28 mai 2011

"O delegaţie prestigioasă"



Mă întrebam dacă o fi fost cineva de la PDL la întrunirea dintre "partidele europene" şi PC Chinez (Ponta a fost).

Mi se pare normal să vină delegaţia chineză la PSD, la Fundaţia Ovidiu Şincai a PSD, ori la MAE (adică, la nivel de stat).

Să ne înţelegem. Nu zic să nu ai relaţii cu China la nivel de stat - relaţii diplomatice, economice, militare (doar la nivel de protocol), culturale, sportive, dar ce să ai de discutat cu ăia la nivel de partid, ba încă "de dreapta", cum s-a întâmplat cu vizita "delegaţiei prestigioase" chineze la fundaţia PDL, Institutul de Studii Populare ?

Un motiv în plus pentru care nu voi vota cu vreun partid din PPE la viitoarele alegeri europarlamentare, oricum s-ar numi acesta (dacă vor mai fi alegeri europarlamentare). Şi nici cu vreun alt partid din eurosistem (PPE-PES-ALDE-Greens-GUE/NGL).

Guvernul Boc, prin MAE şi MECTS, a cenzurat de mai multe ori, la cererea ambasadei RP Chineze, manifestări culturale din România care nu erau pe placul chinezilor.

PDL ajunge uşor-uşor o chinezărie ieftină. Pătrăşconiu mai are puţin şi devine pătrat. Ce-i cu aia în mini-jupe pe-acolo ? Ai comis-o, nea Aligică. Pssst... n-aţi vorbit nimic despre Tibet, n'aşa ? ;-) Se putea să lipsească Big Brotherul KAS ? (click to zoom)
"ISP a primit, luni, 23 mai, vizita unei prestigioase delegatii a Centrului pentru Studiul Lumii Contemporane din China. Delegatia a fost condusa de  Dl. YU Hongjun, ministru adjunct al Departamentului Internaţional al Comitetului Central al Partidului Comunist Chinez, director al Centrului de Studii Mondiale Internaţionale. In cadrul discutiei care a avut loc cu ocazia acestei vizite, au fost abordate teme diverse, precum relatiile la zi Romania-China, organizarea sistemelor de partide din Romania si din China [ce glumă sinistră ! a se observa pluralul...], situatia din Orientul Mijlociu si din vecinatatea estica a Romaniei.

Delegatia ISP a fost reprezentata de Valeriu Stoica, Cristina Traila, Thomas Kleininger, Marian Zulean, Dragos Paul Aligica, Cristian Patrasconiu, Irina Roventa. A fost, de asemenea, prezent si reprezentantul Fundatiei Konrad Adenauer, Florin Sari".

24 de comentarii :

Crystal Clear spunea...

Cel de langa Aligica este Thomas Kleininger-sorosistu?

Crystal Clear spunea...

Minijupa este cred Irina Roventa.
O avea vreo legatura cu europarlamentara de la PSD?

Riddick spunea...

Da, Kleininger. Nu ştiu dacă o fi vreo legătură.

Ce mai rânjeşte Sari, în planul secund, ca un imbecil !

Cică ăştia-s dreapta. HUUUOOOO !

Crystal Clear spunea...

Ce treaba are PDL cu : "ministru adjunct al Departamentului Internaţional al Comitetului Central al Partidului Comunist Chinez, director al Centrului de Studii Mondiale Internaţionale" ?

Nemernicii astia descalifica PDL ..
Nu-i mai voteaza nimeni daca o iau pe drumul asta

Riddick spunea...

Au pasat delegaţia la ISP şi la MAE, dar este o implicare a PDL clară.

Ma întreb dacă faza cu 4 mil. de biciclete din China nu s-o fi discutat mai demult şi o fi răsuflat.

Vad că grupul Blaga nu vrea să facă nimic (partid nou), aşteaptă 2012 sau anticipatele, când n-or să îi mai desemneze candidaţi.

Normal era declanşarea planului B (daca îl aveau) din a doua zi a congresului, când nu s-ar mai fi prezentat.

Crystal Clear spunea...

Normal ca Blaga trebuia deja sa inceapa planul B !

Riddick spunea...

Au cedat teren pas cu pas. Când a început "secta" atacurile împotriva lor, în ianuarie 2010, încă aveau majoritate şi puteau riposta, chiar mergând până la a-i exclude pe nemernici, cu toată complicitatea Piticului, care devenise evidentă.I-au facut de comandă în BPN penalii Flutur, Pinalti şi Oltean, cu votarea a 1400 de delegaţi în loc de 4000.

Crystal Clear spunea...

Da, Blaga a spus ca nu pleaca din PDL,etc
N-are curaj.
Lumea este f f f nemultumita .Am vazut azi cand am fost la urgente,la un spital. Daca ai sti ce comentarii sunt privind sistemul de sanatate, de pensii, in genral dspre tot ceea ce reprezinta statul, te crucesti !
Romanii inteleg mult mai multe decat cred politicienii si sunt foarte de dreapta. Un partid national de dreapta ar avea mare succes la noi, acum

Riddick spunea...

M-am lămurit şi cu "BVB". Nişte pomanagii leneşi, fraieriţi de alţii ceva mai iuţi decât ei. Ce dracu' să speri de la ăştia sau de la USL ?

Sunt minim 10-15% eurosceptici convinşi, ireductibili, si tot cam pe-atâţia care nu ies la vot din lehamite sau din lipsă de alternativa. Dacă aceste două forţe se trezesc şi se unesc, îi dăm peste cap pe cei din eurosistem, PDL-UDMR-USL.

Crystal Clear spunea...

Asa este.
Mai stiu pe unul care spune ca e membru si sustine Partidul Poporului numai si numai ca sa obtina un post caldut si sa nu mai munceasca din greu ( munceste in constructii)

Crystal Clear spunea...

Apropos de BVB sunt de condamnat pentru ca au dovedit ca inteleg situatia, dar nu fac nimic s-o schimbe.
Se complac si ei in schimbul unor avantaje personale

Riddick spunea...

Vor vedea ei "rezultatele", foarte curând.

Anonim spunea...

Institutul de Studii Liberale...

Institutul de Studii Populare...

Institutul de Studii Monetare...

Ideea e sa ai ce studia, nu conteaza ce!

Anonim spunea...

Si un link din istorie. Sa vedeti cine preda "Bazele si principiile liberalismului" in calitate de profesor (de fapt director) la Institutul de Studii Liberale:

http://www.liberals.ro/showdetails.php?action=30.04.2001

Riddick spunea...

Toate aceste fundaţii sunt instrumente ale ocupantului politic, economic, geopolitic.

Crystal Clear spunea...

Se tot promoveaza "liberalismul german" pe orice filiera :
"A avut loc un seminar despre idei si principii liberale, la care au fost prezenti Thomas Kleininger, de la Institutul National, si Bogdan Chiritoiu,....

Crystal Clear spunea...

De unde se vede ca Stolojan ( prin Valeriu Stoica) avea planuri mari pentru germanizarea Romaniei.

Fara discutie ca Basescu stia de ele si le-a incurajat

Referitor la strategia PNL, Radu Stroe vorbea despre elaborarea de catre Theodor Stolojan, care este presedinte al Consiliului National PNL, a unui program economic, care se spera sa fie definititvat la mijlocul anului 2002, si care sa constituie o alternativa credibila pentru viitorul Romaniei.

Riddick spunea...

În alte ţări erau luaţi cu paru', sclavii mioritici îi tolerează.

Crystal Clear spunea...

SRI nu "vede" nimic din toate astea ?

Riddick spunea...

Ba bine că nu...

Crystal Clear spunea...

Degeaba...

Riddick spunea...

Postare nouă.

Crystal Clear spunea...

Da, la tradare de tara !

Riddick spunea...

Ach was...
Comentariul meu era de natură pur estetică, nu m-am gândit o clipă că krauţii pot să îşi aleagă o persoană nepotrivită pentru ce au ei de facut, infiltrarea şi modelarea dreptei din România, în interesul Berlinului.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: