07 septembrie 2010

Cu cine avem de-a face



Cică PNL este de dreapta, dar este afiliat la gruparea de stânga ALDE în Parlamentul European.

La seminarul ALDE "Censorship and self censorship" (Cenzură şi autocenzură) desfăşurat la Bruxelles în luna iunie 2010, este invitat Julian Assange, fondatorul oficinei Wikileaks, care postează pe internet secrete militare ale SUA şi NATO. Assange este urmărit penal în SUA, dar poate să latre pe la Parlamentul European:




Campanie ALDE pentru drepturi depline pentru gay şi lesbiene (inclusiv căsătorii de acelaşi sex):



Delegaţia ALDE vorbind la Baltic Gay Pride (Vilnius, Lituania, mai 2010):



Şi Renate Weber (PNL/ALDE/Soros) este pentru "diversitate":


21 de comentarii :

Crystal Clear spunea...

Daca tin eu bine minte hackerul ala Assange , cu wikileakes isi ascunde webmasterul in gaura de sarpe intr-un bunker in Suedia.
Are fata de dezechilibrat
Ceilalti cu diversitatea si parada gay mai au un pas pana la zoofilie.
Toate se integreaza in strategia de spalare a creierelor ,dirijare si manipulare a energiei sexuale dand iluzia libertatii goale .O "empty freedom" care te face vulnerabil.
Oricata propaganda vor face tembelii astia populatia nu va accepta astfel de manifestari pentru ca ele sunt impotriva naturii - asa nu se poate perpetua specia. Simplu

Riddick spunea...

Assange ştie el ce ştie, de nu postează nimic de la israelieni. Dispărea de-a binelea. Cu maimuţoiul de la Casa Albă şi cu macacii din UE ţine maneaua.

Crystal Clear spunea...

Se pare ca blogul tau dejanjeaza pe multi :))

Din partea mea ai cele mai entuziaste aprecieri !

Este un mare privilegiu sa pot gasi astfel de informatii interesante si palpitante pe un blog romanesc si ma simt mandra de asta.Mai ales ca ai stiut sa combini si partea externa pe NR -unde extragi esentialul si ni-l dai mura-n gura :).
Blogul este dovada de mare si profund profesionalism.
Mergi tot inainte !
Felicitari :)

Riddick spunea...

Au intrat nişte troli cu IP de Bucureşti în engleză, le-am răspuns politicos, în engleză ("expats" ...hohum...), după care au spamat, deci i-am trimis la origini. În română. ;-)

Crystal Clear spunea...

Atat ii duce mintea..

Riddick spunea...

Eu ştiu cine a fost. Şi ştiu că ştie că ştiu. ;-)

Crystal Clear spunea...

Atunci bine l-ai facut :)

Rational Idealist spunea...

Definitia pe care o dai tu dreptei (militarista, corportatista, xenofoba, anti-gay etc.) este de fapt definitia unei parti a dreptei, mai aproape de ceea ce numim zona conservatoare (nu spun ca toti conservatorii au toate "calitatile" de mai sus). Exista si o alta dreapta, cea liberala, care este social "progresiva" - nu-mi place termenul asta - iar economic pentru piata libera; istoric in unele tari a fos categorisita ca fiind "stanga", dar in Europa continentala stim mai bine. E pur si simplu o chestiune de definitie. ALDE este dreapta liberala, PPE dreapta conservatoare. Nu are PPE monopolul dreptei.
Partidele liberale uneori se aliaza cu conservatorii impotriva stangii (in Germania de ex. sau acum in UK), alteori cu stanga impotriva conservatorilor (de ex. Ungaria). Depinde ce miza principala a momentului.

Riddick spunea...

Definiţiile acelea presupui tu că le-aş da eu (mă deranjează în special aceea de "militaristă", de parcă preocuparea pentru siguranţa naţională ar fi o ciudăţenie în cel mai bun caz, dacă nu un extremism).

Am o părere proastă despre PPE, doar un pic mai bună decât cea despre ALDE. NU voi mai vota la urmatoarele alegeri europarlamentare (sper să nu mai aibă loc niciodată!) pentru vreun partid din PPE. Dacă atunci, în 2014, nu va fi vreun partid din România în ECR sau EFD, nu voi vota.

Mă întreb dacă merită ALDE să-şi dispute votanţii "anormali" cu socialiştii, comuniştii şi cu verzii.

Oare de ce nu susţine PNL în România campaniile pro-LGBT ?

A, iar faza aia cu invitarea fondatorului Wikileaks, este descalificantă.

Crystal Clear spunea...

Se dovedeste inca o data ca este postare despre "liberali" care deranjeaza :)

Pacat ca n-ai gasit speech-ul Monicai Macovei ( era aici sau in alta parte?)

Tipa se ascunde ,nu se expune prea mult.
Vrea sa fie printre cei care dau loviturile finale din interiorul PDL

Vom avea cu siguranta si alte surprize

Riddick spunea...

De fapt, această postare mi-a fost inspirata de o alta, de pe blogul lui Bernard Noghiu, care se declara dezamăgit (ţţţ...) de Renate Weber, în legătură cu discursul despre "oprimarea presei în România":

http://bernardnoghiu.wordpress.com/2010/09/09/scaunul-corupe-omul-cazul-renate-weber/

"Fără însă a face apologia documentului CSAT şi fără a apăra, Monica Macovei a venit cu un răspuns foarte bine pus la punct şi cu o prezentare în detaliu a situaţiei mass-media de la noi şi apartenenţa acestora. Un discurs documentat a avut mai mult succes în PE decât ar fiu avut în Parlamentul României".

Riddick spunea...

Caut intervenţia lui MM, dar nu am găsit nimic deocamdată.

Crystal Clear spunea...

Cred ca am pierdut un comentariu .Era raspuns pentru Rational-l-a facut direct si nu l-am salvat.

Daca nu-l gasesti voi incerca sa-l refac.
Maine sunt plecata si vin tarziu.

Riddick spunea...

"Monica Macovei (EPP, Romania) appeared to breach the line of her party group by denouncing collective expulsions. However, she spent the rest of the seconds attributed to her criticising her country's authorities for not having done enough for the Roma".

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:z1fU4MBxr5IJ:www.euractiv.com/en/socialeurope/commission-buys-time-roma-controversy-news-497555+macovei+epp+september&cd=5&hl=ro&ct=clnk&gl=ro&client=firefox-a

Riddick spunea...

Nu apare niciun comentariu pt. Rational Idealist.

Crystal Clear spunea...

Ce sa faca si ea ?
In cele cateva momente ramase l-a vorbit de rau pe Boc....

Crystal Clear spunea...

Asta apare:

Service Unavailable
Error 503

Am mai pierdut un comentariu azi,dar nu era important
Pentru Rational o sa incerc sa-l refac mai incolo

Riddick spunea...

Am ajuns să copiez fiecare comentariu înainte de a apăsa pătrăţica "publicare"... :(

Crystal Clear spunea...

@Rational idealist
"Definitia pe care o dai tu dreptei (militarista, corportatista, xenofoba, anti-gay etc."

Nimeni nu da o astfel de definitie dreptei nici in postare si nici pe acest blog.Ea se regareste doar in comentariul tau si cred ca n-ai inteles corect :
"militarista" : dreapta vorbeste despre faptul ca o tara trebuie sa-si imbunatateasca mereu puterea de aparare .Liberalii tot indruga povesti despre demilitalizare, dar asta este o politica ce duce la slabiciune si dependenta fata de altii care intre timp isi ridica nivelul de dotare al armatei ( Putin cumpara portavioane de la francezi, etc)
"corporatista"- dreapta adevarata este formata din firmele mici si mijlocii cu oameni puternici care muncest mult ,eficient si sunt perseverenti.Corporatiile le intalnesti mai ales la liberalii lui Putin-capitalismul de stat ( chetuielile se nationalizeaza iar profitul se privatizeaza la oligarhi)
"xenofoba" -dreapta este impotriva antisemitismului propagat mai ales de teroristii islamisti incurajati si sustinut financiar si armat din umbra de catre Rusia
"anti-gay"-dreapta nu incurajeaza astfel de manifestari pentru ca sunt impotriva naturii umane

Cam asa ar trebui sa intelegi cele 4 trasaturi de care vorbesti mai sus :)

Eu am preluat comentariul tau ca fiind cu bune intentii si am incercat sa-ti explic ce inseamna dreapta.

Riddick spunea...

Subscriu.

Crystal Clear spunea...

Tocmai am gasit un motto pe blogul Drzz.pe NR :

"Le prix de la liberte c'est la vigilence eternelle"
Thomas Jefferson


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: