea...

Chestiunea este EXTREM de gravă. Să vedem votul polonezilor, vor fi exit-poll-urile din clipă-n clipă.

Crystal Clear spunea...

Da ,sa vedem.N-am avut timp azi sa urmaresc

Crystal Clear spunea...

Numai vesti proaste ;

http://www.romanialibera.ro/actualitate/europa/liberalii-aflati-la-putere-au-castigat-scrutinul-legislativ-din-polonia-exit-poll-240468.html

Riddick spunea...

Nu s-au învăţat minte polonezii, nu s-au învăţat minte...

Sa vedem cifrele finale, s-ar putea ca actuala coaliţie a lui Tusk să nu aibă, totuşi, majoritate, poate va mai trebui un aliat (nu că nu l-ar obţine, dar asta arată jegul în care se complac partidele din PPE).

Crystal Clear spunea...

Vom vedea.
Peste tot a o mocirla de nedescris...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: