11 septembrie 2011

TVR face propagandă pentru Iran chiar pe 11 septembrie



Sub pretextul  Festivalului "George Enescu", TVR şi TVR Cultural fac propagandă pentru Iran chiar în ziua de 11 septembrie. Directorul TVR Cultural este Daniela Zeca-Buzura, fiica "academicianului" Augustin Buzura, kulturnic de-al lui Ilici. A fost numită în funcţie pe timpul lui Tăriceanu, dar reconfirmată, ba chiar avansată după 2008. Fostul director al TVR, Tudor Giurgiu, intenţiona să o demită, dar ulterior a renunţat.

Piaţa Festivalului găzduieşte trei zile de confluenţe culturale. Astăzi, concertul lui Grigore Leşe, alături de ansamblul din Iran. 

Muzica Şeherezadei
 
Despre Iran se va vorbi în acestă seară de la ora 21.30, când TVR Cultural aduce documentarul "Din Esfahan, cu dragoste", realizat de Daniela Zeca-Buzura. "Am fost în Iran ca autor al romanelor «Istoria romanţată » şi «Demonii vântului» şi ca ziarist de televiziune. Ipostaza de scriitor a născut fotojurnalul de călătorie «Zece zile sub val»", a spus aceasta.
Amir Heidarkhodaee, Hossein Sanaei Sedeh, Mohammad Saleh Zamani şi Mehdi Aminian sunt tinerii din Iran ce vor susţine astăzi un concert alături de Grigore Leşe. Instrumente lor au făcut, la repetiţii, improvizaţii venite parcă din alte timpuri. 

6 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Elitele intelectuale romane !
ICR ce face ?

Comentariu la EVV

11 septembrie, 08:20. Tanti Veta

Mai reprobabila mi se pare prostitutia intelectuala a unui Cartarescu, Patapievici ori Plesu decat munca fiscalizata prestata de aceste fete. Macar din munca fetelor se mai platesc niste pensii, pe cand prestatia intelighentilor este orientata strict pentru satisfacerea burdihanului si orgoliului propriu , in detrimentul interesului general.



http://www.evz.ro/detalii/stiri/mii-de-studente-din-romania-carne-de-tun-in-industria-porno-945073.html

Crystal Clear spunea...

Mi-a trecut din intamplare prin fata ochilor articolul depre videochat care a devenit o mare afacere in Romania

Riddick spunea...

Colcăie trădarea de sus şi până jos prin toate cotloanele statului. Trebuie o muncă uriaşă pentru curăţarea "grajdurilor lui Augias", chiar dacă anumite balegi par mai "parfumate".

Nicio grijă, venim după voi cu lopata, găleata şi furtunul cu apă !

Tanti Veta a spus ce a spus, de parcă aş fi spus chiar eu.

Crystal Clear spunea...

Cat de trist si reprobabl este sa descoperi tradarea intelectualilor...

Crystal Clear spunea...

Pot sa share-uiesc si eu postarea asta pe FB ?
Vad ca n-ai adus-o acolo.

Riddick spunea...

Sigur că da. Nu încarcă "networked blogs", nu ştiu de ce. S-a mai întâmplat.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: