28 august 2011

Certificatele verzi servesc finanţării comunismului mondial



România a aderat la Protocolul de la Kyoto datorită lichelismului liderilor săi şi inexistenţei societăţii româneşti, atomizată şi parţial clientelizată de diverse grupuri politico-economice care îşi spun partide. În urma acestui Protocol, energia electrică pe care o consumăm este mai scumpă.

http://4.bp.blogspot.com/-tJrMQyRLm6o/TbVURuXAAxI/AAAAAAAACi8/kYb8ES8e01g/s1600/GlobalWarming_Vodka_Bottle.jpgEste de fapt o schemă de transfer financiar la nivel global, de la statele industrializate şi democratice occidentale către aliaţii ruso-chinezi şi acoliţii acestora din Lumea a Treia. Rusia a aderat ceva mai târziu la Protocol, şi nu s-a retras, deşi circulau asemenea zvonuri. SUA nu participă, şi bine fac: ce, să dea bani inamicilor "ca să aibă voie" să ţină activitate industrială pe teritoriul naţional, precum fac majoritatea statelor UE ?

România liberă:
România a fost suspendată de la tranzacţionarea certificatelor de emisii de carbon- este decizia confirmată a Comitetului ONU de Conformare al Protocolului de la Kyoto, transmite Agerpres, citând Ministerul Mediului şi Pădurilor.

Întrebat cum comentează declaraţia premierului Emil Boc care a avertizat că va cere demisia şefului ANPM dacă tranzacţiile cu certificate verzi vor fi suspendate, Iosif Nagy a evitat să dea un răspuns, precizând totodată că între anii 2008 şi 2010, nu s-a vândut nici măcar un singur astfel de document.

Acesta a spus că nu ştie numărul exact de certificate pe care România le are pregătite pentru tranzacţionare pe pieţele externe.

Ministrul Mediului şi Pădurilor, Laszlo Borbely, îşi exprima speranţa, în urmă cu o lună şi jumătate, ca România să nu fie suspendată de pe piaţa tranzacţiilor certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră. Deşi comitetul respectiv a constatat că statul român nu a respectat în întregime indicatorii din raportările anuale privind poluarea, ministrul Mediului şi Pădurilor nu crede că România ar putea pierde această afacere, în valoare de câteva sute de milioane de euro.

Potrivit şefului MMP, România are 300 de milioane de unităţi pe care le poate vinde, dar pe piaţă 'este o ofertă destul de puternică din partea altor ţări', cum ar fi Rusia sau Ucraina. [desigur, destinatarii principali ai fondurilor provenite de la Occidentul industrializat !]
Chiar crede cineva că statele au acum bani de dat pe prostii precum "certificatele verzi" ?

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: