15 aprilie 2011

Nebunia "energiei verzi" se apropie de România



Comisia Europeană propune taxarea combustibililor auto şi pentru încălzire, "pentru a stimula dezvoltarea energiilor alternative şi protejarea mediului". De fapt, motivaţia este alta - pentru a face "mai ieftine" aşa-zisele tehnologii verzi, în prezent prohibitive, cerute de activiştii ecologişti şi de politicienii care promovează teoria încălzirii globale provocate de activităţile umane. O trecere bruscă la acest tip de tehnologii ar echivala cu subdezvoltarea.


Această măsură ar intra în contradicţie cu dorinţa guvernului României de a reduce taxele la carburanţi.

La Bruxelles a avut loc recent conferinţa European Regions Energy days, la care s-a formulat ideea ca (euro)regiunile să întreprindă propriile lor măsuri pentru "lupta împotriva încălzirii globale" şi pentru o "Europă prosperă şi sustenabilă". 


"Ai noştri", să zică ei "nu" ? Nu !



Pâi, ce, or fi englezi, ca să ţină cu agenţii economici din ţara lor ?



6 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Propaganda comunista a fost inlocuita de "propaganda verde".
Mai nou vad ca se pregatesc sa dea "Mamei Terra" atribute umane :))))

http://www.nationalpost.com/news/world/resolution+looks+give+Mother+Earth+same+righs+humans/4597992/story.html

Crystal Clear spunea...

Cine putea sa se bage si sa incurajeze campania de crestere a preturilor la combustibil ,enegie, petrol, dupa regia NWO ?

Bineinteles ca Stolojan ! :

http://economie.hotnews.ro/stiri-energie-8504521-theodor-stolojan-pdl-nu-exista-motive-pentru-ingheta-pretul-carburantilor.htm

Riddick spunea...

L-am "filmat" demult pe moş Stolojan, de când făcea lobby pentru ruşii de la Alro.

Crystal Clear spunea...

Complet ridicol sa-si faca reclama cu pectoralii pe plaja :
"A la Putin"

Riddick spunea...

I-a sugerat Raluca Turcan. Pe bune, a şi recunoscut (ea).

Ies din online, revin mai pe seară.

Crystal Clear spunea...

Bosorog nebun !


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: