22 octombrie 2009

Se putea să tacă tonomatele ?!




Nici nu s-a încheiat vizita vicepreşedintelui Joe Biden în România, că au început diversiunile media. 

Adică, Administraţia Obama nu numai că n-ar fi bucuroasă să colaboreze cu actualul guvern şi actualul preşedinte, dar mai mult, nu ar dori un nou mandat pentru Traian Băsescu. Chiar a fost întrebat direct Joe Biden, şi a dat şi răspunsul.

Mircea Geoană şi implicit PSD se erijează într-un fel de mesageri între România şi Administraţia Obama, dorind să propage în imaginarul public ideea că sunt "aleşii" Noului Licurici. Jalnici.

Zilele trecute, un activist sorosian lansa pe site-ul de fumigene Inpolitics gulguta că Partidul Popular European (familie politică din care face parte şi PD-L), ar fi "şocat" de atitudinea preşedintelui Traian Băsescu faţă de parlament. Blogurile şi media anti-Băsescu au preluat rapid "ştirea". 

Ori, PPE a emis un comunicat  care arată exact contrariul : [...] "PPE îşi declară sprijinul pentru candidatura domnului Traian Băsescu la un nou mandat de preşedinte al României. Admiterea României în Uniunea Europeană a avut loc în timpul mandatului şi cu contribuţia directă a preşedintelui Traian Băsescu".

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: